На море в Турция - тема 26

• 103 933
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Юни месец сме планирали, със самолет разбира се, че с тези 2 деца не бих си причинила друго Simple Smile Али бей като че ли му е малък аква парка. А Gural  са 2 -кой препоръчваш?
Аз съм писала кой  Wink - в Белек. Не че не ни се ходи в този в Текирова, ама с 2 деца си е доста голяма сума  Sad Аква парка на Али Бей Манавгат никак не е малък, дори ми се струва по-голям от този в Белек  newsm78 или поне корабчето в детския басейн е по-голямо. Аквапарковете и на двата хотела са едни от най-добрите в цяла Анталия  Simple Smile А бебешките басейни са прекрасни просто - аз оставях малката седнала във водата да си играе с пясъка и радостта беше голяма  Laughing
А за транспорта те питах, макар че предположих за самолета, тъй като например ние също ходим със самолет, но тази година сами си организирахме транспорта (самолет от Истанбул,но ние сме от Бс и не е далеч - 4 часа е пътя), защото изобщо не ми се даваха 350 евро за лет. и горивни такси (малката стана на 2 и за нея трябва вече да плащаме). Намерих и турска фирма, с която си резервирахме трансфера в Анталия - е няма такова удобство, още се ядосваме, че до сега не сме го правили, а далеч не е скъпо ...

# 661
  • Варна
Здравейте, благодаря за полезната тема на всички пишещи   bouquet Моля, някой ако има впечатления от Ефталия Сплаш - Аланя да сподели.

# 662
Здравейте пак от мен, тъй като гледам че има доста хора които пътуват със собствен транспорт, това включва ли да е само кола или ползват автобус до Истанбул или някъде другаде с прикачване и плащат само на турагента или туроператора за хотел????
Нещо ми се върти из главата- дали ще излезе по на сметка ако пътуваме с автобус от Варна до Истанбул примерно/ тъй като не съм запозната ще ме извините Simple Smile чиято цена е 50 лв на човек в едната посока или поне беше, и от там с прикачване към Мармарис или някой друг курорт по пътя пак с автобус???Или?
Не знам дали изобщо е вариант, ама много ми се струват високи цените за в момента чрез агенция, пък така като гледам нямаме варианти да се запишем и през януари... ooooh!

# 663
liv , благодаря ти, 3а отговора  Hug Прочела съм, в темата, всичко касаещо двата хотела. Както може би предполагаш,моите предпочитания са 3а Маджести Клуб Тархан, но исках и мнението на съфорумците.
Ще очаквам още от3иви.

# 664

... защото изобщо не ми се даваха 350 евро за лет. и горивни такси...
[/quote]
Колко излезе самолетния билет на човек, има ли допълнителни такси от Истанбул?

# 665
Здравейте,
Имам нужда от мнения и впечатление от хотел Mc.Arancia resort 5  в Сиде.
Предварително благодаря на отзовалите за помощ  Hug

# 666
Да се похваля с резервация за Дидим-Маджести Клуб Тархан. Фирмата е ТУРС КЛУБ.Спечелиха ме с най-ниските цени и много внимателно отношение в офиса им. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 667
Да се похваля с резервация за Дидим-Маджести Клуб Тархан. Фирмата е ТУРС КЛУБ.Спечелиха ме с най-ниските цени и много внимателно отношение в офиса им. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Честито! Simple Smile
От коя дата сте в Маджести?

# 668

... защото изобщо не ми се даваха 350 евро за лет. и горивни такси...
Колко излезе самолетния билет на човек, има ли допълнителни такси от Истанбул?
[/quote]
Oбщо ни излязоха около 1080 лири за двама възр. + 2 деца с Turkish Airlines, като за децата се заплаща мисля 75% от цената на билета за възр. Билетите ги купих 10тина дни преди да тръгнем и затова вече бяха скъпички, само 2а дни по-рано бяха с 200 лири по-евтини (оказа се, че може да се прави резервация без да се плаща и те изчакват 1на седмица да платиш, за съжаление обаче не го знаех това,иначе щях по-рано да ги запазя на по-ниските цени). Няма допълнителни такси, освен сумата, която ти се изписва при резервацията, нищо допълнително не се плаща. Само паркингът не е много евтин на летището, но пак ни излезе доста по-евтино всичко, в сравнение с това, което щяхме да платим в Бг. През м.юни имаше промоция на билетите и цената беше общо 350-400 лири за 4мата в двете посоки  Shocked само багажа беше 15 кг, а не 20 на човек, но пак е достатъчно (поне за нас, тъй като сме 4ма обикн. багажа ни за почивката в Турция е около 50 кг общо, не повече, за зимата  е доооооооста повече  Laughing ).За съжаление през юни още не знаехме дали изобщо ще ходим някъде, само от любопитство ги проверявах от време на време .

# 669
Хайде и аз с резервация, от 20.8. за 2 седмици.  Sunglasses

# 670
Добре де, по-евтино ли излиза, ако човек сам си букне хотела и самолетните билети?  Rolling Eyes
...и как става трансфера от летището до хотела?

# 671
Хайде и аз с резервация, от 20.8. за 2 седмици.  Sunglasses

smile3501Честито! Сега кажи  кой хотел си избра и къде. Hug

# 672
И аз имам резервация, тръгваме със собствен транспорт за Кушадасъ, хотел Сюрмели Ефес на 29.08. Благодаря на Иво за помощта при избора  Hug , бяхме в същия хотел през 2011г., надявам се сега пак да ни хареса.

# 673
  • Варна
И аз имам резервация, тръгваме със собствен транспорт за Кушадасъ, хотел Сюрмели Ефес на 29.08. Благодаря на Иво за помощта при избора  Hug , бяхме в същия хотел през 2011г., надявам се сега пак да ни хареса.

Имам приятелчета,които бяха тази година и бяха доволни от хотела,честито на теб и тези,които вече имат резервация Peace

# 674
Хайде и аз с резервация, от 20.8. за 2 седмици.  Sunglasses

smile3501Честито! Сега кажи  кой хотел си избра и къде. Hug

За 3ти път ще сме в Сиде, Robinson Club Pamfilya  Party

Общи условия

Активация на акаунт