VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 516
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 635
  • някъде там
Тая Ваня е много досадна с постоянното си крещене!!! smile3514 smile3514
И реванеееее....

# 1 636
  • София
Ваня и тя като дерибей се държи  Stop и рИве  Joy Joy Joy А Лияна ако не си гледал какво прави всъщност, просто да се просълзиш  hahaha hahaha

# 1 637
Тая Ваня е много досадна с постоянното си крещене!!! smile3514 smile3514
и винаги е заради някаква храна, то не бяха картофи, шоколади, домати..........

# 1 638
  • София
А и Ваня ги подкукоросва наред, я Станка, я Йоана  Party  Това е лидера на къщата хем явен хем 'сивия кардинал'  Crossing Arms

# 1 639
е това чудо Ваня никога не бих могла да изтърпя край себе си...крясъците ме убиват буквално, откачам някой като вика...
предпочитам дрънкането на Мира...по-лесно ми е да игнорирам подобно поведение и да не обръщам внимание на щуротиите и...но викането на тази истерична харпия Ваня е убийствено противно.. Sick

# 1 640
  • out of space
Пламен е готиииииин!  Laughing Най-забавният елемент в къщата, а усмивката му е на типичното добро-лошо момче  Grinning
Йоанка също е адски свежа, приема повечето неща на майтап, щеше да приема всички ако не беше хлътнала толкова много. То и аз да бях на нейно място- и аз бих.

Ваня...сексът е мираж от много време и й се отразява фатално. Наранена психически и физически, без опора...нормално да изтрещява. Но като същност е добра душа.
Бих била с нея приятелка без усилие, с Мира- никога  Naughty
Мира е комплексирана и егоистична в цялата си същност.

# 1 641
Ако изкарат истеричните лелки, ще настане такъъъв живот...

И много се дразня на всички, които се вързват на плоските манипулации на Пламен-великата-звезда. Пълен игнор на тоя смешко.

# 1 642
Честно казано аз съм за Стойко, може да е леко простоват, но е най-добрата душа там! Laughing

# 1 643
  • Варна
е това чудо Ваня никога не бих могла да изтърпя край себе си...крясъците ме убиват буквално, откачам някой като вика...
предпочитам дрънкането на Мира...по-лесно ми е да игнорирам подобно поведение и да не обръщам внимание на щуротиите и...но викането на тази истерична харпия Ваня е убийствено противно.. Sick
Съгласна Peace

# 1 644
В този момент,точно такава...Кефиш ме,Йоко smile3501
Пламен точно на нея ли тръгна да се прави на мъж newsm62

# 1 645
  • София
За първи път нямам фаворит  Crazy Е от всички най много ми харесва Мариан, но не ми е фаворит в никакъв случай.
За мен това е най слабия сезон на Випа, хеле след предния.  Crossing Arms

# 1 646
Ох и аз съм така...,когато някой вика край мен се побърквам.Ваня винаги съм я мислила за много силна и стабилна жена, а просто съм изненадана, че изпада в истерии за толкова дребни неща.
Пламен за мен е пример как един Не Вип ,прави целия Вип Брадър Whistling Аз много му симпатизирам, харесва, че има цел, има стратегия, мисли,кое ще е интересно, кое не  Peace Дано не го изгонят, защото без него ще е доста скучно.

# 1 647
  • До сърцето...
Какво каза Пламен във фитнеса на Йоана, че тя така се засегна?

# 1 648
Още малко ми трябва да харесам Йоана, но просто ми харесва как реже Пламен. И въпреки,че е с поотслабнал ангел се държи много по-на ниво от Лигняна Wink

# 1 649
ЕЕЕ не и Лияна кърпата обиците и сълзите. Joy
Аман и от тая красота, акъл си трябва...

А не бе smile3521 Пък то и една красота Crazy
Татуировките направо ми избождат очите Sick По-грозни татуси не съм виждала,никога,никъде Naughty

Общи условия

Активация на акаунт