Отговори
# 150
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Hug Hug

# 151
  • София
Добро утро Hug smile3507
Ирка,добро утро, Hug
Нося и от двете Grinning:
Скрит текст:
Усмихнат,слънчев ден Hug!

# 152
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
Линко  Hug Hug

# 153
 smile3507 smile3507 smile3507

Скрит текст:

newsm03 newsm03 newsm03

Скрит текст:

newsm19 newsm19 newsm19

Хубав неделен ден!!!

ИркаHug   ЛинкоHug  и за всички, които ще дойдат по-късно  Hug Hug Hug

# 154
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дибо Hug Hug

# 155
Добро уто Simple Smile
Имаме си кафенце,хайде от мен закуската

# 156
Скрит текст:

Ани, народът се обърка още при първото появяване на новината. Аз, също като днес, влязох в темата посред нощИте, когато народът спи и коментарите са останали 30-40 страници назад в старата тема. Беше безпредметно, а и нямаше на кого  Mr. Greenь да обърна внимание, че са се заблудили. Вчера в темата за ПО Жани беше постнала съвсем пресен туит на Танер Йолмез, че е вечерта е време да се седне пред телевизора.
поствам ви какво туитна МЕРТ Blush Blush Blush

Taner Ölmez ‏@tnrolmez

Havalar soğuk evde oturalım Simple Smile çay çorba #medcezir saat 20:00 da @startv de başlar izle izletttt Wink

това Неси го е превела във туитър Hug

Танер О.: "времето е студено, да си стоим вкъщи Simple Smile чай, супа.. #medcezir ще започне в 20.00 по @startv гледай, накарай да го гледаттт Wink"

От туита на Танер се подразбира, че с Чаги ще гледат #medcezir вкъщи и ще са на чайчета и супички...

Неси Hug Hug Hugзлатна си джанъм и в туитър пак си ни преваждаш да знаем за к'во и де реч

Затова сметнах, че моментът е подходящ да се разберем, че Танер Йозер и Танер Йолмез не са едно и също лице. Стига сте се заблуждавали, че живее с колегата си от сериала! И понеже не желая да се разпростирам и в други теми (тази ми е достатъчна, а имам и горчив опит от посещения на едно друго място), помолих момичетата, които пишат и в темата за ПО да препредадат моето уточняване. Спокойно можете да ме цитирате. Peace

Проф ,аз това го четох. Но не си спомням да съм чела да се коментира това,че Ча живее с колегата си. Това имах в предвид. Може и да съм пропуснала Peace Както и да е  Hug или как му казваха "нейсе"  Mr. Green

# 157
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз си спомням,че се коментираше именно това,че живее с колегата си и това също е спомогнало да се сработят толкова добре ,не ми се търси назад за да го цитирам точно  Peace

# 158
Аз си спомням,че се коментираше именно това,че живее с колегата си и това също е спомогнало да се сработят толкова добре ,не ми се търси назад за да го цитирам точно  Peace
Peace

# 159
Buongiorno, baci  Good morning, kisses  Bonjour, bisous  Buenos dias, besos  Bom dia, beijos  Guten morgen, küsse  Kalimèra, Filí  God morgon, kyss  dzień dobry, pocałunek

И от мен кафенце и закуска

Скрит текст:

С повод и без повод винаги подарявайте цветя на любимите ви хора! Те говорят дори и тогава, когато вие мълчите! За вас  Hug Heart Eyes с пожелания за прекрасен есенен неделен ден!

Иркааа   love001 ти си знаеш

# 160
Чакайте,че се сетих нещо  newsm78  
Скрит текст:
Много от звездите по снимките правят това  Peace какво значи  Embarassed Аз отначало си мислех,че е нещо свързано с музиката,както

Обче в последствие забелязах,че го правят и актьори и хора извън музикалния бранш.

# 161
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани Hug Аз си мисля,че това е знака за мир,ама дали не греша не знам,така ми се е запечатало  newsm78
Heart Eyes Heart Eyes
Джейни Hug Hug Голям полиглот го раздаваш рано,рано  Joy Joy

# 162
  • София

Абе, какво правят постоянно с тези телефони. В туитър не пишат, а все телефони държат  Laughing

Ха, добър ден   bouquet

# 163
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
smile3507 smile3507 smile3507

Скрит текст:

newsm03 newsm03 newsm03

Скрит текст:

newsm19 newsm19 newsm19

Хубав неделен ден!!!

ИркаHug   ЛинкоHug  и за всички, които ще дойдат по-късно  Hug Hug Hug

Добро утро, Сладурки, как сте? Спахте ли добре? Готови ли сте каничка кафе и виенски кифли?

Благодаря за кафенцата и невероятната Уитни Хюстън,  Hug  Hug Hug
Ирка от рано рано какъв кеф в почивен ден и кафето да си пием с Чаатай, хвърли ме направо в емоциите  Hug Hug Hug, а и ако ни се стори малко колажи за разкош, лелелелеле

Хайде, слънчева и усмихната да ви е неделята,  Heart Eyes Hug

# 164
ха гюнайдън къзлар херкше Hug Hug Hug Hug
тенкс на све за чичеците,кавалтъто и кайветата Hug Hug Hug
един  Ча за рано сабах Simple Smile

на 11.10 епизодче на ПО йок  http://gecce.com/magazin/haber/medcezir-hayranlarina-kotu-haber

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 11:11 от Zhana Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт