Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кърмене на бебето?
Как мога да се справя с проблема, че кърмата ми не е достатъчна за хранене на бебето?
Как да се справя с препоръката на педиатърката да спра нощното кърмене на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кърмене на бебето?
Препоръките за кърмене на бебето включват хранене при поискване, независимо от времето, както и осигуряване на нощни хранения. Нощното кърмене е важно за лактацията и за посрещане на нуждите на бебето. Освен това се препоръчва консултация с консултант по кърмене и избягване на съвети срещу премахването на нощното хранене.
-
Как мога да се справя с проблема, че кърмата ми не е достатъчна за хранене на бебето?
-
Как да се справя с препоръката на педиатърката да спра нощното кърмене на бебето?
-
Как мога да разбера дали бебето ми суче ефективно и достатъчно?
.Кърми на поискване,това означава при всяко помрънкване,няма значение дали е на 30 минути или час !Същото се отнася за през ноща,трябва да има поне 2 нощни хранения.НЕХРАНИТЕЛНА КЪРМА НЯМА!!!!!!кажи на лекарката да си гледа работата да ходи да съботира кърменето на някоя друга
Не и вярвай за абсолютно нищо което ти е казала,с тези митове които ти е казала ти го показва,да и нямаш доверие.

.Моята ми каза на първият месец да махам,но съм виждала примерни схеми за хранене на бебе като първият месец нощната пауза е от 24 до 6 часа.Още от родилно излиза научено че нощем не се яде,после жените се жалват че видиш ли искали МНОГО да кърмят,ма нямали кърма.И това е ВСЯКА ЖЕНА ТАКА.Имам чуството че нашата порода българската не е млеконадойна
.Че нали тряаа да стана да го направя това кисело мляко и после с лъжицата си представям да набутвам на спящото още бебе и то реве цял ден недоспало....