Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 841
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • Сопот, Пловдив

Преди няколко години ми подариха сребърна сова, защото чели ,че това е талисмана на зодията ми. Дева съм. Явно всяка книжка го интерпретира както иска.  Grinning Това са единствените симпатични за мен птици.
Скрит текст:

# 601
  • В Космоса
Ем, за Дева - сова, за Телец - бухал. Става, к'во!? Crazy hahaha Joy

# 602
  • España (Плевен)
Аз ще ходя в края на другата седмица във Венеция. На себе си няма да пратя картичка, но ако някой от вас иска, мога да му пратя  Simple Smile
И аз няма да откажа една от Венеция..  Hug

# 603
  • España (Плевен)
Похвал от днес
нощен Плевен от Кати,благодаря ти чудесна е  Hug
Скрит текст:
  Останаха ми още на 2 съфорумки, но все нямам време. Ще ги пусна тази седмица.
Много се извинявам... Не се сърдете...  Hug Hug Hug

Лек ден от мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 604
  • Най-красивата страна
Аз ще ходя в края на другата седмица във Венеция. На себе си няма да пратя картичка, но ако някой от вас иска, мога да му пратя  Simple Smile
И аз няма да откажа една от Венеция..  Hug

Фенси може ли и на мен да пратиш една картичка от Венеция Praynig
И аз ще ти изпратя нещо Grinning

# 605
Момичета, пишете ме и мен за поръчката от полския сайт  Whistling Някой занимава ли се с организацията? Че мен хич ме няма в поръчките от чужди сайтове, така и не се престраших Simple Smile

П. С. Прекрасни истории и уникален виц ( Гад Чевръста  Hug)

При мен пълен застой с картичките- Русия, Китай и Беларус- и трите пътуват над 30 дни  Laughing

# 606
Пателина, още не сме поръчали  Simple Smile Днес, утре трябва да се организираме.

оф, уж нямаше да поръчвам, но видях в ebay страхотни картички с Дега и не успях да се спра ooooh!

# 607
  • София
Момичета, пишете ме и мен за поръчката от полския сайт  Whistling Някой занимава ли се с организацията? Че мен хич ме няма в поръчките от чужди сайтове, така и не се престраших Simple Smile

П. С. Прекрасни истории и уникален виц ( Гад Чевръста  Hug)

При мен пълен застой с картичките- Русия, Китай и Беларус- и трите пътуват над 30 дни  Laughing

Още не сме поръчали.Пиши ми кои искаш, то всъщност всеки лесно може да си сметне колко му излизат.

Фенси , ако е удобно дали може и на мен картичка от Венеция ? Много ще се радвам  Blush А после ще пратя и аз.

# 608
  • КиТ
Маме много интересна история,стопли ми деня  Hug Heart Eyes Hug

Гад Чевръста  Joy Joy Joy

Аз днес си купих стикери и ще се развихря  Crazy Joy,да видим получателките дали ще харесат Thinking Crazy

# 609
  • София
Добър ден, момичета   bouquet
Как сте? Аз не съм писала от няколко дни, мъча се с зъболекари и направо е някакъв ад! И затова съм поспряла с картичко-пращането, но имам 3 пътуващи, тъкмо като пристигнат ще пращам нови.
А какви стикери лепите? Такива дето децата ги лепят където им падне?

Мама Цоцоланка страхотна история. Аз честно казано, ще се зарадвам на коледните картички, всъщност кефя се на всички картички, без рекламните, но засега не съм получавала(и дано остане така).

# 610
Гадинке, много ми хареса вица, чак на колежките го превеждах в ефир  Laughing

# 611
Erienne, супер, още довечера ще ти дам моята поръчка и на ЛС ще се уточним за паричките  Hug

Аз да напомня, че съм отворена за размяна, имам доста красиви картички, които чакат да бъдат изпратени  Hug

# 612
А какви стикери лепите? Такива дето децата ги лепят където им падне?

Аз взех точно такива - със зайци и със слънца.
Също така си откраднах един печат с пчеличка от детето и съм напълно оборудвана  Grinning
Сега само искам да купя и едно такова нещо, но по-тънко. Също и онзи печат със самолетчето Air mail, който бях постнала малко по-назад.
Много ме е яд, в България ми остана целият арсенал за правене на домашни картички, включително печати, мастила, стикери и какво ли не, а част от тези неща могат да се използват и за пощенски картички, но здраве да е Simple Smile

# 613
Само аз май не съм тоооолкова зарибена. Joy
В смисъл, тегля си адреси, пращам картички, като в повечето случай няма как да задоволя изискванията на получателя, но пращам каквото съм намерила. Радам се на абсолютно всяка получена картичка. Но хич не ми дреме, че някой си не ми бил благодарил след като е регистрирал картичката ми. То и аз не съм много подробна в благодарностите си. Благодаря, и толкова. Кво й пука на Моника от Германия /примерно/ какво съм й писала на емайла, така или иначе няма да ги пази /емайлите си/ до живот. А пък за печати, лепенки и т.н. даже и през ум не ми е минавало да купувам. Радвам се повече на "лицето" на картичката, отколкото на съдържанието отзад. Де да знам, ама при положение, че сме напълно непознати, излишни любезности са ми странни Whistling

# 614
Само аз май не съм тоооолкова зарибена. Joy
В смисъл, тегля си адреси, пращам картички, като в повечето случай няма как да задоволя изискванията на получателя, но пращам каквото съм намерила. Радам се на абсолютно всяка получена картичка. Но хич не ми дреме, че някой си не ми бил благодарил след като е регистрирал картичката ми. То и аз не съм много подробна в благодарностите си. Благодаря, и толкова. Кво й пука на Моника от Германия /примерно/ какво съм й писала на емайла, така или иначе няма да ги пази /емайлите си/ до живот. А пък за печати, лепенки и т.н. даже и през ум не ми е минавало да купувам. Радвам се повече на "лицето" на картичката, отколкото на съдържанието отзад. Де да знам, ама при положение, че сме напълно непознати, излишни любезности са ми странни Whistling
Не си само ти, и аз съм така. Малко са ми странни тия развихрени страсти  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт