Отговори
# 570
  • Още у мъглата ...
И кат стана въпрос за края,ей ся ще му тегля една на Аксой бей #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да отиде на кални бани,та у най калната баня да го сложат,че да пекне на-жаркото слънце ,и да се втвърди по него тая кал,и водата да са спрели,да иска да се изкъпе ,а де не може,вода да тръгне да търси,криза за вода да има,никой да не му даде,калта с кожата да почне да му се сраства,мен да срещне на пътя ,цял бидон с вода да имам,цял куп молитви да ми изреди,аз да стоя и да му се усмихвам,и да му рекна с тържествен тон,вода на прасетата ще дам да се търкалят,ама на теб капка няма ти дам,да стоиш с калта ,та да мой от ся да свикваш с нея ,никой да не ти даде,а ако ти дадат като почнеш се миеш,калта да не мой падне,и с шкурки да ти я стържат,ти да викаш боли,звук да не ти излиза от устата даноооооооооооооооооооооооооооооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 571
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауу,да беше я награбил Емко наша Ферка така  Crazy  Heart Eyes  Crazy

Скрит текст:

Мерси за отговора Ирче  Hug  ,само още нещо да питам,как му е турското име на сериала?  Hug
Guneşi Beklerken -В очакване на слънцето  Hug Hug

# 572
И кат стана въпрос за края,ей ся ще му тегля една на Аксой бей #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да отиде на кални бани,та у най калната баня да го сложат,че да пекне на-жаркото слънце ,и да се втвърди по него тая кал,и водата да са спрели,да иска да се изкъпе ,а де не може,вода да тръгне да търси,криза за вода да има,никой да не му даде,калта с кожата да почне да му се сраства,мен да срещне на пътя ,цял бидон с вода да имам,цял куп молитви да ми изреди,аз да стоя и да му се усмихвам,и да му рекна с тържествен тон,вода на прасетата ще дам да се търкалят,ама на теб капка няма ти дам,да стоиш с калта ,та да мой от ся да свикваш с нея ,никой да не ти даде,а ако ти дадат като почнеш се миеш,калта да не мой падне,и с шкурки да ти я стържат,ти да викаш боли,звук да не ти излиза от устата даноооооооооооооооооооооооооооооооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 573
Хайде и аз да се запиша за днес Hug Hug Hug и да ви почерпя за здравето на моето мамче че днес е юбилярка

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 15:40 от diana( ДруготУ оТ ВипУ)

# 574
  • София
Интересно ми е, АКО бяха върнали Хазал в сериала, какво щеше да прави Емирчо с новата си любов?  Laughing
Ще има две севгилита Mr. Green

Прави харем и отиваме в жанра на ВВ  Mr. Green

На мен ми се искаше, да се беше върнала и да се гаджоса с Левент. Тогава щяхме да видим Емирчо в акция  Mr. Green

# 575
  • В света на мечтите... ❤

Скрит текст:

Мерси за отговора Ирче  Hug  ,само още нещо да питам,как му е турското име на сериала?  Hug

Те тия вампири много често се "уважават"  май  Mr. Green Joy
Еми там са възпитани хората имат си уважение един към друг  Naughty ,не като турците да се уважават един път в годината я има,я не  Mr. Green

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥
Интересно ми е, АКО бяха върнали Хазал в сериала, какво щеше да прави Емирчо с новата си любов?  Laughing
Направо щеше да я метне зад борда,кат бяха на яхтата,и проблеми йок  Joy Joy Joy

# 577

Скрит текст:

Guneşi Beklerken -В очакване на слънцето  Hug Hug
Мерсиии  Hug  Hug  Hug

# 578
  • У дома :)
Диди  Hug да ти е живо и здраво майчето  Heart Eyes, още дълги години да те подкрепя във всичко  newsm51
Скрит текст:

# 579
  • София
Направо щеше да я метне зад борда,кат бяха на яхтата,и проблеми йок  Joy Joy Joy

rotfImbo

Диди, ЧРД на майка ти   bouquet

# 580
Диана Hugда ти е живо и здраво мамчето Heart Eyes

Цитат
На мен ми се искаше, да се беше върнала и да се гаджоса с Левент. Тогава щяхме да видим Емирчо в акция
Това вече ще е в графа екшън Mr. Green

# 581
Диди,ЧРД на мамчето,да ти е жива и здрава,да се подкрепяте взаимно още дълги години   bouquet  newsm59   bouquet
Скрит текст:

# 582
Диди  Hug да ти е живо и здраво майчето  Heart Eyes, още дълги години да те подкрепя във всичко  newsm51
Скрит текст:
Елиту   Hug  мерси.  newsm59 да ти е жива и здрава и твоята майчица  Heart Eyes

# 583
Диди, честит юбилей на майчето ти!  smile3525 smile3525 smile3525

Много тайна тази почерпка, бе душа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нищо се не види!  Wink

# 584
  • У дома :)
Диди, честит юбилей на майчето ти!  smile3525 smile3525 smile3525

Много тайна тази почерпка, бе душа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нищо се не види!  Wink
То тва за заблуда на Боцков и сие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт