VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 496
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Някой ще ми разкаже ли каква е била внесената отвън информация и кой на кого какво е казал?

# 61
# 62
  • out of space
Някой ще ми разкаже ли каква е била внесената отвън информация и кой на кого какво е казал?

Тервел бил на изпит по право навън и по време на последната мисия, прошушна на Пламен, че само те двамата и няколко човека още са интересни- според външните критици.

# 63
както и че и той и Пламен имат проблем  Mr. Green
заради Л и Й...

аха днес
ама ББ спеше

искам Мира да си ходи!

# 64
  • София
Ясно, мерси много. На мен също те са ми интересни. Дали са му казали, че всичко се е видяло къде бърка.  Laughing

# 65
  • Ямбол
Значи онова в банята си е било целувка, а след това може да са продължили, щом ги бъзикат да ходят в банята да си говорят.
В анкетата съм за Ваня, Мира и Стойко, останалите двама не са ми интересни.

# 66
И аз гласувах за Стойко  Peace Много ме забавлява как говори на ББ  Joy

# 67
Някой пита в предната тема, кога Лияна е предложила на Станка да й пипа силикона. Беше разговор на двора май с Павел Чернев и Мариан. Лияна обясняваше кога си е сложила силикона и че на пипане не се усещало много по-различно. Предложи на Станка да пипне, но тя отказа, че как щели да ги изкарат после от предаването... Simple Smile  

# 68
  • Sofia
точно тези моменти са ми много досадни  ooooh!

# 69
Но той го прави много смешно. Поне на мен ми е смешно, де  Party

# 70
  • out of space
точно тези моменти са ми много досадни  ooooh!

И на мен, изкуственяк е. Не ми е противен, но с нищо не може да ми хареса.

# 71
  • София
Значи онова в банята си е било целувка, а след това може да са продължили, щом ги бъзикат да ходят в банята да си говорят.
В анкетата съм за Ваня, Мира и Стойко, останалите двама не са ми интересни.

Съмнявам се, според мен е защото там няма камери в самата кабника и явно и при шушнене не се чува от водата.

# 72
  • Плевен
Наистина е добре Джаред да си ходи. Него и без това все едно го няма в къщата.

# 73
  • out of space
Наистина е добре Джаред да си ходи. Него и без това все едно го няма в къщата.

Дори не си спомням лицето му  newsm10

# 74
  • София
Подкрепих Ваня, Мариан и Стойко. Джаред и Ани са ми симпатични, но не са интересни за шоуто.

Ще има ли днес някакво предаване?

Някой пита в предната тема, кога Лияна е предложила на Станка да й пипа силикона. Беше разговор на двора май с Павел Чернев и Мариан. Лияна обясняваше кога си е сложила силикона и че на пипане не се усещало много по-различно. Предложи на Станка да пипне, но тя отказа, че как щели да ги изкарат после от предаването... Simple Smile  

Мисля, че я кара да пипне, за да усети ръбовете, обясняваха как се поставяли имплантите - над или под мускула. На Лилито били над и се усещали ръбовете. Ама нея май е било страх да ходи да си ги оправи и да са под. Нещо такова беше.

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 23:04 от catty m

Общи условия

Активация на акаунт