Все пак си мисля да говоря с педиатърката да поотложим ваксините за известно време.
Ето така, но все едно забиваш помпата в главата му. Пробвай и само ще си покаже как излизат повече сополи.

аз сякаш никога не съм оперирана, доки оня ден потвърди прекрасното ми възстановяване. Обаче каза, че още нямам овулация, не ми "работели" още яйчниците. Но че скоро ще почна да имам. Поне не видя никакви фоликули, а трябва да съм в период на овулация.

и съм толкова изморена. Спрях да се ядосвам, че не ми е изрядно подредено и сготвено. Ако малкият е кротък и спи работа се върши, ако ММ реши да го държи или да си играе с играчките ще сготвя, в противен случай се яде хляб, лютеница и салам
салати, пече и пържи меса
, та съм благодарна и на тази помощица.

Баткото вече е добре, но Маги от вчера засили сополките. Докито ни беше предписала Коларгол, но аз реших да минем без тях, което обаче май няма да се случи. Само, че на своя глава предпочетох да започна с Тобрекс, пък ако не помогнат, ще пробвам с Коларгол. На Марти винаги помагаха, но той не е боледувал толкова малък.
!
я им тегли една дълга и широка и си гледай живота.........нищо му няма на детето и се радвай,че е така.Сигурно ако беше много ревливо пак щеше да те пратят на лекар,че нещо и има
!
!
Викам му на ММ има земетресение и той никаква реалкция. Пък беше уж буден от ревовете на детето. И след няколко секунди и той скочи и ми казва има земетресение
Е, аз какво казах преди малко?!
Станах аз и после не можах да запспя. Незнам кога съм задрямала ама пак имахМЕ кошмар в 7ч и пак храних бебето, което после не заспа.