VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 488
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 055
Абе Ванчиту май най е зажадняла за банана, ама нема кой да я сайдиса, нейси!  Mr. Green

Мен пък ме изкефи, че Мира най-после истински й се разкрещя на Ваня, отдавна беше време. И Ванчиту така се стресна, че чак ревна и го удари пак на чувства и съжаление, щото освен всичко друго, тя пък била и диабетичка! И нагъва мед рано сутрин на гладно?! Да бе!  newsm78

и какъв е този диабет, дето се лекува със сладко? newsm78
Или си на диета и не кусваш такова, или си на инсулин. В много редки случаи се налага да им се даде сладко, когато получат ацидоза, а тя като гледам не го е докарала чак до там

# 2 056
  • Варна
Ваня е отвратителна  #2gunfire дамата с тъмен бизнес, укривала данъци / т.с. крала от всички нас/ е нагло същество.Отдавна се питам защо ни я навират от екрана, кой стои зад нея? И въпросче към мамите - няма ли да скриете храна за детето си в подобна ситуация? Няма ли да крещите в защита на правото на детето ви да получи силна храна? Така,че внимавайте когато наричате някой Тъпомира , ако е защитавал детето си от хищната хиена Ваня.

Детето е на 25 и е време да има собствена позиция.
Макар сигурно и аз бих постъпила по такъв майчински глупашки начин.

# 2 057
  • София
Ваня е отвратителна  #2gunfire дамата с тъмен бизнес, укривала данъци / т.с. крала от всички нас/ е нагло същество.Отдавна се питам защо ни я навират от екрана, кой стои зад нея? И въпросче към мамите - няма ли да скриете храна за детето си в подобна ситуация? Няма ли да крещите в защита на правото на детето ви да получи силна храна? Така,че внимавайте когато наричате някой Тъпомира , ако е защитавал детето си от хищната хиена Ваня.

А уж сме в BG-Mamma  Hug

# 2 058
Дъщерята се държи по-зряло от майка си.

# 2 059
  • София
Ваня, преди да беше обявила, че е "диабетик' да се беше поне осведомила за какво иде реч. Много е грозно да се правиш на болен, да не кажа Богохулство. Диабетиците имат нужда от захар, ама не от такава каквото е в храните, ако не я поемат под форма на инжекции или на хапчета взависимост от степента да болеста може и в хипогликимия на изпаднат. Има инфо в нета много  Hug

# 2 060
Диабетиците май трябва да се въздържат от сладко, ама на Ванчето и е простено -ужасна е тази жена.
Не само да избягват,а изцяло да премахнат захарта от менюто си.
диабетичка, колко да е диабетичка, тя милата орева орталъка заради скритите шоколади, та чак се и разрева  newsm45

# 2 061
Мира хич не крещи, защото толкова се е загрижила за детето си, моля, моля. Крещи си, щото си е такава. Нещо повече, тя може и в големия си мастърплан накрая да прецени, че е най-добре детето й да си ходи. И изобщо от уж "аз тука съм само да ги подкрепям" постепенно ще стане жив Къцамун дето само изчислява как да стигне до победата, търси коалиции, прави сметки и прочие.

# 2 062
  • София

Детето е на 25 и е време да има собствена позиция.
Макар сигурно и аз бих постъпила по такъв майчински глупашки начин.

А на Ваня какви са и основанията, за да следи кой какво яде и от какво са я лишили!?
Не ми се мисли, как би реагирала, ако дъщеря и е вътре с нея и някой посегне на меда...  smile3511

# 2 063
За мен Ани е на друга планета, изобщо не и' пука дали е номинирана или за някой от къщата, само Мира продължава да я "бута" там.
За какво се пали толкова, нали вече всички разбраха, че дъщеря и' е певица, все някъде ще я поканят като излезе.

# 2 064
Жалка работа. Вместо един спокоен разговор да проведат за храната, за организацията, за това кой какви лични нужди има, се налага да крият храна.

# 2 065
Ана е на 23, ама и на 43 да е, за майка си винаги ще е център на вселената и основна грижа. И на нея, и на Лияна им личи, че ядат пет пъти по-малко от Ваня и Станка например. Така че точно последните две да повдигат въпроса, че били ощетени, че Мира е скрила половин буркан с мед, е смешно. Начи за цигари има, а за малко мед - не, така ли? Ваня загреба с голямата лъжица от меда, ама видиш ли буркан и половина били за 14 души?! Ай сиктир бе, драги зрители, тая Ваня е нагла до безобразност!

# 2 066
  • Ямбол
Като диабетик Ваня трябвало да яде сладко  newsm78
Досега явно съм живяла в информационно затъмнение   ooooh!

Да и демонстрираш невежеството си.

# 2 067
  • София
Ваня, преди да беше обявила, че е "диабетик' да се беше поне осведомила за какво иде реч. Много е грозно да се правиш на болен, да не кажа Богохулство. Диабетиците имат нужда от захар, ама не от такава каквото е в храните, ако не я поемат под форма на инжекции или на хапчета взависимост от степента да болеста може и в хипогликимия на изпаднат. Има инфо в нета много  Hug

Не си инжектират захар, а хормон... инсулин... И тъй като липсата на захар, в един момент може да педизвика хипогликемия, т.е. ниска кр. захар, винаги трябва да имат на разположение бонбон, бучка захар..... но не 1/3 буркан с мед..........  chef

# 2 068
  • София

Не си инжектират захар, а хормон... инсулин... И тъй като липсата на захар, в един момент може да педизвика хипогликемия, т.е. ниска кр. захар, винаги трябва да имат на разположение бонбон, бучка захар..... но не 1/23 буркан с мед..........  chef
Е точно де, заместител на 'захарта" може би не се изразих добре Peace

# 2 069
  • София

Не си инжектират захар, а хормон... инсулин... И тъй като липсата на захар, в един момент може да педизвика хипогликемия, т.е. ниска кр. захар, винаги трябва да имат на разположение бонбон, бучка захар..... но не 1/3 буркан с мед..........  chef
Е точно де, заместител на 'захарта" може би не се изразих добре Peace
Не те критикувах, а само дообясних  Simple Smile Hug

Общи условия

Активация на акаунт