Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 538
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
В един момент може би писва на някои хора.
Аз например също съм мноооого вманиачена в момента, но както сега отделям ежедневно време, се познавам много добре, че след примерно месец-два ще ми дойде в повече и просто може да спра за месец-два да се занимавам изобщо с картичките. Други като мен може би нарочно отделят по малко време, за да не им дойде в повече в един момент..

# 61
  • Smallville
Да, така е. Сега сме се зарибили (как я мразя тази дума, ама си е много на място), а може да ни поспадне ентусиазмът.
Думата ми беше, че не е само от пощите, а и от добрата воля на получателите Peace

# 62
  • Габрово
Добре, че си купих стикери с черепи и им лепкам тях на гърба, че иначе откъде ти картички с черепи тук.
От Варна си бях взела картичка е ей тази снимка и я пратих на една мома в Гърнзи, която събира такива странни неща  Mr. Green

# 63
missing, това си е направо реклама на нашите си странности Simple Smile Браво Wink Уф, реших първо, че това е прословутият вампир от Созопол, но всъщност това е от варненския некропол, така като гледам.
Жалко, че нямам и аз такива картички, иначе бих ти искала линк към профила на тази жена от Гърнзи, островът ми е интересен и иначе бих се радвала да имам картичка от там... Simple Smile

# 64
За такива случай аз поръчах една такава, но май любителите на страхотии са доста и ще се наложи да поръчвам пак, ако попадна на такива.

# 65
  • Габрово
missing, това си е направо реклама на нашите си странности Simple Smile Браво Wink Уф, реших първо, че това е прословутият вампир от Созопол, но всъщност това е от варненския некропол, така като гледам.
Жалко, че нямам и аз такива картички, иначе бих ти искала линк към профила на тази жена от Гърнзи, островът ми е интересен и иначе бих се радвала да имам картичка от там... Simple Smile
Надявам се скоро да направят картички и с вампира.  Grinning
Ето го профила на госпожицата от Гърнзи, но тя разменя само с редки страни или за картички с Game of Thrones. (Аз се уредих с нейни картички през приятел.) Иначе тя има и много хубав блог, в посткросинг профила й има линк към него. Simple Smile

Ама така де, поне да се похваля  Laughing Двете ми картички от Гърнзи - цък  Crazy

# 66
missing, явно ще трябва - като чета тук във форума, явно често се падат особени предпочитания. На мен досега не са ми се падали по-изчанчени или поне съм подминавала тези редове.
Е, явно няма да се уредя с Гърнзи засега - или поне с нея. Така или иначе съм насред мнооого директни обмени, ще трябва да намаля темпото. Браво за картичките - супер са, има си защо да се хвалиш Simple Smile

# 67
Само запис от мен, имам четири пътуващи картички и няма шансове да пристигнат скоро  Crossing Arms Особено тези до Китай, Тайван и Русия. Тази до Холандия се надявам да стигне скоро.

# 68
  • София
Аз всеки ден гледам длаи някой не ми е получил картичката.Но нищо..и в моята поща няма нищо, което е някак разбираемо, защото е минало малко време, а и е твърде вероятно повечето д ане успеят да достигнат до мен с този заключващ се вход  TiredЮе отида тези дни да питам дали има нещо за мен, че те и бележка не могат да ми оставят.
Моите са до САЩ, Германия, Русия(азиатската), Беларус и Холандия.Надеждата ми е сега в немската, защото я пуснах преди близо седмица  Rolling Eyes

# 69
Хм, може би пощальоните ще изчакват да дойде някой от живущите и да отвори? Нали все пак някак ви доставят сметките, сигурно ще е на същия принцип Simple Smile

# 70
  • София
Понякога ги мушкат под вратата(ако се сетят и видят, че има разстояние)оставяли са ни сметките и на земята пред вратата  hahaha Виждала съм съседи да пускат сметките из пощенските кутии, но пощальон никога.
Надявам се да уцели отворена врата или някой съсед.

# 71
Добре, че си купих стикери с черепи и им лепкам тях на гърба, че иначе откъде ти картички с черепи тук.
От Варна си бях взела картичка е ей тази снимка и я пратих на една мома в Гърнзи, която събира такива странни неща  Mr. Green
Брр, много е страховито, чак гроза ми стана.  newsm43

# 72
  • Телиш/Плевен
Ние с ММ пък сме наематели в нов-новеничък блок и нямаме пощенски кутии. Sad Сметките и разните брошури се оставят или пред вратата отвън, или малко по-навътре във входа, в случай, че някой е отворил (но това се случва рядко, понеже живущите се броим на пръсти и обикновено денем всеки е на работа). И по тази причина съм дала адреса на нашите, там поне си има пощенски кутии и всичко е точно. Не ми се иска да си намирам картичките по земята, особено сега, когато почват ветрове и валежи, а скоро и снегове... ooooh!

# 73
Понякога ги мушкат под вратата(ако се сетят и видят, че има разстояние)оставяли са ни сметките и на земята пред вратата  hahaha Виждала съм съседи да пускат сметките из пощенските кутии, но пощальон никога.
Надявам се да уцели отворена врата или някой съсед.

Хммм, лошо.. Не трябва да се случват така нещата.. Sad Принципно имаш вариант с наемане на пощенска кутия, обаче си е пари. Някой по-назад в предходните теми беше писал какви са цените... Ако ти се дават тези пари, може би ще е по-сигурно. Или да се разбереш нещо с пощальоните от станцията поне да пъхат картичките под вратата

# 74
Здравейте!
И аз се регистрирах, имам си "другарче". Утре ще изпратя картичката и ще чакам. Сигурно е голяма зарибявка. Моето другарче бе посочило какви картички иска. Но вие какви изпращате, когато нямате посочени изисквания?

Общи условия

Активация на акаунт