iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 46 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Global Priority Mail by DHL — $6.00
Formerly called International Airmail Read more
Orders up to $80.00, and 4 pounds (1814 grams)
Usually Takes 1-4 weeks, 10 days to Europe and Pacific
2-12 weeks to Russia and Brazil
Very Reliable, But No Tracking; Non-refundable
Flat $4.00
October Special: Free shipping for orders over $40.00!
Estimated Delivery Date: November 10, 2013

Промяна на цената на доставката?

като се логнеш и става 4 USD

и на мен веднъж така ми изписа и се очудих

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - SDB331

# 451
Здравейте, предложете кокосово олио за овкусяване и готвене Simple Smile

# 452
Пуснах поръчка на 25.10 на следващият ден беше със статус Ready to Pick и от тогава до сега си е все така. В голяма чуденка съм дали въобще ще тръгне  newsm78  Възможно ли е да е заради това, че поръчката ми е за  $ 92, но пък имам Reward $ 30.  Някой да се е сблъсквал с подобен казус?

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - TMC141

# 453
  • София
Здравейте, предложете кокосово олио за овкусяване и готвене Simple Smile

Кокосово масло/олио
http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Extra-Virgin-Coconut-Oil-15-fl-oz-444-ml/5280  с лек кокосов аромат
с неутрален аромат:
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Organic-Coconut-Oil-16-oz-454-g/2506

Alex Mom     Ако не се е сменил методът на доставка и все още е: Global Priority Mail by DHL   няма проблем, максималната сума, която при мен е минавала е 93$

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 11:48 от denis_d

# 454

Alex Mom    Ако не се е сменил методът на доставка и все още е: Global Priority Mail by DHL   няма проблем, максималната сума, която при мен е минавала е 93$

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Ами да, все още е Global Priority Mail by DHL, но ако това е проблема да махна някой артикул  newsm78  Оставих им съобщение на чата да видим какво ще ми отговорят

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb - TMC141

# 455
Здравейте Simple Smile
Мисля да си купя някои неща от този прекрасен сайт, но до сега не съм пазарувал от чуждестранни сайтове. Първото което трябва да направя е да си изкарам дебитна карта. Чудя се само в каква валута да е(знам че там се пазарува в долари, но кое излиза по- изгодно, така да се каже)?

# 456
извади си в лева те си ги вземат по курс на долара за деня продава на банката

# 457
Alex Mom, тъкмо влизам и аз да се оплача - вече цяла седмица чакам да ми шипнат поръчката - а моята е за 20$  Confused. Вече взех да се поизнервам, защото искам и друга да си пусна  Mr. Green
Досега винаги за ден-два максимум са я шипвали, сега цяла седмица...  Confused

# 458
Първото което трябва да направя е да си изкарам дебитна карта.

Попитай в банката изрично дали можеш да пазаруваш с нея защото има много дебитни карти, с които не може да се плащат сметки или да се пазарува (Например на ОББ). Също така ги попитай колко е таксата защото понякога има такса за използване на ипей и пейпал (30 ст. в ДСК). Последният ми съвет е защото предполагам, че няма да пазаруваш само от този сайт.  Peace

# 459
Благодаря за съвета vtvt - явно ще е в лева Simple Smile
Благодаря за съветите Октопод с рокля - ще до разгледам тарифите на банките Simple Smile

# 460
аз съм доволна от виза електрон на ПИБ и ДСК и двете са с онлайн пасивно банкиране е едната вече я спрях

# 461
Някой ползвал ли е продукти с Артишок ?
Ползвам редовно Milk Thistle за прочистване на черния дроб, реших да го сменя малко.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:        ALO948

# 462
До колко долара стоки слагате в момента за доставка в пощата? Деветнайсет или може и двайсет?

# 463
  • София
До колко долара стоки слагате в момента за доставка в пощата? Деветнайсет или може и двайсет?

До 30лв без доставката - ти си  реши  до каква сума.
До 19,99$ Simple Smile  - над 20$ вече поемаш риска да пристигне на Митница

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 464
Получих си поръчката от 14.10.2013. Пристигна без закъснение заедно с кремчето на Мадре лабс от безплатните мостри - харесва ми.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт