Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 595
  • 755
  •   2
Отговори
# 75
Аз всеки ден гледам длаи някой не ми е получил картичката.Но нищо..и в моята поща няма нищо, което е някак разбираемо, защото е минало малко време, а и е твърде вероятно повечето д ане успеят да дода стигнат до мен с този заключващ се вход  Tired

Преди можеше да се получават писма в пощенските станции "до поискване" , т.е. на адреса на пощата и да си ги взимаш оттам. Не знам дали още съществува такава услуга Rolling Eyes  Или пък защо не дадеш адреса на някой близък/ приятел?

Здравейте!
И аз се регистрирах, имам си "другарче". Утре ще изпратя картичката и ще чакам. Сигурно е голяма зарибявка. Моето другарче бе посочило какви картички иска. Но вие какви изпращате, когато нямате посочени изисквания?

Аз разглеждам фаворитите на "другарчето", ако има такива. Или пращам изглед.   Peace

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 01:26 от Фенси

# 76
Здравейте!
И аз се регистрирах, имам си "другарче". Утре ще изпратя картичката и ще чакам. Сигурно е голяма зарибявка. Моето другарче бе посочило какви картички иска. Но вие какви изпращате, когато нямате посочени изисквания?

Добре дошла Simple Smile Зарибяването е голямо - потвърждавам! Simple Smile  Mr. Green
Ако няма предпочитания, пращам обикновено изгледна картичка или, както Фенси писа току що, гледам ако има маркирани "любими". Или просто изгледна картичка от България или града, в който живея - универсално Wink

# 77
Благодаря за страхотната тема  Hug

Най-после Hurray и е моята поща След 21 път картичката ми е пристигнала до САЩ. Имам си и благодарствено писамце Имам 2 картички, които сигурно е време да ги отпиша - Беларус и Китай - 37 дни.... Макар, че китайката не е влизала от 10 дни.

# 78
Имам още една регистрирана картичка, изтеглих адрес в Германия, Дрезден, непретенциозен  Mr. Green

# 79
  • София
Добро утро  food010
Аз каква си я мислех, тя каква стана  Mr. Green Изтеглих си всичките пет адреса, щото сърце юнашко хич не трае Wink
Искам да ви питам, когато получателя не държи да знае нещо за изпращача или няма никакви желания за текст, пишете ли нещо и какво?

# 80
Здравейте, днес в пощата имах изненада от Гери, благодаря Hug

Скрит текст:
Много е автентична, даже чувам котето как мърка и усещам аромата на печени чушки  Heart Eyes

# 81
  • София
Добро утро Simple Smile понеже уикенда нямах време да влизам тук, а и нали имаше някаква профилактика. А и някой нямате фейсбук. Показвам първите ми 2 картички който получих миналата седмица(надявам се, че съм се справила с снимането) :
Скрит текст:
Чехия (дамата е номер 5 в ранглистата в Чехия има над 2000 получени и изпратени, уааууу):

Чикаго (момичето беше много мила, и ми пожела някой ден да посетя Чикаго Heart Eyes):

Днес видях, че ми е регистрирана и картичката до Германия (тази лесбийката) за 10 дни е пристигнала, ама не ми я е снимала. Та май вече ще си снимам картичките който пратя, че ми писна.

# 82
  • Враца
Здравейте,
записвам се в темата. Регистрирах се в сайта. С дъщеря ми избираме картичките, изпратили сме 2 до момента - до Германия и до Русия.
Преди малко пристигна известие, че картичката ни е получена в Германия. Момичето ни е написало и кратко съобщение.

Сега отивам да изтегля нов получател  Simple Smile

# 83
  • Вече в моята си приказка...
И моята картичка най-сетне пристигна в Германия. Още 5 пътуват... А аз съм в очакване на 2 от непознати другарчета!

# 84
  • Габрово
Искам да ви питам, когато получателя не държи да знае нещо за изпращача или няма никакви желания за текст, пишете ли нещо и какво?
ВИНАГИ пиша нещо, без значение от предпочитания и т.н. на получателя (освен ако изрично не е написал, че иска ненадписана картичка  Mr. Green). Според мен (а и според повечето хора във фейсбук групата) е изключително грубо да получиш ненадписана картичка, или пък надписана само със сухото "Happy Postcrossing".

След малко поемам към пощата - днешната поща включва картичка до Албания, картичка до Малта и плик с монети до Мавриций (аз ще получа картичка в замяна)  Flutter

# 85
Селенче,благодаря!

Нашите пощи Mr. Green събират и накуп ми ги нося #Cussing out
Днес 3 броя-Русия,Холандия и Герматия.
Изтеглих най-накрая нещо екзотично-Китай!Ура!

# 86
  • Вече в моята си приказка...
Хайде и аз да се похваля отново - получих прекрасна картичка от Италия. Симпатична студентка по графичен дизайн /странно, и аз съм графичен дизайнер - споменала съм го в профила си. Дали е съвпадение? На една от рускините, на която трябваше да изпратя картичка беше пък родена близо до датата на моя рожден ден!/ подобри настроението ми от сутринта със страхотна картичка от Болоня. Дано някога посетя този исторически град!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 13:22 от MiRa_55

# 87
  • Сопот, Пловдив
Аз имам да пращам само директни размени, три от които на съфорумки и една до украинката, от която получих тази картичка http://www.postcrossing.com/postcards/UA-774445, после ме помоли за картичка от Сопот, а тя после ще ми пусне още една от Украйна. Картичките ми във сайта са напълно спрели като че ли, никой нищо не получава  ooooh! . Имам да тегля още три адреса от профила на детето, но ще оставя за другата седмица.

Да предупредя съфорумките, че може и да не успея днес да стигна до пощата и ще им пусна картичките утре.

# 88
Втора картичка за днес и съм много щастлива Simple Smile Благодаря, Лем Hug
Скрит текст:

# 89
При мен днес голям урожай  Laughing
Сега нямам време да описвам, но по късни доби ще гледам да сканирам всички картички и да ви ги покажа /или най-късно утре/. Още не съм разгледала всичко в детайли. Получих си и двете поръчки от Латвия, но и тях нямах време да отворя.
Ще снимам всичко  photo
Много, много ме зарадвахте момичета ! newsm44

Общи условия

Активация на акаунт