Момичетата са ти казали вече за капките, че детето е още много малко за такива лекарства. Щом не е запушен носа, то това не е толкова страшно. Страшното е ако се запуши. Тогава за мен настава жива трагедия, понеже бебетата нямат рефлекс да дишат през устата и само плачат. А кърменето е жив кошмар. Чак не искам да се сещам какво беше. Та щом не е запушен носа, то пръскай и дърпай след минутка две със помпата сополите. Ако се запуши, то тогава мисля, че ще са по удачни капките Коларгол, но те се правят в аптека и са с дозировка на съставките, така че тях задължително трябва лекар да ги изпише, че да напише и дозировката. Но все пак аз не съм лекар, така че нека утре педиатърът каже какво може да капваш на детето ако има нужда.
Иначе както писах вече пръскаш със спрея и чистиш нослето. Това ти е лечението докато не е запушен носа. Ако имаш ампула вит.Ц също може да даваш по една на ден. Нищо друго.
А ти и ТМ стойте на топло и пийте това:
2-3 лимона се изцеждат и се сипват във висока чаша, по възможност халба. Долива се с вода до 3 пръста под ръба на чашата. Слага се мед/захар на вкус и се разбърква. След като се разбърка се слага 1/3ч.л сода бикарбонат. Внимание! сместа шупва. След като шупне е желателно да се изпие на екс.
Според киселинноста на лимоните то тоя елексир трябва да ти изчисти гърлото от храчките и слюнката дори. Хубаво е да се пият по няколко такива фреша на ден.
Това е бонус към чая и лекарствата ако са предписани такива.
Бързо оздравяване ви желая и на тримата
. Писна ми да гледам детето си как се мъчи. 500гр. е качил миналия месец, еми той не яде от болка.
.
.

Няма ли станали? Едва ли.
Изпива по 60-70 мл и не иска. И ако до преди дни изпиваше по 750 мл на денонощие, сега едва ги докарва до 500. Не знам защо така
Всеки има право да решава ще кърми ли или не, спор няма. Но да си спреш многото кърма, само и само да дадеш кисело мляко....е това не го разбирам
) , ама карай.....
.Ех викам и-аз да не съм родила като тебе четири,тя е направо плоска като дъска,а аз
,но до Коледа ще трябва да съм във форма.
Близначеаз нали от това се оплаквам, че детето едва веднъж в седмицата ги докарва до 100мл, иначе си яде по 70-80 мл, и се отказах да засичам, давам от гърда и не го мисля, какво да направя като й е малък корема , в сряда ще видя на консултацията какво ще кажат.
че тя щом насън и от спалния чувал се измъкна
милия а доно отшумят скоро,че си е тормоз за детето и за теб!
!Една приятелка много дълго се опитваше да отслабне и накрая ефект имаше от някаква диета с 5 хранения на ден!