Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 869
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • В Космоса
На мен японската ми е с маркери различни цветове, подбрани, красиво надписани, някои неща подчертани. Подредено. С 2 стикерчета. Другата шаренийка ми е от Холандия - с бухалчето, стикер по цялата дължина с различни видове птици, които се срещат там, отбелязани с номерче и отстрани пояснено коя как се нарича. Естествено, краснопис. Heart Eyes

Сега си мисля, че трябва да купя стикерчета и да потренирам на празни листове. Те явно са се отработили. Laughing

# 571
Хихи, значи по логиката с талисманите аз трябва да слагам черни котки. Sunglasses

# 572
  • В Космоса
Хихи, значи по логиката с талисманите аз трябва да слагам черни котки. Sunglasses

Откъде получи информацията? Или просто си те кефят черни котки? Grinning

# 573

Откъде получи информацията? Или просто си те кефят черни котки? Grinning
Ами в повечето книги за зодиите пише, че за зодия Козирог талисман е именно черната котка. Съботата е късметлийски ден също. Нещо със black sabatt явно се връзва котката. Малко тъмни сили ни владеят нас козите  Sunglasses Twisted Evil

Според тази статия обаче, совата е талисман на Девата:
http://sanovnik.bg/n4-19183-%D0%A2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BC … D1%8F%D1%82%D0%B0

# 574
  • В Космоса
Въйй, мъжът ми е Козел и хич даже не го владеят таквиз неща. Crazy

Май заспамихме много... Embarassed

# 575
  • София
Половинката ми е коза и черната котка може би е, че настроението му е все едно черна котка му е минала път.Или черен, буреносен облак, или черни мисли, или мрачна физиономия  Joy

# 576
Ааа, тук козички много ... дружно си пасем ....
Днес заредих запасите с 10-тина туристически картички, че нещо намаляха.

Така ме притеснява комбинацията Коледа-Посткросинг.... бавна поща, много коледни картички, на които не съм фен, доста почивни дни за пощите, тоест бавна доставка, и бавна регистрация поради факта, че много хора пътуват, празнуват, пируват и махмурлуват ... Ще бъде един бавен месец.

Г-ца Бързо се уча, за германката костенурка на колело, а за девойчето - нещо анимационно ..., аз обичам такива предизвикателства.

# 577
  • Вече в моята си приказка...
Ааа, тук козички много ... дружно си пасем ....
Днес заредих запасите с 10-тина туристически картички, че нещо намаляха.

Така ме притеснява комбинацията Коледа-Посткросинг.... бавна поща, много коледни картички, на които не съм фен, доста почивни дни за пощите, тоест бавна доставка, и бавна регистрация поради факта, че много хора пътуват, празнуват, пируват и махмурлуват ... Ще бъде един бавен месец.

Г-ца Бързо се уча, за германката костенурка на колело, а за девойчето - нещо анимационно ..., аз обичам такива предизвикателства.

За декември, че е бавен - така е! Обаче не съм съгласна за коледните картички - обожавам ги! Обожавам и да ги избирам, купувам и вече да изпращам. Чудя се, обаче, от кога бих могла да изпращам коледни, така че да не е нито рано, нито късно...

Гледам по-напред за марките сте си говорили, аз да споделя, че толкова се вживях в писането до една рускиня, че място за марки почти забравих да оставя и после трябваше да ги слагам една върху друга, но така че да се вижда стойността им. Embarassed

# 578
Малеее, къде сте били...А аз се чудя кво стана с тая тема Joy.
И за да не е само запис, днес получих една картичка от Италия, посткросинг. Дъщеря ми поиска да я види, и аз докато се преоблека тя я метна някъде. Голямо търсене падна. Питам я къде я скри, а тя ми вика "Мамиии, няма нищо, утре пак ще има картички"/ на 3 години е фъстъка/, хахахах

# 579
За декември, че е бавен - така е! Обаче не съм съгласна за коледните картички - обожавам ги! Обожавам и да ги избирам, купувам и вече да изпращам. Чудя се, обаче, от кога бих могла да изпращам коледни, така че да не е нито рано, нито късно...

Уф.....винаги ми е проблем с тези новогодишни картички.....Не обичам като ги направят едни сладникави, едни джингълс белсове....Избирам дълго подобни картички, рядко си харесвам....Редовно изпращам картички за Нова година, старая се най-късно на 10-12. да съм ги изпратила.....По-добре рано да пристигне, отколкото късно.....Все пак човек някъде към средата на месеца бавно, но сигурно включват на празнична вълна......

За да бъдат по-дълго време при баба си и дядо си, децата бяха при родителите ми по време на рожденните си дни. Йоан е получил картичката си за 5 дни, а Рая - за 11 #Crazy! Де факто с картичката на Рая така се получи - аз пристигнах с влака при тях вечерта към 22ч., а тя е получила картичката 10 часа по-рано....Майка се смееше и каза - Ти по-добре да я бе оставила сега в пощенската кутия, поне пощенските щеше да спестиш.....

Сега скоро изпращах до Варна - 7 дни.....Миналата година изпращах до Нова Зеландия мартеници - пуснах ги около 5.2. - получени били на 21.2.

# 580
  • В Космоса
Аз чисто коледни не знам дали харесвам, трябва да е някакво специално изпълнение...  Thinking Сигурна съм, обаче, че ако ме изненадат с такава, ще се очаровам. Peace Аз си мислех за това, но смятам да пращам зимни курорти, снежец, писти и сноуборди най-вече. Grinning

# 581
Сигурна съм, обаче, че ако ме изненадат с такава, ще се очаровам. Peace

Много искам да разкажа моята история и направо недоумявам как до сега не съм писала в тази тема. А тя е моя, точно моя!!!!!! Искам да се извиня на момичетата, на които я написах на лични, може да ми пропуснат лиричния пост......

Скрит текст:
Като ученичка си пишех с много непознати другарчета от България. По общи интереси - спорт, музика, фенове на дадена програма и какво ли не още....От този период имам колекция от над 1000 писма.

Компанията на моя мъж бе невероятна. Като студенти. И двамата сме завършили в Свищов. Навсякъде бяхме заедно, страхотни години. С едно от момчетата моя мъж бе близък - по интереси, били са и двойка при игра на карти....С мен станаха....тройка Mr. Green....Навсякъде бяхме заедно - купони, игра на карти, столова, на биричка....Той ме научи в онези далечни години да боравя с компютрите, въобще невероятно приятелство.....

И като завършваше - 1 година преди нас - се разделихме с една шега от негова страна. Той ми каза - Ако вие ми изпращате картичка за Нова година, обещавам, че аз ще ви се обаждам на 1.1. за да ви честитя Новата година. И....на шега....преди повече от 15г.(може би 18г.) започнах да му изпращам картичка за Нова година. Той....той пък се обажда....По-късно се ожени, та няколко години получаваше картичките ни в дома на родителите си. За една Нова година нещо бях закъсняла - майка му се притеснила, че нещо е станало с приятелите му. Жената много внимателно е била подредила всичките получени картички във витрината им, в хола.

Ожени се и жена му в началото гледаше подозрително на тази наша традиция. Много странно и се видяло.....Успокои се след като се запознахме лично. И сега още в началото на декември ми напомня, че очаква картичка по пощата. И не искала електронна, по фейса, смс по тел. или нещо от този род. Държала точно на хартиена картичка по пощата. Много добри приятели са, те са страхотно семейство, като си ходим до Добрич - минаваме през Варна за да се видим задължително. И се радвам, че си имаме наша традиция, толкова мила и скъпа.....Признавам си - с годините ми става още по-скъпа и по-мила.......

Покрай този наш приятел, регулярно пращам и на други познати картички за нова година - къде по-редовно, къде - не. Просто го обичам много този период с изпращането на картички.....Във фейса се видях с мой съученик, който живее в Нова Зеландия - та за баба Марта на цялото им семейство бях пратила мартеници.....А pina от форума тук ми изпрати картичка от Китай - това ми е най-далечната картичка  до този момент.....

Та знам...просто знам от личен опит как топли една картичка, жеста е невероятен и стоплящ....

Извинявам се, ако съм досадила Embarassed......Утре ще ходя да избирам картички за момичетата, които ми писаха на ЛС......Надписвам и ще се постарая в четвъртък да бъдат изпратени! Извинявайте за забавянето Embarassed......

# 582
  • В Космоса
Маме, к
Скрит текст:
оледните картички бяха невероятно вълшебство едно време, спомням си... Heart Eyes Сега, обаче, нали всички сме с претенции за туй-онуй, та и аз вече имам поглед и не бих харесала визуално дотолкова разни свещички и коледни играчиции, но затова и написах, че бих се очаровала, защото пък би ми било приятно самото усещане. Wink

# 583
Изобщо не си досадила Мамо Цоцоланке.
Даже ми беше едно такова уютно да чета историята ти.
Аз имам една приятелка която много пътува, и досега от всяко място, на което е била, ми праща картичка. Много ми е мило, защото ми е като сестра това момиче и като събера картичките се получава нещо като неин пътепис  Simple Smile

# 584
Аз пък много искам именно празнични картички - коледа, дед мороз, яйчица..туй онуй, но от онези едновремешните..
Моите 3 картички още не са регистрирани...47 дни вече пък никой нищо да не е получил ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт