VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 120 230
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 205
Ааа Ваня Joy "Баба ти те гледа" голяма забава е как ги укротява. 
Браво на девойките, позабавляваха се. Отива им да са приятелки.

# 2 206
Йоана пияна като кирка, Лиляна малко по-малко.

На мен ми бяха много сладки и двете и много се смях докато подпиваха и после в действие  Joy Joy Joy

Йоана ми става все по-симпатична въпреки честите изцепки - тя е човекът, на  който най не му пука от камерите

# 2 207
  • София
Йоана пияна като кирка, Лиляна малко по-малко.

На мен ми бяха много сладки и двете и много се смях докато подпиваха и после в действие  Joy Joy Joy

Йоана ми става все по-симпатична въпреки честите изцепки - тя е човекът, на  който най не му пука от камерите

Не ни показаха всичко от тази забава, защото Пламен на другия ден беше ядосан, че го друсала и му викала ''Не спиш, правиш че спиш'' и според него е минала лимита(така се изрази) Тя пък на сутринта му се цупеше, че не бил се погрижил за нея, а вместо това я ковал пред другите.
 Йоана искаше да говори с ББ, да ги помоли да не излъчат тази нощ... и беше много притеснена. После Пламен я викна в кулата, и там разговора хич не беше толкова кратък, както ни го излъчиха онзи ден(май беше)

# 2 208
  • SF
На класната Червенковя яко й хлопа дъската.
За каква се взима? За звероукротителка? newsm78

За Лияна и Йоана думи нямам - шести клас, втория срок, голямото междучасие.  newsm78
Иначе е весело. Ама милите и чувство за хумор нямат, та не е и много весело за възрастните. Като за деца за първи път на лагер без мама и тате - става.

# 2 209
Станаха ми антипатични двете с кифленския начин по, който си говореха за Тервел (ТЯ) и Пламен (Сергей). Все едно, че момчетата ги преследват, а те горките дори не забелязали, че са ухажвани. Май сме свидетели точно на обратното. И двете се чудят как да ги омотаят в мрежите си.

# 2 210
  • SF
Не ни показаха всичко от тази забава, защото Пламен на другия ден беше ядосан, че го друсала и му викала ''Не спиш, правиш че спиш'' и според него е минала лимита(така се изрази) Тя пък на сутринта му се цупеше, че не бил се погрижил за нея, а вместо това я ковал пред другите.
 Йоана искаше да говори с ББ, да ги помоли да не излъчат тази нощ... и беше много притеснена. После Пламен я викна в кулата, и там разговора хич не беше толкова кратък, както ни го излъчиха онзи ден(май беше)

И на мен разговорът от кулата ми се стори доста като изваден от контекста. Нищо не разбрах от него и бях сигурна, че и на тях нищо не им е било ясно.
Той: Ти какво искаш да ми кажеш?. Тя: Нищо. Ти ме извика тук.
Това не беше много интересно, а сценаристите не знам какво са си въобразявали, че ни показват.

# 2 211

Струва ми се, че имат някаква уговорка Ваня да ги спира ако прекалят.Нито една не се оплакала от нея, а само изпълняват и са съгласни.
Като виновни деца са, хванати насред белята. Simple Smile

# 2 212

На нея май от нищо не й пука.....    Laughing
Абсолютна шматка е.

# 2 213
  • София

За Лияна и Йоана думи нямам - шести клас, втория срок, голямото междучасие.  newsm78
Иначе е весело. Ама милите и чувство за хумор нямат, та не е и много весело за възрастните. Като за деца за първи път на лагер без мама и тате - става.

Ами жените като са/сме влюбени, се държат като влюбени ученички  Laughing плачат или се смеят безпричинно, правят всичко възможно за да привлекат вниманието на обекта на чувствата им, и колкото и откачено да изглежда за хората наблюдаващи ги отстрани, на тях им е хубаво, нали  затова казват, че любовта е лудост Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 04:16 от Mari_Mar

# 2 214

Ами жените като са/сме влюбени, се държат като влюбени ученички  Laughing плачат или се смеят безпричинно, правят всичко възможно за да привлекат вниманието на обекта на чувствата им, и колкото и откачено да изглежда за хората наблюдаващи ги отстрани, на тях им хубаво, нали  затова казват, че любовта е лудост Rolling Eyes

Прекалено инфантилно и пошло ми беше.

# 2 215
  • София

И на мен разговорът от кулата ми се стори доста като изваден от контекста. Нищо не разбрах от него и бях сигурна, че и на тях нищо не им е било ясно.
Той: Ти какво искаш да ми кажеш?. Тя: Нищо. Ти ме извика тук.
Това не беше много интересно, а сценаристите не знам какво са си въобразявали, че ни показват.

http://www.dailymotion.com/user/Mar_mari/1#video=x15o617

Ето го разговорите им от този ден, моя запис, изгледай до край

# 2 216
Може и така е но ако пък ги нямаше тях двете и не се бяха оформили тия двойки за кой щяхме да си говорим? Така поне вкараха малко интрига в ситуациата  Mr. Green

# 2 217
А аз не успях да разбера какво правят Йоана и Лили

# 2 218
  • Варна

Прекалено инфантилно и пошло ми беше.

Инфантилно - да, пошло - не.

# 2 219
  • Варна
Някой може ли да ме светне, защо на Ваня й казват Фотка? Как дойде това име?

Общи условия

Активация на акаунт