Отговори
# 270
  • В света на мечтите... ❤
Вече разбрах, та МарМиши, ще те наричам Мише или Мариета, а другото Мише си е Мишенце, така, че няма да Ви обърквам.

Много е хубаво  Heart Eyes ,това от гъркините ли е?  newsm78 или е твое произведение Наде  Hug

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha hahaha Йо,иде,иде,глей на село ще те  кара  Joy Joy Joy Joy

# 272
  • София
hahaha hahaha hahaha hahaha Йо,иде,иде,глей на село ще те  кара  Joy Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao ох немогааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy моя зов за помощ никой не го чува я веднага да се обадити на Емко, че на село искат ме водят да доди да ме отвлече и мени  Mr. Green Joy Joy Joy

# 273
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз,слагам ти малко подкуп да не ми се напрягаш повече  Hug   love001   Hug
От другия ти любимец АйЛайджа  Hug

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Аз отивам да си гледам "Революцията", да ми мине малко щроката.  Laughing
Като се върна, се надявам всичко да си е по старомУ. Whistling

# 275
Скрит текст:
Ани,мисля,че беше питала за този знак с пръстите какъв е  Peace Ирчето ти е отговорила видях,това е знакът за мир,даже на самата емотикона като отидеш си изписва peace-мир,така че мир вам  Peace  Hug  Hug  Hug
Дани,Ирка,благодаря! Аз така си го обяснявах и използвах тук - като мисъл за съгласие, без лоши чувства и мисли и разни такива. Но ми беше чудно защо всяка втора известна личност го прави по интервюта и снимки.  Hug

Вие пак започнахте да сменяте никовете си  ooooh! Нарцисчето е ясно,ама кой е МарМиши  Rolling Eyes
П.П. Аааа, прочетох, Мишито бе

# 276
Никой не изяви желание да ми купи титлата,така че,спирам търга  Stop ,а очаквах тайничко поне една снимка някой да ми предложи  Rolling Eyes  Mr. Green  нищо,сама ще си издирвам  Crazy
Зиз  Hug  Hug  Hug мир вам во веки веков  Peace

# 277
  • София
Ако има невидяли тая красота  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy Joy  Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 278
Аз отивам да си гледам "Революцията", да ми мине малко щроката.  Laughing
Като се върна, се надявам всичко да си е по старомУ. Whistling

Коя Революция гледаш  newsm78

# 279
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо,идат бе ,гледай как са се засилили  Joy Joy Joy Joy

# 280
Ако има невидяли тая красота  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
 Joy Joy Joy Joy Joy  Sick Sick Sick Sick Sick Sick
OMG  smile3544  smile3544  smile3544  smile3544  smile3544  Йо,смили се над нас,таз красота ще ни увреди зрението с тоз блясък  newsm47

# 281
Дани, ФЕмирските колажи, които публикувам не са мои, а на гъркините.

# 282
  • София
Йо,идат бе ,гледай как са се засилили  Joy Joy Joy Joy

Мале ма Ирче те с тоя кракомобил скоро нема да додат  ooooh!  Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy

# 283
Скрит текст:
Ани,мисля,че беше питала за този знак с пръстите какъв е  Peace Ирчето ти е отговорила видях,това е знакът за мир,даже на самата емотикона като отидеш си изписва peace-мир,така че мир вам  Peace  Hug  Hug  Hug
Дани,Ирка,благодаря! Аз така си го обяснявах и използвах тук - като мисъл за съгласие, без лоши чувства и мисли и разни такива. Но ми беше чудно защо всяка втора известна личност го прави по интервюта и снимки.  Hug

Вие пак започнахте да сменяте никовете си  ooooh! Нарцисчето е ясно,ама кой е МарМиши  Rolling Eyes
П.П. Аааа, прочетох, Мишито бе
Мармиши е Миши 81,която после беше Мариета(Миши81),а в туитър е Мариета  Peace  Hug

# 284
Никой не изяви желание да ми купи титлата,така че,спирам търга  Stop ,а очаквах тайничко поне една снимка някой да ми предложи  Rolling Eyes  Mr. Green  нищо,сама ще си издирвам  Crazy
Зиз  Hug  Hug  Hug мир вам во веки веков  Peace
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт