Картичка от другия край на света! - тема 4

• 20 837
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
За да не си коригирам пак горния пост, никой не искам да обидя. Просто това е моето виждане за "зарибявката"  Hug

# 616
Аз пък винаги се вманиачавам в хобитата си  Laughing

И да питам, колко време е ограничението при съобщенията - 24 часа?

# 617
  • София
И аз се вманиачавам  Crazy Учила съм изкуства, а другото ми хоби е свързано малко или много с рисуване, и залитам много по разни украси, рисунки, моливчета, специални лепенки, подвързии.
На рускинята, кпято пращах и рисувах знаменца, едно момиченце, някакви гълъбчета. На една пък рози и рисувах, защото и пратих картичката с розите.
Сега ще ходя до книжарницата Гринуич, за да купя някакъв пейзаж и мисля да видя за печат.

# 618
Ами като ви пусне еуофорията?

# 619
  • КиТ
Здраво сме влезли във филма  Crazy Joy hahaha
Творческа муза ни е налегнала  Hug

# 620
  • Най-красивата страна
Мен не ме пуска вече 30 години.
В училище, когато бях на 10, всички си пишехме с русначета. Моите бяха 3. Пращахме си картички, календарчета, салфетки, обвивки от шоколади и какво ли не още.И беше хубаво.
После пораснах и отидох да уча в чужбина. Пътувах много.Продължих да събирам картички. И до сега където и да отида първо картички си купувам.А вече съм на 40 Mr. Green

# 621
Нямах предвид тая еуфория. И аз пазя картички от руски другарчета отпреди 30 години. Сега където и да отида си купувам картичка, за спомен. Имах предвид еуфорията по тея лепенки, рисунки, марки, това обикаляне из целия град...

# 622
Ами, всеки луд - с номера си. Аз така се зарибявам по всичко, държи ме известно време и после го забравям, сякаш никога не е било. Защото вече съм зарибена по друго  Mr. Green
Аз например не бих могла методично и дълго време да поддържам едно хоби - например с години да си пиша писма или да събирам салфетки, или да практикувам един и същи спорт.
Може би няма много верни неща в това за зодиите, но това, което пише за Близнаците, че са въздух под налягане и през две седмици ги вълнуват коренно различни неща, за мен важи с пълна сила.
И сега в момента съм във вихъра на картичките. Като получа някоя със стикери се запалвам и аз да търся стикери, като видя някоя с печати, обръщам околните книжарници и намирам печати, и така  Crazy

# 623
Абе аз съм рак и уж трябва да съм по-постоянна, ама -ц . Вярно е само, че по всяко време колекционирам нещо, само нещото се мени  Joy

# 624
Пощата от днес  Simple Smile

Скрит текст:
Германия

Беларус

# 625
Може ли картичката ми до Германия да пътува вече 26 дни, а днес получих от там и е стигнала за 5 дни. И как да процедирам в случая?

# 626
  • София
Тази от Германия е невероятна.

Аз съм рибок и често ми омръзват разни неща, но ако са ми трудни.Нещо ако ми е трудно, започва да ми става много досадно и дразнещо и го зарязвам.Ако ми е лесно и проятно си го влача с години.
Другото ми хоби е от 2005-та, става въпрос за компютърна игра, която не ми е омръзнала и досега, дори правя вече неща за нея о хората се лъжат да ми плащат  Joy Все още си я играя, рисувам за нея, правя разни нещица, пиша по форуми, имам блог. Не мога без нея.
Та с картичките, ако получавам и намирам разни екстрички като лепенки, интересни мотиви...мога и с години да се забавлявам.

# 627
  • Габрово
Имам си картички от Албания и Люксембург - това са страни номер 61 и 62 в колекцията ми.  newsm44 И една много готина червена крава от Швейцария.  Crazy (По-късно ще покажа.)

# 628
  • Телиш/Плевен
Ето моите нови две картички:
От Германия: http://www.postcrossing.com/postcards/DE-2541252
и от Русия: http://www.postcrossing.com/postcards/RU-2045741

Бях си на село тези дни и там открих около 20 броя много стари картички от СССР. Имаше и една българска, с композитора Хендел, но нея ще си я запазя, защото много го харесвам. Тези съветските може и да се пласират някъде, само да попадна на точните хора. Whistling
Изтеглих нов адрес, падна ми се рускиня. След малко ще й пратя картичката. Peace
И имам 6 пътуващи картички, ще чакам да стигнат и тогава ще тегля нови, че финанси вече нямам никакви. Sad

# 629
Минавам набързо да кажа, че в пловдивския филателвн магазин в централна поща има невероятни марки. Сега ще мина да "преслушам" картичките в Стария град!

Общи условия

Активация на акаунт