Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се прави при предстоящо инвитро?
Какви видове генетични изследвания се провеждат?
Каква е цената на преглед при д-р Стаменов?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се прави при предстоящо инвитро?
При предстояща инвитро (IVF) процедура се извършват няколко основни стъпки. Първо, жената преминава през хормонална стимулация, за да развие множество яйчни фоликули. След това се извършва процедурата по добив на яйцеклетки, които след това се оплождат извън тялото и накрая се имплантират в матката на жената.
-
Какви видове генетични изследвания се провеждат?
-
Каква е цената на преглед при д-р Стаменов?
-
Как се измерва подобрението в администрацията на клиниката?
-
Какви са мненията във форума относно обучението на новите лекари?

! Просто си размишлявам! Аз тъй като принципно съм решила за себе си/поради факта, че съм изключително консервативна, вероятно/, сменям Стаменов с Шефкетова, ако пак съм при новият лекар, просто сменям клиниката!

Много стиснати палци на всички момичета от мен...
Новият доктор съм го виждала веднъж, нямам впечатление от него и не се наемам да давам оценка. Вярвам, че ще е добър професионалист, едва ли до вчера ще е бил квартален гинеколог- хайде не драматезирайте излишно. Аз нещата в клиника "Надежда" за напред ги виждам така - вече няма да сме ние хората, които ще си избираме доктора- той ще избира нас. Тежките случай ще си бъдат при Стаменов и Перси, а другите ще се разпределят между Шефкетова и новият доктор. Моя приятелка миналата седмица имаше час при д-р Шефкетова за първичен преглед, след срещата просто Шефкетова и каза, че няма тя да се занимава с нейният случай, а ще я прехвърли към д-р Стаменов ( доста и тежко положението за съжаление). На мен ми се случвало да ми се запише час при Персенска, поради липса на свободни часове при Стаменов и още с влизането в кабинета Перси ми казва "Стаменов се обади , той държи да те прегледа отивай и чакай пред неговия кабинет" - не е защото съм му любимка или съм с връзки, а защото съм поредния тежък случай, който той се опитва да разреши.