На море в Турция - тема 26

• 103 852
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Записвам се да събиpам мнения за почивка пpез 2014 г.

# 376
  • Пловдив
Записвам се да събиpам мнения за почивка пpез 2014 г.

И аз  Laughing

# 377
Момичета, някой има ли впечатления от KUSADASI GOLF & SPA RESORT 5*.Имато добра новогодишна оферта и се чудим дали да идем
Септември бяхме там и бяхме очаровани
Не знам с каква нагласа ще тръгнеш,но комплекса си го бива и то доста.

# 378
  • Варна
За Нова Година избрахме Марти Резорт , Мармарис- Ичмелер.
Има ли някой да сподели лични впечатления?
Направили сте възможно най-добрия избор,въпреки че през зимата Мармарис/Ичмелер/ е малко тъжен град,защото я няма динамиката и кипящия живот от лятото. Но хотела е чудесен,както и територията му.

Благодаря !!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Няма ли и още някой да се включи???
Особено се интересуваме от еднодневна екскурзия до Родос ???

# 379
Ние ходихме до Родос ,когато почивахме в Мармарис-Ичмелер.
  Купихме екскурзията от местен агент./не мога да кажа коя беше фирмата ,но сме доволни от организацията./Взеха ни от хотела и-на пристанището,от там-до Родос с бърз катамаран на подводни крила  Heart Eyes/какво ли обяснявам на моряк/.На Родос се разглежда от 10.30-до 17.00 ч. самостоятелно.Ние прекарахме деня в стария град ,крепостта и край пристанището,където са били останките на Родоския колос.Даже обиколихме крепостта отвън изцяло по стената,препоръчвам ,има чудесни гледки.Хапнахме в таверна/нищо че имахме лънч пакет от хотела/ама как да изпуснем някои гръцки вкусотийки.Само гледайте да сте навреме за обратния курс.После ви връщат в хотела ако искате,но ние останахме на разходка в Мармарис.Цената беше към 30 Е.

# 380
Записвам се да следя мнения,тъй като планираме евентуално тази година да почиваме в Турция или по-конкретно в Кашадасъ или Мармарис.
Може ли да помоля за мнения и препоръки за хотел за семейство с дете на 5г.
Искам и да попитам тези от вас,които са пътували със собствен транспорт,не е ли в Турция бензина доста по-скъп от този в България? Благодаря на всички предварително,които споделят мнение по въпроса!Аз ще се върна да попрочета разбира се Simple Smile

# 381
  • Бургас
Записвам се да следя мнения,тъй като планираме евентуално тази година да почиваме в Турция или по-конкретно в Кашадасъ или Мармарис.
Може ли да помоля за мнения и препоръки за хотел за семейство с дете на 5г.
Искам и да попитам тези от вас,които са пътували със собствен транспорт,не е ли в Турция бензина доста по-скъп от този в България? Благодаря на всички предварително,които споделят мнение по въпроса!Аз ще се върна да попрочета разбира се Simple Smile

Бензинът е скъп в Турция. Някъде към 5 лири. Газта е към 2,5-3 лири.
Ние бяхме с кола на газ и транспорта до Бодрум ни излезе 400 лв. Естествено много зависи до от къде за къде пътувате, колко харчи колата, колко бързо се кара, колко е натоварена колата. Ние заредихме на Малко Търново.
Като курорт няма спор, че Мармарис е в пъти по-красив от Кушадасъ, но пък в Кушадасъ има по-голям избор на хотели и е по-евтино. При всички положения имаш доста време да проучите и да решите къде да почивате  Grinning

# 382
Здравейте на всички,ползвали ранни почивки.Колко рано може да е топла водата в Кушадасъ юни?
Това лято бяхме от 21.06. температурата на въздуха беше 40,водата в басейните и морето много прият
на.За следващото лято обмисляме по-ранна почивка.Началото на юни около 6 или 13 юни ще по-добре.Очаквам с нетърпение съвети и препоръки.

# 383
Виолета Hug 3ависи от това как въ3приемате температурата на въ3духа и водата.Лично а3 не понасям високи температури. Само веднъж съм била на море в Турция началото на юли ( Мармарис ) и няма да повторя.Високите температури в то3и период ме караха да се чувствам - некомфортно. Поради та3и причина ре3ервираме - първата половина на юни и втората на септември. 3а мен, в Кушадасъ, първите две седмици на юни са ОК. И веднага правя уговорката, че времето не може да се 3атвори в рамка...нищо не е сигурно. Та3и година бяхме от 14 юни и температурите бяха нормални, а септември два дни духаше силен вятър и си беше като цяло хладно...говоря 3а Кушадасъ.

# 384
Виолета Hug 3ависи от това как въ3приемате температурата на въ3духа и водата.Лично а3 не понасям високи температури. Само веднъж съм била на море в Турция началото на юли ( Мармарис ) и няма да повторя.Високите температури в то3и период ме караха да се чувствам - некомфортно. Поради та3и причина ре3ервираме - първата половина на юни и втората на септември. 3а мен, в Кушадасъ, първите две седмици на юни са ОК. И веднага правя уговорката, че времето не може да се 3атвори в рамка...нищо не е сигурно. Та3и година бяхме от 14 юни и температурите бяха нормални, а септември два дни духаше силен вятър и си беше като цяло хладно...говоря 3а Кушадасъ.

Ваня,благодаря за споделеното мнение.На мен края на юни ми беше доста топло в Кушадасъ и по тази
причина мисля следващото лято да отидем по-рано.Били сме началото на юни на Айвалък и беше добре.Ходили сме края на август,началото на септември,края на юни,но началото на юни май беше
най-добре.Единствено имам притеснения за водата в морето,басейните се затоплят по-бързо,но морето?

# 385
Никой още не пуска оферти Sad

# 386
Партнер Травел вече имат оферти за Кушадасъ и Айвалък

# 387
Да, знам. Техните оферти вече ги коментирахме.
Уж "Емералд" щяха да ни изненадат с оферти.
Да, изненадаха ме. С липсата на такива  Joy

# 388
Ориент 99 започнаха да качват хотелите. Да видим и цените!

# 389
  • Варна
Ние ходихме до Родос ,когато почивахме в Мармарис-Ичмелер.

Много благодаря.
За съжаление според зимното разписание престоя на катамарана на Родос е само 2 часа което обезмисля цялото пътуване.Sad

Общи условия

Активация на акаунт