Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 068
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Момичета днес ще ходя до клиниката към 18.00ч ,да ми махат конците.Ако някоя от вас има нужда от някаква информация да получи,мога да  попитам.Ако пък някоя от вас е там по същото време, бих се радвала да се запознаем ,и да си поприказваме.

Дано минеш бързо,че една кърмеща майка един ден чака заедно с мен  3  часа за махане на конци. Едноседмичното й бебе чакаше мама с млекото.

# 436
Дано !Благодаря ти, Синя фея 1,за подкрепата.Пожелавам ти от все сърце лека бременност и щастлив финал.Ще се заредя с търпение,колкото мога ,и ще чакам по нататъшно развитие ,относно започването на инвитрото.

# 437
  • Варна
Жива да не бях - току що ми донесоха болничния, че и с картона...  bishop

# 438
Синя фея, водиш ме с няколко дни по мои изчисления Simple Smile Надявам се утре да чуем сърце и ще питам в коя седмица съм.

# 439
  • гр. София
Кали, на това се вика добра новина!  Mr. Green

# 440
  • София
Писах 2 смс-а за резултат от биопсия на Перси. Тя ми каза най-късно до петък, че после ще отсъства, но не отговаря. Има ли друг начин за получаване на информация?

# 441
  • гр. София
Саня, на кой номер пускаш съобщение, че и на мен в понеделник ще ми се наложи да направя същото? Може и на ЛС да ми пишеш, за да не развяваме тук номера.  newsm78

# 442
Здравейте,момичета Simple SmileМалко съм притеснена и моля за мнение.В стимулация с Клостилбегит съм,но ще ми правят и цветна снимка.Дори часовете за проследяване и снимката са в един и същи ден Rolling EyesТрансфер няма да правим този цикъл.Та се чудех,тази снимка няма ли да повлияе негативно на стимулацията и евентуално на яйцеклетките?

# 443
Мили момичета, колко дни болнични ми се полагат при ин витро на ЕЦ, за да мога да планирам отсъствието си от работа? Благодаря. Simple Smile

# 444
Когато аз правих на ЕЦ нямаше разлика с тована стимулация. Дават все 30 от пункцията.

# 445
  • София
Писах 2 смс-а за резултат от биопсия на Перси. Тя ми каза най-късно до петък, че после ще отсъства, но не отговаря. Има ли друг начин за получаване на информация?
Момичета нахално ли ще е да пиша 3ти смс? Вчера съм изпратила един и днес един към обяд  newsm78

# 446
Такаа - не е като да не го очаквах  Mr. Green Току-що ми се обадиха, че часът за утре ми е променен, д-р Стаменов си прегледал графика и утре новият доктор - Райков - ще ме преглежда - не е особено приятно, ама... Разбирам ги, защото - първо утре ще е лудница при отсъствието на двете докторки, и второ - не съм за назначаване на стимулация или нещо друго сериозно, а за да видим сърце уж. Та ще докладвам утре впечатленията.

# 447
Момето,успех утре на прегледа с новия доФтор Praynig
Той сега последно Райков или Айков се казва newsm78
И да не забравите да го снимате Mr. Green

# 448
  • София
аз пъкне разбирам защо бременните вместо при новия лекар не ги изпращат при някой от лекарите от родилното.
не е като да не знаят какво да гледат  newsm78

# 449
само за протокола-днес новия доктор си беше пак с червените дрешки и няма такова арогантно дъвчене на дъвка като неговото!Погледнат от страни не прави добро впечатление!Тези дни имаше и доста чакане пред 1 кабинет:(

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 19:05 от Мимето14

Общи условия

Активация на акаунт