„ХИТОВИ романтични РУСКИ филми и сериали" - тема 5

• 103 828
  • 740
  •   1
Отговори
# 690

Скрит текст:
Историята се случва в Севастопол и Балтийск.
Младият морски офицер Алексей ,разбира,че е осиновен от чичо си ,брат на загиналия командир на подводна лодка,при загадъчни обстоятелства в Средиземно море.Официалната версия е ,че всички моряци и офицери от нея са преминали на страната на  САЩ, през 1986 година .Делото е затворено с гриф "Строго секретно"./Прави се асоциация с потъването на подводницата "Курск" ,но мястото и датата не съвпадат
Алексей не може да повярва в официалната версия и решава да "изчисти"опетнената чест на офицерския мундир.
Само не си мислете,че 12 серийния филм "Берега моей мечты"е само за това.В него има истории за любов,истинска мъжка дружба,преданност и патриотизъм.
И най -вече за ежедневието на морските офицери,техните любими и близки.
Към негативите на филма ще посоча ,че реалностите във военната служба се разминават  доста  с този приказен сюжет.
Много ми хареса играта ,както на "големите"актьори, Ирина Розанова,Екатерина Василиева,Василий Лановой и той се държи и много др.
Младите в лицето на Анатолий Руденко,Алексей Анищенко и Михаил Тарабукин са достойни продължители.

Кукумберче,  къде е линкът за филма? Weary

# 691
Владимир Высоцкий - Песня Про Несчастную Любовь

# 692
Дед Мороз всегда звонит… трижды!
В торент с БГ субтитри http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=91711

# 693
Хубав ден желая! Grinning Peace

ЕЩЕ ВЧЕРА .Исп. ОЛЬГА СЕРДЦЕВА .

- Я не умею быть второй. И даже первой не умею. Только единственной.

Сегодня Галине Волчек - 80 лет.

# 694
Харесвам промените но новата визия не ми допада.
Някой знае ли как да спра банерите да не ми подскачат непрекъснато.
Натали прощавай ,вчера  точно това  ме ядоса и направих пропуски.

"Берега моей мечты": http://videozal.net/3691-serial-berega-moey-mechty-2013.html

# 695

Здравейте,

Днес ви предлагам един романс на големия Александър Вертинский.Романсът е посветен  на двете дъщери на композитора Мариана и Анастасия Вертински.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 12:59 от kukumber

# 696
И с този анонс,романса на бащата  ,

Честитя рожденния ден на  актрисата  Анастасия Вертинская

Актриса ,която се помни от поколенията на 20 век, е създала запомнящите се образи на Асол/Алените платна/,Гутиерес /Човекът-амфибия/,Офелия/Хамлет/,Оливия/12 нощ/,Джема/Стършел/и много други.
Личният  живот на актрисата е белязан от раздялата с първият и  съпруг  Никита Михалков а
по-късно и с Александър Градски и Олег Ефремов.
Понастоящем Анастасия Вертинская се е отдала на внуците си и тънкостите на руската кухня.

# 697
Благодаря на Надин за отбелязването на 80 годишнината от рождението на Галина Волчек.
Аз не съм я гледала ,като актриса но като режисьор да.
Галина Волчек е поставяла пиеси ,в почти всички европейски страни та до САЩ.
Беше и няколко пъти в България.

В момента в Народния театър се играе пиесата "Животът е прекрасен" от Николай Ердман.Истинското заглавие на пиесата е "Самоубиецът"и е писана през 1928 година.Това е може би най-дълго арестуваната пиеса.Едва през 1987/88 година,по време на перестройката ГАЛИНА ВОЛЧЕК  я режисира
за сцената на Държавния сатиричен театър под названието "Самоубиецът".
По-късно ГАЛИНА ВОЛЧЕК режисира ,пиеси за театъра на армията и Народния театър.

ЧЕСТИТ 80 г. ЮБИЛЕЙ  ГАЛИНА БОРИСОВНА !

# 698
Привет!  Grinning Видях хубави отзиви за този нов сериал Rolling Eyes

Балабол. Одинокий волк Саня

http://kinohouse.ucoz.ru/news/balabol_smotret_onlajn_1_2_3_4_5_6 … a/2013-12-14-4424 тук или http://www.youtube.com/watch?v=ONrbrUZ9BNY

Не съм го гледала, малко ги замразих руските сериали, че гледам на маратон Covert affairs и имам още цели 31 епизода Sad Но в листчето, което помни вместо мен, пише:
Да се догледат Нюхач и Свирепият  Joy Joy Пък после ... Wink

# 699
В навечерието на Коледа и Нова година  сме ,беше традиция да вали сняг.
Явно традициите не са това ,което бяха.

Желая ви приятен ден с един  приказно-красив клип.

smile3525Надин

# 700

&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map#44899]h … ion_ref_map#44899

Информация и снимки от вчерашната премиера на Любовь в большом городе -3

# 701
Привет, привет   

Казват, че тостовета са два типа – за здраве и за любов.

Ёлка, кролик, попугай (2007) на режисьора  Андрей Бенкендорф
  Един камерен филм, стъпил основно на диалога и поднесен перфектно от актьорското трио Анна Невская, Антон Кукушкин и Николай Хмелёв (II)

Александр и Михаил са не само приятели от детинство. Тях ги свързва и факта, че са били женени за една и съща жена, Мария.

В навечерието на Новата година , точно когато Саша и Миша се готвят да отидат на дълго чаканата новогодишна баня, а след това и в клуба да празнуват, на вратата се появи тя, Маша със своята менажерия - заека Бусик и папагала Кеша. И всичко се промени...

„Обичах ли ви вас двамата? - Разбира се че ви обичах, иначе никога нямаше да се омъжа за вас”.

Он-лайн на руски http://tfilm.tv/13976-elka-krolik-popugay.html
Приятно гледане!

# 702
Владимир Высоцкий Песня Попугая

# 703
Тази вечер, за доброто ви настроение  ви предлагам един приятен романтичен филм "Дед 005"
Олег Степанович,полковник от контраразузнаването ,излиза в пенсия и за него започва голямата скука.
Верен на навиците си,той разбира,че любимият му внук начинаещ дипломат ,изпратен на работа в Ереван е влюбен, а момичето има приятел.
И Олег Степанович започва операция "Дед 005" за оказване  помощ на внука.
Филмът е непретенциозен от страна на драматургия ,но лек и приятен преди сън.Ще видите един любим певец и актьор ,доста поостарял но все така чаровен Вахтанг Кикабидзе.И една млада актриса,на която се радвам ,как израства като актриса Анна Попова.Ще срещнете още познати имена.

# 704

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ !

Общи условия

Активация на акаунт