Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 15

• 44 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
док каза на преглед след седмица което значи ,че тогава ще ми е 24 ден от трансфера.

newsm78 Аз май нещо не разбрах...
Ако на 11-ти ден е бил теста и Док е казал след седмица преглед, това са си 18-19 дни след трансфер...  Embarassed newsm78

# 481
Оооо не, аз не се настройвам срещу нея, аз много я харесвам, просто и аз съм много объркана и се ядосвам, че там може да допускат такива грешки! Със сигурност ще и го покажа, след няколко дни имам час.

Hug Hug Hug Казвам го да го имате предвид, когато имате съмнително лоши резултати!!!

По време на един от моите прегледи при Персенска й предадоха лабораторните резултати на друга пациентка. Тя ги погледна и каза "Аз на нашата лаборатория по принцип не и вярвам много. Нека да ги пусне пак".
Това ми направи впечатление и от тогава и аз имам едно наум.

# 482
  • Варна
Hug Hug Hug Казвам го да го имате предвид, когато имате съмнително лоши резултати!!!

Ммда...или съмнително хубави...  newsm78 newsm78

# 483
FSH - 35 при макс 12 на 4-ти ден - Перси така назначи...

FSH - 6,5 при макс 21 на 12 ден -... този хормон се покачва до О. фаза, затова и референтните му стойности на всички лаб. са за фоликулярна и овул.фаза.

т.е. аз ако наистина имах проблем - както каза друг независим доктор, който погледна резултатите - трябваше на 12-ти ден да се е покачил още!

Просто предупреждавам да внимавате в тази лаборатория! То е очевадно, че има грешка!

Аз бих пуснала на същия ден ФСХ и в двете лаборатории ...
В случая, за да е ясно коя лаборатория е евентуално сбъркала е логично да се потърси и трета.
Дано лабораторния резултат в Надежда да ти е сгрешен ! Peace

# 484
Здравейте,

имате ли впечатления от лабораторията на клиниката?

Да, имам. Споко, на мен ми смениха кръвната група, ти за един хормон. Точно Персенска много им се нерви, затова се учудвам, че така е реагирала. Пробвай в 3-та лаборатория.

# 485
  • Sofia
Licoco, във всяка една лаборатория грешат. Затова по-принцип съмнително високите резултати е добре да се проверяват. На мен ми се е случвало ТСХ да ми е високо в Кандиларов, усъмниха се и ме пратиха след няколко часа в Бодимед. Там излезе с 2 единици по-малко, което е невъзможно да стане за 2-3 часа. Съответно ме изпратиха в трета лаборатория, за да видят кой от двата резултата е верен и там излезе по средата Simple Smile И всичко това в рамките на един ден. Случвало ми се и с CRP и с др. изследвания. С урина - в една и съща лаборатория на единия ден е пълна с бактерии и левкоцити, на следващия ден ми казаха, че е чиста като сълза Simple Smile Така че това е възможно да се случи и в уж най-добрите лаборатории. Просто като има нещо съмнително трябва да се провери, иначе риска от грешка го има навсякъде.

# 486
Здравейте момичета!Нямаше ме доста време Embarassedно да се похваля,днес на 11 ден след трансфер на 3ти ден ЧХГ 296.6 не знам къде се намирам Grinning Grinning дано всичко е наред.След 10год.чакане и толкова опити не мога да повярвам.............
  Много се радвам за теб! От тук само усмивки и повярвай!

# 487
  • София
док каза на преглед след седмица което значи ,че тогава ще ми е 24 ден от трансфера.

newsm78 Аз май нещо не разбрах...
Ако на 11-ти ден е бил теста и Док е казал след седмица преглед, това са си 18-19 дни след трансфер...  Embarassed newsm78
и аз същото се зачудих.

# 488
Днес нямаше ли момичета, които са на преглед при новият доктор Райков/Айков, споделяйте впечатления  Laughing

И кажете как му е фамилията, за да не си я интерпретираме  Embarassed

# 489
Докторът е Райков - днес бях при него. Видяхме биещо сърчице  Heart Eyes Heart Eyes Докторът беше много отзивчив, още като обърна видеозона, го помолих да викне мъжа ми, за да гледа и той, обясни ни какво виждаме, измери ембриончето - 7 г.с., 9.8 мм. Преглед пак - след седмица, направо ме отрязоха да е при Стаменов и ми записаха час за него отново.

# 490
Лелеееееееее много съм зле!Извинете ме EmbarassedНе 24 ден а 19 ден.На мен ми се стори много рано ама щом док.така каза.......Аз исках за 19.10 но док. няма да го има и ме записаха за 18.10 дали ще се види нещо?А и не ми каза да повторя кръвният тест.

# 491
songi , на мен след като се обадих да кажа за положителния тест( 14 дни след трансфер) ми препоръчаха да си запиша час след 2 седмици за преглед. Тогава видяхме и пулсации. И мен не са ме карали да пускам втори кръвен. Аз си пуснах сама за собствено успокоение.
Mometo, честито   bouquet

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 20:06 от BettyBoop

# 492
Моме честито пак  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Страхотни новини, слагай лента вече  Hug Hug Hug

# 493
Притесних се с тези лабораторни грешки.Значи може да грешат и при кръвните тестове Sad.Дали док.не се е обърка newsm78.Аз в движение го хванах той само взе листа усмихна се каза "тука сме ок"продължаваш хапчетата и след седмица на преглед.Не ме пита кой ден ми е.Знам ли?И аз нали в еуфория.....

# 494
  • Варна
Моме, толкова много се зарадвах за теб...  Hug
Райков, Айков, и аз искам при него скоро за сърце...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт