На море в Турция - тема 26

• 103 835
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
  • София
newsm59 на Diana _Don . С пожелание за здраве ,късмет,успехи и все така да е всеотдайна към нуждаещите се от съвет за турските курорти и хотели.    bouquet

Благодаря за изненадата! И дано имаме много пътувания до близки и далечни страни през следващата година!  newsm38

# 346
 Simple SmileЗдравейте. Започвам планиране на почивката ни за лято 2014 /дай боже!/ Интересувам се от хотел"Сюрмели Ефес" в Кушадъсъ и понеже в отзивите на първа страница няма по-нови впечатления от 2011 г. насам, реших да се обърна към тия, които са почивали там скоро. Какви са впечатленията ви, има ли маршрутки до центъра на града и въобще как сте прекарали времето си там - изглежда ми малко откъснат от шума и трафика. Ние сме възрастна двойка на 40 год. Благодаря предварително.

# 347
  • Русе
Малко ще оспамя, но ти "ме уби"  newsm09
Ние сме възрастна двойка на 40 год.
И аз оня ден започнах да навъртам четиридесетте, но не се имам за възрастна Laughing Недей така Wink

# 348
Pemi, е недейте така... Възрастна двойка на ...40год!!! Joy
Сюрмели е доста добър избор за по-спокойна почивка.Няма я лудницата на Аква Фентъзи,който е хит заради страхотния Аквапарк.Има си редовни маршрутки до центъра,които спират точно пред хотела. Тази година много българи почиваха там и повечето отзиви бяха положителни.Има много хубав плаж,както и прекрасни басейни. За храната-нека други да споделят,но аз съм доволен.Препоръката ми е да НЕ се спирате на промо-стая,защото тези стаи не са особено комфортни и са между 1 и 3 етаж. Изберете между стандартна и супериорстая. Е,в Кушадасъ има и други качествени хотели,но като че ли при Сюрмели цените са оптимални за съотношението:качество -цена.Но нека не избързваме,да видим каква изненада ще ни поднесат ТА с новите цени. Laughing

# 349
"...възрастна двойка на 40..."
Ние като такава двойка Wink сме се ориентирали към Pine bay.

# 350
Е, възрастта не е порок Laughing. Благодаря ви за веселяшките забележки и на Liv 1892 за информацията. Веднъж досега сме били в Турция - "Батихан" в Кушадъсъ и беше супер. Това ще ми е базата за сравнение - а останахме доволни и затова май ще повторим.  Peace

# 351
  • София
"...възрастна двойка на 40..."
Ние като такава двойка Wink сме се ориентирали към Pine bay.

Здравейте,

аз през м. Септември бях там с приятеля ми и смело мога да кажа, че се ориентирате добре. Моето мнение е, че Pine Bay е подходящ за всички възрасти. Предполагам, че през 2014 г. пак ще посетим този хотел.

# 352
NaniG,   bouquet
От няколко години гледам този хотел. Надявам се да има хубава оферта за 2014-та.
Използвам случая, за да Ви попитам - много ли е стръмен хотела? Хотела не е реновиран скоро...но как са стаите?

# 353
  • Варна
За Нова Година избрахме Марти Резорт , Мармарис- Ичмелер.
Има ли някой да сподели лични впечатления?

# 354
  • Варна
miss july, абсолютно е вярно това със застрахователя/Булстрад/ Въпросната ТА работи с тях. .Аз съм един от потърпевшите,писал съм вече във форума по тази тема. Ако не бяха мои познати в Анталия,щях много яко да закъсам. А за  Булстрад не искам и да чуя.  Cry

Аз за БУЛСТРАД бях чувала много негативни мнения и затова си направих застраховката в "Алианц". "Армеец" също били ОК.

А ние в ЗАД''ВИКТОРИЯ''.
Случи се в Кушадасъ- 4 дни в болница и застрахователите оправиха всички сметки с болницата.

# 355
За Нова Година избрахме Марти Резорт , Мармарис- Ичмелер.
Има ли някой да сподели лични впечатления?
Направили сте възможно най-добрия избор,въпреки че през зимата Мармарис/Ичмелер/ е малко тъжен град,защото я няма динамиката и кипящия живот от лятото. Но хотела е чудесен,както и територията му.

# 356
NaniG,   bouquet
От няколко години гледам този хотел. Надявам се да има хубава оферта за 2014-та.
Използвам случая, за да Ви попитам - много ли е стръмен хотела? Хотела не е реновиран скоро...но как са стаите?
Хотела е отличен ,стаите са си добре като цяло.Храната там е една от най-добрите в Кушадасъ.Едно уточнение,скоро правиха реновация на част от бунгалата. Препоръчвам силно почивка в Pine Bay.  thumbsup ПП.Следете обаче за хубави цени на РЗ,защото после те скачат силно нагоре.

# 357
  • София
NaniG,   bouquet

Здравейте,

Стръмничко е, но проблема с денивелацията е решен с колички за голф, които може да Ви транспортират до всяка точка в комплекса. Ние честичко ги ползвахме. Simple Smile
Стаите според мен са доста добре, сменяха се редовно кърпи и бельо. Ние бяхме в основната сграда. Разгледахме няколко стаи в основната сграда и няколко в бунгалата, но определено тези в основната част повече ни допаднаха. Бунгалото е по подходящо ако сте семейство с деца. 
Цената беше сравнително висока спрямо това, което други хора бяха платили за същия период в Сюрмели примерно, но пък те имаха няколко оплаквания от хотела.
Моето оплакване е единствено от ранното пристигане и това, че се чака доста време за настаняване. За това, може би догодина пак със собствен транспорт ще пътувам. Stuck Out Tongue

# 358
Количките за голф как се ползват ? Има ли момче,което да ги управлява
или гостите сами ги ползват ? Може би глупаво звучи въпросът ми, но никога
не съм ползвала подобно съоръжение за предвижване. Колко местна е ?

# 359
Количките за голф как се ползват ? Има ли момче,което да ги управлява
или гостите сами ги ползват ? Може би глупаво звучи въпросът ми, но никога
не съм ползвала подобно съоръжение за предвижване. Колко местна е ?
Ние сефтосахме Турция тази година с Pine Bay и сме много доволни. Количките /шато/ си имат шофьори. Може да се качите пред входа на хотела, с поръчка или като ги спрете с махване на ръка, ако има свободни места /май местата в шатото са 7/. Много са удобни и бързи.  За пренасяне на багажа има малки бусчета.

Общи условия

Активация на акаунт