Мързеливи красавици - 28

• 44 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 630

Утре съм на курс, нямам търпение да почнем практиката Simple Smile

И аз нямам търпение, че да започнеш да ни даваш съвети.  Hug

Аз се отчитам с мързелив уикенд. Мислех да се разкрасявам, обаче това мрачното време, особено сутрин, така ме омързелеви, чеее кажи речи само по пижами стояхме с дребосъка, пихме чай, гледахме филмчета, свирихме с ксилофона (новата любима играчка  Mr. Green) и се гушкахме.  Heart Eyes Много започнахме да си липсваме през седмицата и събота и неделя вместо да наваксвам с уроците и с разкрасяването, наваксвам с гушкане.  Grinning

За педикюр сте споменали. Аз днес с триста зора се мотивирах да го оправя и да сложа лак. По принцип зимата не съм толкова старателна колкото лятото, но пак гледам да не ходя с голи ноктЕта.  Flutter

Сега отивам да нахраня домочадието. Такава вкусна супичка с броколи спретнах пааак, че... ммм   chef Mr. Green Стана ни мноого любима. После ще си открадна малко време да оправя веждите и ще сложа онзи лилав флормар, който показвах, на ръцете.

Хайде, хубава неделна вечер!  Hug  bouquet

# 631
"Нож или вилица" го изгледах. Интересна гледна точка, но аз съм фен на противоположното течение по здравословно хранене.  Laughing
Йогата нещо не успях да я дръпна, тези дни ще пробвам пак.  Peace

Хайде, че "Фамилията" започна...

# 632
  • при моите деца .....
Привет!
Вили, сега като те прочетох се сетих, че трябва да оправям маникюра.... отново пясъчен лак - по-бързо е.....
Трябва да си купя на следващата заплата още един, че имам само 3 на ГР и ми омръзват.....
Днес си спомних студентските години - измих няколко съда в банята, с пренасяне на всеки измит съд...  Laughing За сега - запушения канал спечели битката  Grinning
Хубава вечер!

# 633
  • някъде другаде

Днес си спомних студентските години - измих няколко съда в банята, с пренасяне на всеки измит съд...  Laughing За сега - запушения канал спечели битката  Grinning
Хубава вечер!
Хубаво е да върне  времето назад . но повода за това при теб е лош. Joy

# 634
  • при моите деца .....

Хубава вечер!
Хубаво е да върне  времето назад . но повода за това при теб е лош. Joy
Но спомените - мили...
Студентски град, бл. 50 Б.... Голямата криза.....
Всичко се обръщаше в $... а $ гонеше 3000 лв
Но.... да си на 20 .... неповторимо!

ПП... след 2-3 чаши бира и преживяванията от днес се върнах..... 15 години назад във времето  Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 ное 2013, 21:47 от * Боби *

# 635
  • при моите деца .....
Вили, или друга лакоманиачка, препоръчайте ми пясъчен, универсален, есенен лак....
Имам ГР holiday - 56, 58 и 59

# 636
Здравейте и от мен,

Напоследък нямам много време и затова не пиша често.
По темата:  днес пада голямото омазване. На косата(преди боя съм) забърках зехтин+мед+ябълков оцет и жълтък. Сложих шапчица и стоях почти цял ден. Доволна съм от резултата.
Лицето омазах с белтъка, малко лим. сок и трици, сложих и малко хума. За 1 път правя тази комбинация и съм доста доволна.

Сега се връщам да чета, че май много съм изпуснала.
Мими- писа ли ме в тефтерЯ?

# 637
  • варна
kaly* , напомни ми , че отдавна не съм си правила домашна маска на косата , а миналата година бях редовна Embarassed - ще трябва да се поправя Simple Smile не съм те писала в тефтера - слабост си ми Hug Heart Eyes

Боби, наздраве миличка Heart Eyes

# 638
а ти си виновна за подобрението на кожата ми Hug. Така ме запали по маските, че почти през ден слагам

# 639
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!

И тази нощ не спах добре...... А ме очаква много натоварена  седмица.... Когато мога ще ви чета и ще се включвам.
Пожелавам ви прекрасен ден и една щастлива и запомняща се нова седмица!

# 640
Здравейте,момичета .Изкарах тежък уикенд-всичко почна идеално,докато малката не я заболя ушето.И снощи стигнахме и до ИСУЛ.Нещата са на кантар с антибиотика.Засега се боря с бабини илачи-дано се размине бързо.
  Разкрасително-забравих да ям...Тва е...Успешна седмица и се моля само,децата ни да са здрави.
 Всичко друго е бял кахър! Praynig

# 641
Добро утро   bouquet
Боби - мерси за кафето, аз сега пия моето.
 Мама Дидче -Бързо оздравяване на детенцето.

# 642
Добро утро, сладурки!
След принудителния престой вкъщи миналата седмица, днес отново съм на работа...Хаоса е пълен, аз още съм болна, детенце още кашля, ама я изпратихме на градина. Дано се оправим по-бързичко.
За РД си подарих зимно яке и една блуза. Като пообиколя ще си взема и някаква чанта и може би едни дънки и.......стига толкова.
Разкрасително съм много назад, само лак на ноктите и лек грим, че иначе съм като призрак от хремата.
Друго няма. Поименно ще се отчета по-късно, иначе ви чета, да знаете.
Слънчев ден ви желая и успешна нова седмица Sunglasses

# 643
  • София
Здравейте!И успешна нова седмица ви пожелавам!
 Изкарах много динамичен уикенд,вчера бяхме по гостита на обяд на гости на родителите на половинката,на вечеря бяхме бяхме канени от майка ми,а между обяда и вечерята пък минахме през Технополис и си взехме нова пералня.Сега чакам да ми я доставят и тъй като ще я слагаме в кухнята,а там за пръв път се слага пералня и снощи беше голямо монтиране на кранове и врътки.
 Събота направихме една малка обиколка на Парадайз,взех си обувки:
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-marki/Graceland/0001290 … e-marki/graceland
 Разкрасително сложих от двуминутния реконструктор на косата,сега ми предстои смяна на лака.От към ядене също смятам да е по-лек ден,че почивните дни ядох много и все калорични неща.

Кatence,честит рожден ден с малко закъснение!Да си жива и здрава,обичана и щастлива!каквото си пожелаеш да се сбъдва!
 Честити да са ти придобивките!
мама Дидче,бързо оздравяване на детенцето!Милото ухо много боли,от Исул не ви ли изписаха нещо по-сериозни,не говоря за антибиотик,ами капки ... нещо?
mimi_82   Hug
* Боби *,успешна работна седмица!Събирай сили!
 Това със запушването на мивката е голямо приключение,обикновено Мистър Мускул помага,ама понякога и той е безсилен и трябва да се разглабя.

# 644
Здравейте  Grinning

Днес станах мноооого рано и чак сега успявам да седна. Приготвям багажи, защото половинката има ходене по работа до Италия и решихме да отида с него и да го съчетаем с екскурзия до неделя. Тъй като ще бъдем в северната част на Италия (едно селце до Торино), ще се разходим до Верона, Падуа и Венеция. Много се вълнувам! И преди съм казвала, че обожавам всичко свързано с Италия и това е и причината от няколко месеца да уча езика, а това ми е първо ходене до там и съм мноооого щастлива  Grinning Искаше ми се и до Милано да отскочим, но няма да ни стигне времето. Тръгваме днес следобяд, при това с кола, а разстоянието е над 1500км., но аз обожавам да пътувам на дълъг път и това хич не ми пречи. Намирам голямо очарование в това да пътувам дълго време и да разглеждам пейзажа около мен. Освен това ще взимаме още едно БВМ от очвека, от когото взехме моето и ще използваме случая да го видим на живо и да го пробваме как върви  newsm01

Иначе по темата - ексфолирах лицето, сложих си маска на лицето с глина, тази на Хималая (в събота случайно попаднахме на едно изложение на здравна тематика и там имаше щанд на Хималая и си взех маската с глина и тази с краставица и бадем), после влязох в банята, изкъпах се, сложих си маската на Лореал, измих банята, ексфолирах тялото, отмих маската, хидратирах тялото и си издухах косата със сешоар. Остава ми да се епилирам и лакирам.

А имам и още багаж да събирам - с нашия почти приключих, но децата и кучето отиват при баба си и дядо си и тепърва трябва да се захващам с техния багаж. Иначе съм си взела дневника (аз все си записвам разни неща  Laughing) и ще записвам там всичко на момента (емоции, впечатления, вкусове, миризми...) и после може да го пресъздам тук, под формата на скрит текст, за да не спамя темата.

И мноооого много силно се надявам, когато се върнем в неделя и отворя пощенската кутия, там да ме чака Писмото  Praynig

На всички болнички -  Hug оздравявайте бързо.

Мими, да разкажеш за курса. Аз ще прочета всичко пропуснато при първа възможност.

Боби, гледай да не се преуморяваш много. Дано при натоварващата седмица поне вечерите ти да бъдат спокойни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт