Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 605
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Картичката ми до Литва е стигнала за 24 дни  Shocked , а до Холандия е пътувала само 14  newsm78 . Значи вече имам 3 регистрирани картички и чакам на мен да ми пратят поне 3  Praynig

# 91
Привет.
Лока, много е хубава картичката от Лем!
Sause baus! не се радвай за Китай, пътуват с векове ...

Днес имам от Русия http://www.postcrossing.com/postcards/RU-2021798 - харесва ми.

CabuHka - не отписвай Китай и Беларус, на мен до Китай ми  е пристигала на 63-тия ден.

# 92
Боже боже. Картичката до Беларус пристигна след 39 дни. Чакам Китай да се разпише скоро Simple Smile

# 93
  • Най-красивата страна
Днес получих страхотна картичка от Испания Heart Eyes
Evidence благодаря ти  bouquet

От сайта няма нищо. Едната ми картичка пътува за Русия вече 37дни. Пеша да беше тръгнал пощальона, досега щеше да стигне ooooh!

# 94
  • В Космоса
Здравейте!

Регистрирали са ми картичка до Холандия, пристигнала за 11 дни. (Предната ми до там пристигна за 7 дни). Ето я: http://www.postcrossing.com/postcards/BG-23576

Иии в пощата ме чакаше тази красота: http://www.postcrossing.com/postcards/JP-447032

Храмът Кинкаку (Златният павилион), целият е покрит с чисто злато - разкошен е наистина. И японката, която наскоро го е посетила е очарована и няма да го забрави никога. Grinning Пише ако имам възможност да го посетя непременно. Crazy
Картичката и отзад е много красива - старателно надписана с различни цветове с две весели лепенки, а марките са много симпатични. Heart Eyes

# 95
Първата ми регистрирана картичка!
Германката я е регистрирала и много е харесала пожеланията за рожден ден.
Започвам да чакам!

# 96
Много красиви картички сте качили на последните страници Simple Smile

И аз днес сполучих една от директна размяна - Китай, Wulingyuan, много красиви скални образувания:

Скрит текст:

Аз май отписвам трите ми най-дълго пътуващи в Посткросинг. Дойде и за мен времето да имам expired  картички... Едната пътува до едно чехкинче, което не се е логвало в сайта от 30 дни и не ми отговаря на мейла, а другите са го Беларус и Китай, та може да ударят 60+ дни.

Но нищо, сега са ме налазили хора за директна размяна и чакам от Унгария, Франция, Китай  Mr. Green Чакам и още едно вързопче картички от мили съфорумки от близо и далеч Wink

# 97
Сканирах картичките и сега официално да благодаря на Врабец, Лем, Кри и Вероника  Hug
Доста подробно сте ме проучили  Grinning, защото всички картички са ТОЧНО по моя вкус !
Имам чувството, че аз получавам най-хубавите картички  Laughing /шегувам се /.
Врабец, страхотна нощна снимка и много добро обяснение и пожеланието е супер! А, дано се случи Peace За съжаление картичката беше във вид все едно някоя швейцарска крава я беше дъвкала, но  извърших реставрация, като основното беше гладене с ютията  Grinning, залепих ъгълчетата и седя цял ден под едни книги. Сега е в перфектен вид. Много е красива марка, само вашите пощаджийки са спестили печата  Crossing Arms
Лем, страхотно е колелото и вратата зад него  Peace Картичката ти пристигна всякаш е току-що извадена от кутийка  Hug
Кри,много красиви лалета  и аранжировката им е супер, гърба на картичката също е много хубав  Peace Отново стигам до заключението, че уникарт имат страхотни снимки, но кога ще започнат да ги печатат на единични картички ??? Не четат ли тука тия хора, та изпускат такава ниша в пазара на картички !!!
Вероника  не пише във форума, но аз и тук ще й благодаря за страхотната картичка от Холандия, втората е ретро такава и много ми стана интересно обяснението, а за холандските чехли нямам думи!!! Толкова са сладурски!!! Имам ги в няколко варианта като мини порцеланови фигурки /и порцел. фигурки колекционирам  Mr. Green/.
Картичките от латвийците много, много ми харесват и в скоро време не знам дали ще прежала някоя  Blush
Тях утре ще сканирам,че днес вече съм скапана от задачи.
Картичките вижте от тук до края /отдолу са надписани/
http://merypoppins.snimka.bg/hobby/postcrossing-kartichki-ot-cya … t.778489.31709207

# 98
mery_poppins1 радвам се, че ти харесва  Hug И ужасно съжалявам, че си я получила в този безобразен вид  Embarassed Направо ме е срам, все едно аз съм я сдъвкала...

# 99
Не се притеснявай, все едно аз не се сещам ,че вината не  е твоя.
Вече е в перфектен вид, пък и в това има очарование - вижда се, че е пропътувала дълъг път.
При следващата размяна  Wink съм сигурна,че ще е без поражения  Peace

# 100
mery_poppins1 , наистина са ти страхони картичките!
Врабец, ама моля те, вместо да чуруликаш, ти дъвчеш картички  Joy
Акаша и Врабец, повечето ми картички от Китай и Япония са точно такива - някой храм, обикновено на езеро или кацнал на някоя скала, и задължително мъгла  Laughing

Аз днес ще пращам на една пенсионерка в Белгия - ясно и точно - изглед от града. Хич не ме затрудни.

Ако ви кажа веднъж какво получих ... картичка, беше си ок, но като постоя един ден вкъщи, се сгъна на полукръг, горната част се отлепи и отдолу лъсна друга картинка. Изпращача беше залепил парче със снимка отгоре, за да отговори на изискванията ... какви ли още неща ще видим???

# 101
Днес получих страхотна картичка от Испания Heart Eyes
Evidence благодаря ти  bouquet

И аз получих днес  Heart Eyes
ама не си я подписала и понеже е от Варна предполагам, че е от теб  Hug
много мнооого ми хареса,и аз благодаря сърдечно   bouquet

Скрит текст:

# 102
Оле, мен много ме е срам.
Рени още не ми е получила картичката, а за Мери още търся подходяща.

Днес получих три броя. Още един живописен стар Пловдив от Рени, един ирландски замък и ето тази староградска канадска:

http://www.postcrossing.com/postcards/CA-375846

Мацката иска да й изпратя и аз картичка от нашия град с прословутите ни липи, за които съм писала в профила си, но тя е разбрала, че са лайм дървета, защото като търсих "липа" в речника, ми даде два варианта, и аз взех, че се спрях на lime tree  Crazy

Марките са страхотни обаче. На ирландската имам Кенеди, а на канадската сватбата между принц Уилям и Кейт и още две много хубави марки. Heart Eyes

# 103
  • София
Как завиждам, че получавате.Вярно, че аз смао от 2 седмици съм член ама все си мисля, че скоро трябва д аполуча  hahaha
Направих регистрация на майка ми.Изтеглих и всичките 5 адреса и много интересни хора и се паднаха.Написах и на един лист примерни текстове да си ги надписва. Е...аз не издържах и и направих 2 от картичките  BlushПолзвах едни с рисунки на Стара София-някакви пазарчета, старата джамия. Едната е до Владимир от Украйна, а другата до Патриша от Холандия, която има доста сходни интереси с майка ми.
Другите три са до едно 15 годишно девойче от Русия(тя на руски ще си я пише), един младеж от САЩ, който е фен на всякаква архитектура, градски транспорт, летища, инфраструктура и ретро реклами/плакати.Последната е много интересна  Grinning
За този профил е http://www.postcrossing.com/user/FamilySurprise Момичето казва, че готви коледна изненада-албуми на майка си и баба си, които не са добре здравословно. Има две опции-да е за бабата или за майката. И утре ще потърся подходящи картички, за да си ги надпише.Чудя се дали да не сложим 2 картички в един плик, да има и за двете жени по една от България  Rolling Eyes

# 104
  • Телиш/Плевен
Мацката иска да й изпратя и аз картичка от нашия град с прословутите ни липи, за които съм писала в профила си, но тя е разбрала, че са лайм дървета, защото като търсих "липа" в речника, ми даде два варианта, и аз взех, че се спрях на lime tree  Crazy
Аз понеже много обичам липов чай и постоянно си купувам, ми е направило впечатление, че винаги пише Linden. Ако искаш пробвай да го замениш с това. Peace

При мен днес е пълно затишие. Sad

Общи условия

Активация на акаунт