VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 652
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 90
Изгледах серията. Нищо интересно не съм изпуснала.  Crossing ArmsЖената на Пламен можеше да реагира една идея по-спокойно според мен в телефонния разговор. Peace
Друг е въпроса трябваше ли въобще да се включва. Пламен май по-скоро се забавлява с увлечението на Йоана. И съвсем не споделя чувствата й. Whistling
П.С. Това са неща.които най-вероятно сте коментирали в предишната тема Wink. Но да споделя и моето мнение все пак. Blush Whistling

# 91
Не рипайте на Джаред. И вие щяхте да сте безлични и невзрачни ако около вас се говори непонятен език. Освен това е чужденец - нормално е да се съборазява с всичко и да се опитва да се хареса интегрира. Поставете се на негово място преди да го обиждате. Ако ще напусне е,  защото не допринася за шоуто, а не че е скучен и невзрачен - та ние изобщо не го познаваме какъв е.
В крайна сметка не е вкаран на сила в предаването, нали?
...
Гласувах за Мариан и Стойко. Иска ми се и Ваня да остане. Мира и Джаред - чао. Вече има кой да ги посрещне отвън.

# 92
а какво стана с победителят от 'стъклената къща' в мола?
нали един от участниците там щеше да влиза при вип-овете?

# 93
Администраторите във фейсбук страницата на предаването отговарят, че победителката от Стъклената къща - Лили, щяла да влезе..
Ама кога ще влезе, не знам. Едва ли и ще се бори за победа. Най-вероятно ще е вътре за седмица-две, като гост.

# 94
Не рипайте на Джаред. И вие щяхте да сте безлични и невзрачни ако около вас се говори непонятен език. Освен това е чужденец - нормално е да се съборазява с всичко и да се опитва да се хареса интегрира. Поставете се на негово място преди да го обиждате. Ако ще напусне е,  защото не допринася за шоуто, а не че е скучен и невзрачен - та ние изобщо не го познаваме какъв е.

Нали го гледаме с Анито, ако бяха поне малко интересни поне в отношенията си между тях добре. Н не са, това от километри се вижда, няма общо, че е чужденец в конкретния случай.
Предполагам сценаристите са ги вкарали, за да покажат как Мира ще се разбира с него, с дъщеря си, аа тее нищо.  Освен това, влезли за да станат известни, не им се отдаде.
Ще си изкривя душата, но Пламен ги мина в това отношение, колкото и да не го понасям.

# 95
  • Варна
Гласувах за Ваня и Стойко.
Не ми харесва това,че почти няма излъчване вечерта от къщата.То така става егати режисираната тъпотия Crossing ArmsНе обичам да ми пробутват разни филмчета измислици-премислици.Нали за това е реалити..Миналия сезон имаше мн интересни нощни разговори,определено имаше какво да се чуе.Оставам с впечатлението,че тук компанията не се събира да разговаря ами само ядът,шушукат и си "мятат белтъци".

# 96
Гласувах за Ваня и Стойко.
Не ми харесва това,че почти няма излъчване вечерта от къщата.То така става егати режисираната тъпотия Crossing ArmsНе обичам да ми пробутват разни филмчета измислици-премислици.Нали за това е реалити..Миналия сезон имаше мн интересни нощни разговори,определено имаше какво да се чуе.Оставам с впечатлението,че тук компанията не се събира да разговаря ами само ядът,шушукат и си "мятат белтъци".

съгласна  Peace

не че мога винаги да ги гледам, но  Stop Laughing

само по себе си отсъствието на инфо,  говори само за себе си newsm78

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 00:06 от verhtormashka

# 97
  • София
Джаред и Анито да си ходят- голяма скука са. Анито като е решила певица да става, да се държи като такава, а не да се крие само в спалнята.

Точно така.

# 98
И аз гласувах за Стойко  Peace Много ме забавлява как говори на ББ  Joy
точно тези моменти са ми много досадни  ooooh!

И на мен, изкуственяк е. Не ми е противен, но с нищо не може да ми хареса.

Видял е в някое реалити, че е забавно да се говори на камерите и го е вкарал в стратегията. Ама то трябва да има и какво да  кажеш.  Mr. Green

# 99
Благодаря за темата  bouquet Hug

# 100
Маме   bouquet
Напоследък времето ми е кът и за това  да ви следя  коментарите поне:roll:
Макар че скукаа...изсмукват си от пръстите какво да ни представят в дейлитата.
Сценаристите  Sunglasses понеже знам че четат..поразгледайте малко чужди формати.Как го правят хората.
В момента върви португалското Secret story (ББ но всеки влиза с тайна И другите се опитват да я открият)
Дейлитата са с неща случили се на предния ден а не от един ден да правят 3 дейлита.
Лайфовете са много интересни...водещия разговаря директно от изповедалнята с конкурентите.Конфронтира ги с неща случили се през седмицата...
Развлекателно е.
Например  Кънчев  на лайф да разпита Лилянка какви ги върши пък после  да  видим как ще отрича.

# 101
Ваня и Стойко подкрепих.

Иначе мисля, че Хамериканчето ще отлети  newsm52

# 102

+1.
Харесвам ги двамата с Ани, много са приятни, освен това по принцип слушам подобна музика и като двойка са много хармонични Simple Smile. Приятно ми е да ги гледам и през деня, когато има включване. За съжаление обаче са направили грешката да влязат в ББ, не са преценили правилно къде влизат. Публиката, която по принцип гледа този формат, иска панаири, селски истории и простотии и въобще не слуша такъв тип музика.
Иначе ми се иска да изкарат ония двете "двойки", просто не ми се гледат такива бози, но знам, че няма да стане. Пламен и Тервел си мислят, че са много готини и цялото предаване е на тях, само че пропускат факта, че обикновено такива като тях не печелят, а излизат малко преди финала (гледала съм 2-3 сезона на ББ, но съм с такива впечатления общо взето).
Със Стойко ми е много забавно, голям щурак е. Станка също продължава да ми харесва, макар че малко изпушва от време на време, но не е лесно в такава обстановка. Общо взето всички са ми окей, но ако махнат Тервел, Пламен, Мариян, Мира и Лияна ще е супер. Знам, че повечето заради тях гледат, но това е личното ми мнение Simple Smile.

# 103

Така е, но не съвсем. Да не забравяме, че навремето Лео беше финалист и завърши втори, а предния сезон го спечели чужденец. Така, че според мен, ако човек си е интересен, намира начин да се проектира в средата. На Джеред просто си му личи, че е обран от всякъде, та чак ми е чудно Ана какво е видяла в него, но това си е тяхна работа, времето ще покаже. Не искам да съм зла пророчица, но на мен ми се струва, че това не е нейния мъж.

Да, казвам го в смисъла, че не не са за този формат.

Мира уж е социоложка, а изобщо не е преценила в кой формат да ги промоцира. По-добре беше да ходят в някои от музикалните формати, а не в ББ.

# 104
  • софия
Да се запиша  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт