Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 976
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Vaudreuil Canada
tsvetna84 това си е сериозно присъствие в сайта Simple Smile поздравления!

# 196
Ох, това е нечовешко. Списък със сайтове с намаления на картички само днес, по случай световния ден на пощите:
http://www.postcrossing.com/blog

# 197
shemet_neveroiaten благодаря Simple Smile не съм била активна през всичките тези месеци, но пък то не е и нужно. Най-хубавото е, че винаги се връщам към това приятно хоби Simple Smile

egonna ауууу, не ми се иска да отварям, но ето, че един от сайтовете с намаления вече ми зарежда... Grinning

# 198
Цената за доставка е за няколко лота.
В Плевен в Централна Поща има филателно гише. Интересни марки има. В дъното е, до гишето за раздаване на пенсии. Ако някой ходи, дано не е в момент на раздаване на пенсии, че е страшно. Пенсионерите бяха решили, че искам да ги прередя, голямо мърморене зад гърба ми.

# 199
  • Сопот, Пловдив
Ох, това е нечовешко. Списък със сайтове с намаления на картички само днес, по случай световния ден на пощите:
http://www.postcrossing.com/blog

Аз се опитах да поръчам от един от руските сайтове, но накрая при плащането ми даде грешка. Но пък са ми пратили мейл, че са ми получили заявката. Сега не знам да ги чакам ли или да поръчам от друг сайт докато трае промоцията...  Grinning

# 200
Искам и аз да пиша тук, сега е пробно, за да видя дали ми се получават нещата.

# 201
Ураааааа, с моят компютърен гений успях! Ами, момичета зарибихте ме и мен. Вече имам получени две картички, но аз още не съм получила освен от Лем - Благодаря ти за страхотната картичка, когато се науча как да ги качвам, ще я покажа на всички.

# 202
Rois, това май е риторичен въпрос Grinning Аз се заканих да не отварям сайтовете, но...вече...поръчах от moo.com..направих си две картички по мой модел - една с гъба и една с хижа Дерменка със страхотния покрив в цветовете на българското знаме Simple Smile

tria77 добре дошла Simple Smile

# 203
  • Габрово
Happy mailbox day!  Flutter

Имам си картичка от Малта. Врабец, страхотна е, много ти благодаря!  Heart Eyes Това е страна номер 60 в колекцията ми.  Grinning
Също получих и 2 картички от Индонезия - оризище в Бали и залез над Боробудур.  Heart Eyes Това ми е втора картичка с Боробудурски залез (различна е) и директно отива в списъка с най-прекрасните ми картички.  Crazy Ще ги кача по-късно в блога и ще покажа.  Flutter

Няколко коментара по-назад се възмущавахте от грубия коментар на една босненка... Само между другото да вметна, че я познавам (поне онлайн) и е изключително мило момиче, може би в конкретния случай не е била на кеф.   Mr. Green

# 204
  • Сопот, Пловдив
tsvetna84 , аз ще чакам тези да се свържат с мен, дори и да изпусна промоцията, пак от тях искам да поръчам, уникални са им картичките в Русия и бившите съветски републики. А и са на страхотни цени. Дори и без намаление, ще бъдат някъде към 22 лева за 36-7 картички. С намалението ми излезе към 18 лева.

# 205
Ехей...колко сте изписали  Grinning
Благодарение на тази тема и аз се запалих по картичкообмена. Както си блуждаех една вечер из форума и изведнъж много бързо се разсъних- веднага регистрация, адреси, а от вчера и първата ми получена картичка Party Party
Но само нещо не ми стана много ясно- какво се случва ако не регистрират/получат картичка, която съм изпратила? Картичките ми до Китай се получиха, а тази до Холания- не. Виждам, че потребителката влиза често, а мина вече много време.
Сигурно е разискван този въпрос, но съм пропуснала <само> около 3 теми и докато наваксам с четенето... Благодаря Simple Smile

# 206
Rois ти от кой руски сайт поръча?

# 207
missing, радвам се, че ти харесва  Hug

# 208
  • Телиш/Плевен
Аз се включвам набързо от телефона, че нямам нет цял ден. Пристигнаха ми картичките от Врабеца, Пателина и Глафира. Сърдечно ви благодаря за милите думи и прекрасните картички, момичета! Имам картичка и от Посткросинг - от Франция е, но не мога да дам линк сега. ЩАСТЛИВА СЪМ!!!

# 209
  • София
Днес имам цели 3 картички. От Малвина~Ина, от една австралийка, от директна размяна. И една от Тайланд от посткросинг. Много съм доволна, много са хубави всички. Гери, благодаря ти Laughing
Това е тайландската

Uploaded with ImageShack.us

Това е австралийската

И от Гери

Общи условия

Активация на акаунт