iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 47-та тема

• 47 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
##bvlgari##, аз го използвам основно за локално приложение върху пъпки - изсушава и дезинфектира, ако са разранени, и много бързо минават. В началото, когато ми беше доста зле кожата, използвах върху цялото лице, естествено неконцентрирано.
Друго, за което го ползвам аз, е за дезинфекция на четката ми след "сухото четкане", което открих наскоро, благодарение на форума.
Но от коментарите в iherb прочетох и други идеи за употреба, като цяло за дезинфекция - на рани, пране, крака  Laughing

# 151
А, откога доставката се вдигна от 4 на 6 долара?

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 152
Направих поръчка на 12.10.2013 - доставката беше 4$  Rolling Eyes

И в момента е 4$!!!!

# 153
Здравейте,
търся добавки за дете на 7 години, идва зимния период.
Бихте ли препоръчали?

код за отстъпка 5/10 долара от първа поръчка, възползвайте се!

PAV841

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 22:51 от Мун

# 154
  • София
Да попитам, от кои дати получавате? Поръчката ми е от 24.9 и още я няма newsm78

# 155
  • София
Момичета, моята поръчка на стойност 18.17 е отишла в митница. Днес пратих майка ми да я вземе и от там вместо 3.50 лв., както пишете на известието, са и поискали 10 лв. - заради ДДС-то и не знам още какво, щяла съм да видя всичко на бележката, която като плати ще дадат.
Тъй като за пръв път ми се случва, а и сумата не е никак голяма, дори нямам идея как се е озовала в митницата поръчката newsm78 , да ви питам имали ли сте подобен случай? И защо ме карат да плащам толкова много?
Начисляват ми ДДС-то и върху шипинга, т.е. върху общата сума 22.17. Аз ли съм в грешка? Не трябва ли да се начислява само върху стойността на поръчката и то, ако поръчката е за повече от 19 долара? Аз някакъв такъв спомен имам  newsm78
Страшен карък съм пък и аз  Mr. Green А от преди две седмици имам поръчка на стойност около 22 долара и си дойде в пощата.

Код за отстъпка при първа поръчка QSB383

# 156
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми препоръчали витамини за малко дете на 2 г., които да са дъвчащи или като сироп. Търся нещо, което да го предпази от грип и настинки, че сега е на антибиотик и ми се къса сърцето. Мерси предварително!

Код за отстъпка при първа поръчка - MFM718

# 157

И моята поръчка шипната на 20.09. все още я няма и започнах да се притеснявам вече  Thinking

Код за отстъпка при първа поръчка TMC141

# 158
  • в 1001-та нощ
abrikotin13, ДДС се начислява върху цялата сума с транспорта  Peace Транспортът не се взима предвид - само, когато се преценя дали сумата е до 30 лв, но ако е над, се облага и доставката, заедно със стойността на стоката  Peace

Ако имаш rewards - те са форма на плащане и е възможно с тях стойността да е по-висока и затова да е обложено  Peace

Отстъпките не се включват  Peace

Код за отстъпка POP824

# 159

И моята поръчка шипната на 20.09. все още я няма и започнах да се притеснявам вече  Thinking

Поръчка от 01.10. получих в петък - 12.10. Пристигна от Германия  Shocked

GZK337 Код за първа поръчка в iHerb

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 12:20 от virgin2012

# 160
  • София
Благодаря ти, a.l.e.n.a    bouquet
Явно съм се заблудила, а пък ми се щеше заблудата ми да е вярна. Да, ама не  Mr. Green
А и прочетох първият пост, от който разбрах, че митото се слага и на шипинга, когато поръчката е над 19 долара. Но явно всичко правят както им падне и понякога изобщо не трябва да търсим закономерности....
При все, че съм имала поръчка над 30 долара, която също получих в пощенският клон.

# 161
Момичета,направих поръчка на 29.09 ,а все още не е дошла.Казвате,че за около 10 дни пристигат,моите за сега са 15 и ни вест ни кост Thinking

# 162
Направих поръчка на 12.10.2013 - доставката беше 4$  Rolling Eyes

И в момента е 4$!!!!

На единия ми акаунт седи 4-ри долара, на другия 6, от който по-рядко поръчвам.  newsm78

# 163
# 164
  • Пловдив
Денис,тоя дъвчащ вит.С дали става за голям батко като моя,на 7г. Rolling Eyes Или е по-добре за него да е течния?

Общи условия

Активация на акаунт