VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 997
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 325
Ще знаят коя е Ани тия, които гледаме ББ, шефа ми и повечето ми приятели не. Те не гледат

А, не гледат. Wink Много хора и популярен фолк не слушат. Laughing

# 2 326
  • София
Ще знаят коя е Ани тия, които гледаме ББ, шефа ми и повечето ми приятели не. Те не гледат

А, не гледат. Wink Много хора и популярен фолк не слушат. Laughing
Не слушат разбира се, и аз не слушам. На времето знаех коя е Глория, Азис  и т.н.   беше масово като влезеш в заведение, сега не е така. Заведение имам предвид обикновена кръчма   JoyИ крайно време беше да се спре с чалгата.

# 2 327
То и аз не слушам, ама тук все се говори за богата обща култура и гледам да не изоставам с информацията. Laughing

# 2 328
  • Варна
Има излъчване.

# 2 329
Мишо ми е интересен образ. Преди време го гледах в едно кулинарно предаване и от тогава
имам по-добро мнение за него.Направо ме изненадва приятно и с умение да води разговор и със
знания. Павел Чернев ме дразни с огромното си его.  Той се изявява като последна инстанция. Сакалиев  ми е приятен.

Може да Ви е смешно ,но аз познавам фолк певиците само от реалити формати и от "Шоуто на Слави" . Когато представяха Лияна си мислех ,че е Мария и нещо са се объркали. Даже си мислех ,че има мисия.Мария съм я гледала при Слави ,беше му подарила едни огромни "папуци" Joy
Никога не съм ходила на концерт или в заведение ,където те се изявяват.

# 2 330
  • София
То и аз не слушам, ама тук все се говори за богата обща култура и гледам да не изоставам с информацията. Laughing
Да така е. Много от чалгата намират обща култура  и информираност Joy Joy

# 2 331

Пуснаха камера - спомени от бригадирското движение ...

# 2 332
  • София
Мишо ми е интересен образ. Преди време го гледах в едно кулинарно предаване и от тогава
имам по-добро мнение за него.Направо ме изненадва приятно и с умение да води разговор и със
знания. Павел Чернев ме дразни с огромното си его.  Той се изявява като последна инстанция. Сакалиев  ми е приятен.

Може да Ви е смешно ,но аз познавам фолк певиците само от реалити формати и от "Шоуто на Слави" . Когато представяха Лияна си мислех ,че е Мария и нещо са се объркали. Даже си мислех ,че има мисия.Мария съм я гледала при Слави ,беше му подарила едни огромни "папуци" Joy
Никога не съм ходила на концерт или в заведение ,където те се изявяват.

От къде се появи Мишо  Close  и Павел Чернев,в добавка .Ама акцента е върху Мишо, Боже , Боже, кои е този мишок.

# 2 333
  • Варна
Айде  Laughing
Скрит текст:

# 2 334
"А Йоана и Лиана се вкараха в голям филм - снощи не можех да повярвам на ушите си какви ги дрънкат за "Сергей" и "тя"  ooooh!  та или на нас не са ни показвали всичко, или тези двете наистина вече имат нужда от психиатър.  Изтрещяха съвсем
[/quote]"
От психиатър имат нужда, Ани Владимирова е безсилна. Crazy Crazy Crazy

# 2 335
Да така е. Много от чалгата намират обща култура  и информираност Joy Joy

E, как - толкова "съдържателни" текстове  има Mr. Green

# 2 336
Какво затишие в темата Grinning ! Никой ли не гледа ?

# 2 337
  • София
Ваня, ако я няма Мира, с кой ли ще се занимава, не може да не дудне тази жена.

# 2 338
  • Стара Загора
Гледаме!!!

# 2 339
  • Ямбол
Ваня, ако я няма Мира, с кой ли ще се занимава, не може да не дудне тази жена.
Ннннне може така. Нннннне ми е приятно.
Много неприятно натъртва на първата буква. И наистина дудне. Пак за яденето говореше. И с това тигровото......

Общи условия

Активация на акаунт