VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 936
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 355
Много ми е забавно как всички гледат Пламен на кръв, все едно е въпрос на живот и смърт Joy !
  Crazy Crazy Crazy
Йоанна ги раздуха нещата, ходи да се жалва на Ваня, ако си беше замълчала можеше да си мине и замине .

# 2 356
  • при моите деца .....
Пълна лъжа каза Биг Брадър - във всяко предаване от формата е имало конспирации между съквартирантите относно номинациите, какво преувеличава.
Да още в първия имаше!

# 2 357
  Crazy Crazy Crazy
Йоанна ги раздуха нещата, ходи да се жалва на Ваня, ако си беше замълчала можеше да си мине и замине .

Е, то и без да ги раздухва нещата, ББ видя всичко Laughing .

Но наистина някои се вживяват твърде много, в крайна сметка, гладни няма да останат !

# 2 358
Голямата уста на Мира да послужи за нещо  Grinning

# 2 359
ББ не е казал ,че не е имало ,а че е най- тежкото нарушение.
Мира дали е специализирала в Сорбоната?

# 2 360
  • Ню Йорк
Тая Мира ако не разкарат вече ще се издрайфам.

# 2 361
ББ мисля, че каза че никога не е оставял най-тежкото нарушение ненаказано.

# 2 362
  • Стара Загора
Ако Ваня беше на мястото на Мира дали щеше да се справи по-добре???

# 2 363
  • Пловдив
Мали, сълзи и сополи.
Толкова са ми фалшиви сълзите и на Мира и на Ваня.

# 2 364
Тая Мира ако не разкарат вече ще се издрайфам.
МЕн пък Ваня ме дразни много повече. И Йоана започва да ме дразни. Аман от примадони. Все засегнати и обидени от нещо. Crossing Arms

# 2 365
Много ми е чудно защо Мира се бута, след като всички предварително знаеха, че ще трябва да ядат нещо. newsm78
  ББ започна да прекалява с протекциите към това семейство. Първо отхвърли номинацията на Анна, сега 10 зелени топки за "геройството" на Мира.

# 2 366
И Йоана и Ваня и Мира, ако започнат да си вземат капките по разписание ще настане мир и любов в къщата, толкова са ми лабилни и тритеее Crazy

# 2 367
Няма такъв смях, ще яде толкова мъже имаше, тя скача да бъдела равна...каквото и да направи не може да яде като Тервел  Joy

# 2 368
Ако Ваня беше на мястото на Мира дали щеше да се справи по-добре???

Чудя се защо Ваня я щадят толкова и почти не участва в мисии newsm78   и иначе не спира  грухти със зурлата ... "Аааа - не може така - ние тука нали сме колектив"  Wink  Айде заедно с Тервел да направят по  50 лицеви опори, или 50 червени топки да им вкарат  Mr. Green  

# 2 369
  • София
Или да вържат Ваня за Мира за цял ден и ще получат 30 зелени топки.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт