Отговори
# 135
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тъкмо разказах приказка за спящия диспансер. Mr. Green

# 136
Ей тая нощ никой не си говори с мене... Laughing
Айде лека нощ...минах фазата да се самоцитирам и споря със себе си отдавна.
Лека Hug

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееее кажете къде да ги гледам тия серии бе ,тоя все по-голяма гадюха става ,как ще се подиграе ся с момичето,пфуууууу и после влюбен ще ми го раздава ,като Хандела тоя,да се чудиш всеки момент дали ще ти забие ножа в гърба  ooooh!

# 138
Ееее кажете къде да ги гледам тия серии бе ,тоя все по-голяма гадюха става ,как ще се подиграе ся с момичето,пфуууууу и после влюбен ще ми го раздава ,като Хандела тоя,да се чудиш всеки момент дали ще ти забие ножа в гърба  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 139
Момичета гледам един филм казва се Рубин много готин ама от време на време ви чета но сега ви пожелавам лека нощ и приятни сънища на всички лягащи. Hug

# 140
  • Под Сините камъни
Е ама и с моя късмет винаги когато реша да копунясвам с вас и вие го раздавате кротко.
Аз се попързалях с 51 номер добре ми дойде поуморих се сега да взема да си лягам ли  newsm78
ай да ви черпя с една песен пък после ще видим
http://www.youtube.com/watch?v=5Efubnk2xVA&list=PL-W-d9MFgRa … q4lbg7HpdxU6uirWp

# 141
  • По света и в нас.
Минах през коридора,Е такава тишина не е имало от много време.Явно Боцков добре е раздал дозите.Айде Лека нощ и от мен,че утре съм пак на тръстиката. smile3524

# 142
  • Под Сините камъни
Пууу за да не си говоря сама ще си лягам.То всичко живо изполягало  ooooh!

# 143
  • Още у мъглата ...
Аз не бях изполягала, ама вече ша изполягвам, явно днес сме в гарнизонен отпуск  Mr. Green Joy Joy

Лека нощ от мен  Hug Heart Eyes

И от ФЕмир  Heart Eyes

# 144
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,кво ми се хилиш  Mr. Green Линк търся,теб ти е смешно,направо се вживях в тоя филм  Joy Joy Joy
Хубо,че имаше толкова серии ,та да вляза се изкъпя и да си легна най-накрая и аз,утре сабах на тръстиката и кафето ще е от мен 1-ва смяна,после да ми дадете линк за това слънце,ако не съм намерила де ,хайде лека ви  Hug Hug Hug

# 145
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бреййййййй, нЕма никой! newsm78
То на мен това не ми пречи. Crazy Mr. Green

Да зафаля Зизу и Жани, и да им връча по един чичек за новата тема. newsm51 newsm51

И да се уточня. Naughty

Профи, и аз не съм срещала коментари за това с кого живее Ча в темата ПО  newsm78  а я чета редовно. Да не е в темата за "Любов" на Хазал Peace

Ани, народът се обърка още при първото появяване на новината. Аз, също като днес, влязох в темата посред нощИте, когато народът спи и коментарите са останали 30-40 страници назад в старата тема. Беше безпредметно, а и нямаше на кого  Mr. Greenь да обърна внимание, че са се заблудили. Вчера в темата за ПО Жани беше постнала съвсем пресен туит на Танер Йолмез, че е вечерта е време да се седне пред телевизора.
поствам ви какво туитна МЕРТ Blush Blush Blush

Taner Ölmez ‏@tnrolmez

Havalar soğuk evde oturalım Simple Smile çay çorba #medcezir saat 20:00 da @startv de başlar izle izletttt Wink

това Неси го е превела във туитър Hug

Танер О.: "времето е студено, да си стоим вкъщи Simple Smile чай, супа.. #medcezir ще започне в 20.00 по @startv гледай, накарай да го гледаттт Wink"

От туита на Танер се подразбира, че с Чаги ще гледат #medcezir вкъщи и ще са на чайчета и супички...

Неси Hug Hug Hugзлатна си джанъм и в туитър пак си ни преваждаш да знаем за к'во и де реч

Затова сметнах, че моментът е подходящ да се разберем, че Танер Йозер и Танер Йолмез не са едно и също лице. Стига сте се заблуждавали, че живее с колегата си от сериала! И понеже не желая да се разпростирам и в други теми (тази ми е достатъчна, а имам и горчив опит от посещения на едно друго място), помолих момичетата, които пишат и в темата за ПО да препредадат моето уточняване. Спокойно можете да ме цитирате. Peace

# 146
Ирче, ти ли си скрития? Wink Laughing

# 147
  • София
Царско спокойствие  Crazy И аз ви казвам лека нощ  Hug Hug Hug  newsm46 smile3524

Припомних си "сънчо"  Heart Eyes айде и на вас да ви припомня  Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 03:57 от Ulusoys sunshine (2 от Випувити)

# 148
Току що успях да изгледам 4 еп. на ПО. Утре, живи и здрави, може да драсна някой ред. Сега отивам да нанкам. Hug newsm46

# 149
Леле каква тишина у кордОритИ сички спят само няколко висят на балконЯ  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт