VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 104
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 105
  • при Дядо Коледа
и аз   bouquet

# 106
Гласувах само за Стойко. Другите може да си ходят, няма да ми е мъчно. Стойко+Станка са ми много забавни, но жалко, че малко наблягат на щуротиите им. Брадъра все го тегли към любовните драми.

# 107
  • Варна
Гласувах за Мариян  Crazy Blush

# 108
аз съм за Стойко , кефи ме за разлика от останалите

# 109
  • Варна
Интересно ми е този сезон, защо решиха да няма пряко излъчване. От началото на сезона само през деня има включване, и то за по няколко часа. Разбирам, че искат да си режисират те епизодите, но в минали сезони не им пречеше чак толкова прякото излъчване.
Не си спомням, но вечер изобщо не е имало възможност за гледане. Аз най-много съм гледала по обяд, когато обядват и се чува само едно тропане на вилици и лъжици  Rolling Eyes

# 110
# 111
И мен ме дразни липсата на пряко излъчване в най-интересните часове. Аз в момента имам доста свободно време и когато има пряко си върви и ги гледам, а после на дейлитата се възмущавам колко добри са в сглобяването, доста от нещата се вадят от реалния контекст или като не показват цялата ситуация изглежда многооо драматично.  newsm78

# 112
Стойко  Peace
Знае ли се колко ще излязат?  Thinking

# 113
  • Варна
Гласувах за Мариян  Crazy Blush

и аз

# 114
  • Варна
Митьо Пищова обсъжда Вип Брадърите  Joy Каза, че на Лияна било платено, за да се държи така. Станка щяла да спечели. Тервел имал здраво семейство и просто играел играта.

# 115
  • Варна
Той пък Митьо Пищова един капацитет.. ooooh!

# 116
  • София
Гласувах за Ваня и Стойко. С нищо не ме дразнят.  Peace

# 117
Хайде, да се разпиша в новата тема, че старата я зарязах. В края имах чувството, че е тема за някоя турска сапунка. Много нахъсани съдници на уруспията, разпоретината, к**вата... Shocked , много страсти и плювни и малко коментари по предаването. Отвратително  Sick Дано сега е различно.
От номинираните подкрепям Мариан, но СМС не пускам, та дано остане.

# 118
Пищова е последният човек, на който бих обърнала внимание как коментира ситуацията вътре. Отрече всички случващи се очевадни неща.  Twisted Evil

А Пламен и жена му не са ли разделени? Нали така каза ВБ.
Тогава защо му държи такава сметка тя?

# 119
 Записвам се и аз при вас ,не пропускам предаване Blush Гласувах за Мариан и Стойко.

П.С."Защо й даваш да те пипа, бе?!... Да не си й дал да те пипне, чуваш ли!?"  Joy Спуках се от смях Пламен как се зачерви и се сви направо hahaha

Общи условия

Активация на акаунт