VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 373
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Един е Стойко, Стойко Сакалиев!!!!
Феновете на Червените, знаят за какво говоря!
Аз пък си мисля, че всичко около Пламен е бошлаф. Мисля, че не е женен и това е някаква постановка. Всъщност, какво знаем за него?!

# 121
Да си тръгне Джаред  Peace

# 122
Ще има ли днес клюкарстване от постоянното присъствие при Гала за ВБ? Че имам време за да  гледам.....

# 123
Аз пък си мисля, че всичко около Пламен е бошлаф. Мисля, че не е женен и това е някаква постановка. Всъщност, какво знаем за него?!
Наистина е живял в Нова Зеландия. Жена му се казва Фани и имат дете. Дали е милионер не знам.

# 124
  • Варна
Ще има ли днес клюкарстване от постоянното присъствие при Гала за ВБ? Че имам време за да  гледам.....
Да, има  Peace

# 125
Дежурните коментират при Гала. Само Тоца я е хванал липсата.  Peace

# 126
Ооф, не знам кво я дъвчат тая Лиана......От самолет й личи, че е абсолютна куха лейка и друго не може да се очаква от нея.

# 127
Журналиста Антон Стефонов е влюбен в Лияна.За това е защитава като откачен малоумник

# 128
  • España
Журналиста Антон Стефонов е влюбен в Лияна.За това е защитава като откачен малоумник
Верно лииии... newsm78

# 129
Тази Никол и тя света вода ненапита. Много ми е антипатична. "Техният" ВБ пък беше една скука и гнусни обиди, да ме извинява, хич не е толкова възвишена, колкото се изкарва.

И стига са показвали обарване по ТВ рано сутринта. Къде е Зашита на Детето? Stop

# 130
Верно лииии... newsm78
Ако журналиста Антон Стефанов не беше влюбен в Лияна.Нямаше да я защитава като откачен малумник.Всеки път като казат истината за Лигняна този журнаст  Антон Стефанов скача като полудял да я защитава

# 131
  • при най-добрия мъж...
Подкрепих Ваня и Стойко.Джаред е наред да си ходи,нямам впечатление от него,няма да ми липсва.
При Гала Антон Стефанов защитава Лианчето на живот и смърт.Всичко между нея и Тервел било просто приятелска закачка.Как не сме разбирали ние???

# 132
При Гала Антон Стефанов защитава Лианчето на живот и смърт.Всичко между нея и Тервел било просто приятелска закачка.
Ами той явно бърка под полите на всичките си приятели-жени, та затова така му се струва.     Mr. Green

# 133

Трети елиминации 'Ден 23' - Кой ще напусне Къщата на VIP Brother 2013 тази седмица

» Съквартирантите влизат в ролята на фермери, готвачи и водещи.
  » Тази вечер ще настъпи решаващият момент кой от номинираните миналата седмица Съквартиранти да напусне завинаги Къщата на VIP Brother 2013. Мариан Кюрпанов, Мира Радева, Стойко Сакалиев, Ваня Червенкова и Джеред ще се влязат в ново амплоа в лайв изданието по Нова ТВ.
  » Мисиите, които BIG Brother отправи към Съквартирантите ще бъдат забавни за някои, а за други - истинско предизвикателство. Джеред ще се потопи в селскостопанска работа, където неговите задължения ще се окажат различни от тези в Kъщата на VIP Brother. Зрителите на Нова ТВ ще видят американеца да дои крава, да храни домашни животни, както и други присъщи на фермерите задължения. Лидерите в Къщата Мира и Ваня ще влязат в кулинарен дуел, оспорвайки властта в Кулинарния парламент. Те ще трябва да приготвят своите кулинарни вълшебства, но ще бъдат затруднени със специални условия от BIG Brother. Моделът Мариан ще бъде поставен на изпит по българска граматика, а ролята на негов учител ще бъде поверена на политика Павел Чернев. Каква оценка получи топ моделът, гледайте на живо в ефира на Нова ТВ. Футболистът Стойко Сакалиев ще се прояви със свое предаване 'От Воле със Саката', което ще включва горещи репортажи от живота на Виповете, предизвикателни коментари и задаване на провокативни въпроси за лагерите в Къщата. Със завидното си чувство за хумор Стойко ще трябва да грабне аудиторията, като направи едно интересно и динамично шоу.
  » Защитници на звездите ще бъдат актьорът Димитър Рачков, в ролята на защитник на Стойко Скалиев и д-р Енчев - защитник на Ваня Червенкова. За Мариян ще лобира съпругата на д-р Енчев - Теди Велинова и за Джеред - фолк певицата Камелия. Гост-коментатор ще бъде актьорът Иван Ласкин.

# 134
  • Варна
Гала и Антон са опасни  Joy кефят ме  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт