Отговори
# 105
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 106

Настигнах ви най-накрая  Mr. Green

Ренатка и екип

Профи, и аз не съм срещала коментари за това с кого живее Ча в темата ПО  newsm78  а я чета редовно. Да не е в темата за "Любов" на Хазал Peace

# 107
  • София
Завалията hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Досега се кънкьосвах.....туй същество Руя-та егати мухлата бе братче Whistling,а майка и ми иде да и фрасна един по самодоволната мутра,да и се не види и......

# 108
мeрабааа шушулки  Joy ко прайте

# 109
  • София
http://lubimo.info/wp-content/uploads/2012/03/umni_misli.jpg
Това специално за Мехмедя се отнася Joy Joy Joy Joy
Ани,Верче, Hug,добър вечер Heart Eyes

# 110
  • София
Хелоу  Hug Hug Hug Hug Hug Hug охх излгедах го тоя 46 най-накрая  newsm44  еее какво да кажа за епизода, много силни Фемирски сцени имаше, много любов, много нежност  Heart Eyes много ми харесаха разговорите им  Heart Eyes ама тая Ферка верно прекалява с тоя баба бе от как тръгнаха го заговори това, а майка и и вика бягай не се обръщай назад защо не я послуша  ooooh! поне да не го мислеше тоя нейн баба и Сандоканя  ooooh!
Мехмед  smile3505 поне каза на Чепиков, че Фери не е отвлечена, а сама е тръгнала и тоя Чепиков как реагира край нямам такава дъщеря, абе алооо дъщеря ти не е на 5, влюбена ама той нема откъде да знае  Wink нали не са семейство като хората да седнат и да поговорят, абе глупост пълна  ooooh!
А тая Сехер майкооо направо ми идеше  #2gunfire значи на Емко му докладваше Фери дали е добре, сега на тая Айсун се обажда, на Хандето изпя за Тирбушонова  ooooh! #Crazy то пък бива, бива ама това нейното...
Санем няма какво да я коментирам, боклук пълен, но в никакъв случай не от класа...
Джансу си е Джансу, но тука трябва да призная и ан Санем ролята, ако и беше давала хапчетата нямаше да се стигне до предстоящите случки...  Wink
И всичко ок само дето не разбрах кво толко и се подиграват на Гюлсюм на вечерята, сготвила е, постарала се е, те се подиграват, аз ако бях малиии... и Корай седи и си мълчи, смотаняка  ooooh!
Пак да се върна на Фемирчетата  Heart Eyes Heart Eyes просто любовта витае във въздуха както се казва, от всякъде си личи, погледите, милувките  Crazy как го попита за момичето  hahaha и нашия как се смути  hahaha е не гледали са се той ако трябваше Ферка да чака, не е монах все пак  ooooh! ама и той добре и отвърна и се измъкна  Mr. Green  Joy

Айде стига толкоз  Joy Joy

# 111
  • София
и се натуитих  Mr. Green само незнам кога ще се пързалям с 51 и 59  Joy Joy ще чакам да падне първия сняг  Joy Joy Joy

И ПО не съм го изгледала още  ooooh! Wink

# 112
Скрит текст:

rotfImao rotfImao rotfImao

# 113
  • София
Слънце,абе мани бе и аз така се ядосвам значи Crossing Arms
Емко и Мехмет hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 114
# 115
  • Под Сините камъни
Ей ма на и аз съм тук.Ида си с пияцката
Скрит текст:
Кво си конушвате  newsm78
Зизунче чичек за прекрасната тема   bouquet

# 116
  • София
Слънце,абе мани бе и аз така се ядосвам значи Crossing Arms
Емко и Мехмет hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Илинче  Hug Hug Hug ем как да не се ядосва човек, филм е ама.....

Joy Joy Joy Joy Joy Емко ляв, десен ама тоя Сандокан не пада бе  Joy Joy Joy Joy

Пепинии   Hug Hug Hug

# 117
# 118
  • София

Аййй егати яката чаша  Heart Eyes а песничката ми е мн любима Ренка  Hug Hug Hug Hug

# 119

Общи условия

Активация на акаунт