iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 46 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
http://apteka.framar.bg/30019713/хондросейф-табл-60
Спешно ми трябва заместител на тази добавка за една приятелка. Моля за помощ.

http://www.iherb.com/Glucosamine-Chondroitin

ето в тази категория са добавките с Глюкозамин сулфат + Хондроитин сулфат натрий +
Метил сулфонил метан
, които са в основата на ХОНДРОСЕЙФ
не знам дали има точно същите обаче с добавените витамини и минерали

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Glucosamine-Chondr … ted-Tablets/41311 Това мисля да взема. Отделно ще си пие витамини. Пък като концентрация оттова може и по 2 табл. сравнено с Хондросейфа.

И да помоля да кажете/препоръчате пробиотик. За профилактична цел)

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 436
# 437
  • София
Мили момичета и момчета, моля за компетентно мнение, какво да поръчам за голям човек -35год., който много често боледува от настинки с кашлица, секрети, температура, отпадналост. Под често имам предвид всеки месец, понякога и 2 пъти месечно по повече от седмица.

Да допълня само момичетата с това, човекът да намали или най-добре - напълно да изключи млечните продукти (кисело, прясно мляко -особено) и да се следи как ще се развиват нещата.

# 438
denis_dHug поръчах))

# 439
Благодаря, Вивиан, ще му предам, че вече е зле положението.

# 440
Мили момичета и момчета, моля за компетентно мнение, какво да поръчам за голям човек -35год., който много често боледува от настинки с кашлица, секрети, температура, отпадналост. Под често имам предвид всеки месец, понякога и 2 пъти месечно по повече от седмица.

а защо не ходи на лекар?

2 пъти месечно да се разболяваш не ми звучи много нормално

# 441

а защо не ходи на лекар?

Confused, дълга история, с дърт инат как да се разправям. Докторът щял да му предпише същото, дето си го пие, ама ще пробвам да го сритам де, че и аз страдам от цялата работа. Благодаря още веднъж на всички.

# 442

а защо не ходи на лекар?

Confused, дълга история, с дърт инат как да се разправям. Докторът щял да му предпише същото, дето си го пие, ама ще пробвам да го сритам де, че и аз страдам от цялата работа. Благодаря още веднъж на всички.

ясно, аз също лесно настивам, но чак толкова често не ме тръшва...и карам на крак докато ми мине  в повечето случаи

пробвайте тогава и със Септилин http://www.himalaya.bg/product/45/septilin-sirop-100-ml.html

цената е нищожна (таблетките са около 1,70 - 1,80), а ефектът добър  Peace

# 443

Да споделя за тези, които /ако/ все още чакат поръчки от края на септември, да не се отчайват, моята е вече тук, с днешна дата на митница.  Grinning Почти я бях отписала, но ето че явно след като се е разходила доста по белия свят, пак тук е стигнала.  Laughing

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - QFH433

# 444
Днес и аз си получих поръчката, шипната беше на 14.10.13 и на 26.10.13 е била тук, но нали е събота, та чак днес получих известие в пощата. Грамажа беше 0,730 грама а сумата 24 долара и не платих нищо в пощата. Бях пуснала и друга, на 15.10.13,  беше шипната съшият ден,  грамажа е 0,290 грама според везната в сайта, но я няма, и съм в питанка, дали не е в Митницата.  Поръчката е за 40 долара.Ако е така от там известие ли трябва да получа или трябва да ходя да проверявам през няколко дни.
Благодаря предварително за отговора момичета! Hug

Ето и код за отстъпка за 5$ или за 10$. NSW946

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 21:00 от Mani Es Afortunada

# 445
И моята поръчка дойде. Много съм доволна, защото си я получих в пощата. Беше за $23 и 85о гр. Peace

Код за отстъпка $5 или $10 - VKD971

# 446
  • София
.........Бях пуснала и друга, на 15.10.13,  беше шипната съшият ден,  грамажа е 0,290 грама според везната в сайта, но я няма, и съм в питанка, дали не е в Митницата.  Поръчката е за 40 долара.Ако е така от там известие ли трябва да получа или трябва да ходя да проверявам през няколко дни.
.................

Дано да дойде в пощата, но вероятността да отиде на Митница е голяма

Ако пристигне в Митницата - ще получиш Митническо известие по Пощата ....  и с него и копие от отдера на поръчката ще си я получиш от Митницата
Ще платиш ДДС- 20% от сумата на поръчката или 8$ / около 12 лв/ + 3,50лв Митническа такса
Става бързо и лесно, не се притеснявай  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        YUL919

# 447
Благодаря много denis_d !!!!

Ще посъбера опит и там, не че нямам, но е по границите  Laughing

И все пак тайничко се надявам да е по пощата!! Rolling Eyes

Душевно слънчев ден от мен на всички мами в темата!!!  bouquet

Код за отстъпка в IHERB  за 5$ или за 10$  NSW946

Hug

# 448
Global Priority Mail by DHL — $6.00
Formerly called International Airmail Read more
Orders up to $80.00, and 4 pounds (1814 grams)
Usually Takes 1-4 weeks, 10 days to Europe and Pacific
2-12 weeks to Russia and Brazil
Very Reliable, But No Tracking; Non-refundable
Flat $4.00
October Special: Free shipping for orders over $40.00!
Estimated Delivery Date: November 10, 2013

Промяна на цената на доставката?

# 449
При мен си е 4$

Общи условия

Активация на акаунт