Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кърмене на бебето?
Как мога да се справя с проблема, че кърмата ми не е достатъчна за хранене на бебето?
Как да се справя с препоръката на педиатърката да спра нощното кърмене на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кърмене на бебето?
Препоръките за кърмене на бебето включват хранене при поискване, независимо от времето, както и осигуряване на нощни хранения. Нощното кърмене е важно за лактацията и за посрещане на нуждите на бебето. Освен това се препоръчва консултация с консултант по кърмене и избягване на съвети срещу премахването на нощното хранене.
-
Как мога да се справя с проблема, че кърмата ми не е достатъчна за хранене на бебето?
-
Как да се справя с препоръката на педиатърката да спра нощното кърмене на бебето?
-
Как мога да разбера дали бебето ми суче ефективно и достатъчно?
.Бе момиче,чети темата от началото,не питай неща които точно преди два поста са написали момичетата на другата мама.Мога да ти отговоря.но няма!Писна ми едни и същи неща да преклапваме всяка тема и всяко мнение
Бебе се кърми на поискване ДЕНЕМ И НОЩЕМ,независимо на колко време реве гладно.Гърдите не са контейнери за съхранение на кърма.КОЛКОТО ПО-ЧЕСТО КЪРМИШ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КЪРМА ЩЕ ИМАШ.САМО ЗА СЕДМИЦА ЩЕ СЕ РЕГУЛИРА СПОРЕД НУЖДИТЕ НА БЕБЕТО И МОЖЕ ДА МАХНЕШ ДОБАВКАТА.Спирам че се ядосвам на хора които продължават да питат и да слушат педитата за съвети за кърмене.Затова 90 % от майките "нямат"кърма....... 

Жалко е че все още има жени доверяващи се повече на Джипитата отколкото на майчиния си инстинкт и на бебето.
В една от темите пишеше, че симптомите били зелено ако, газове и "експлозивно" акане. А той има зелено ако (не всеки път, но има) и пръцка често. Сега се чудя какво да правя.