VIP Brother Bulgaria 2013 - 4

• 119 929
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 370
Няма никакъв начин да се натъпча с пет хотдога, ако ще и после цяла седмица да карам на вода с нулев бюджет. На мястото на Мира щях да се откажа.

# 2 371
Освен капки предлагам и някаква хормонална терапия  Crazy

# 2 372
Ох.... тези вече взеха да ме напрягат  ooooh! само спорове

# 2 373
Оооо я всички да мълчат и да спят за да е доволна Ваня!  Naughty Ще си разговарят на вечеря....аааа...срамота!  Naughty

# 2 374
Ако Ваня беше на мястото на Мира дали щеше да се справи по-добре???

Чудя се защо Ваня я щадят толкова и почти не участва в мисии newsm78   и иначе не спира  грухти със зурлата ... "Аааа - не може така - ние тука нали сме колектив"  Wink  Айде заедно с Тервел да направят по  50 лицеви опори, или 50 червени топки да им вкарат  Mr. Green  
И аз това се чудя- каква е ролята на Ваня в сезона освен да грухти-повтарям думите по- горе но са най точни newsm10

# 2 375
Ужас, Ваня ще вземе да заслабне. Въй, въй...

# 2 376
Oх,  мис Пиги вече диктува и темите за разговор на масата ...  това прасе  заминава на номинации с 200  Close

# 2 377
  • DE
Тая па Ваня как командва  ooooh! кой къде ще говори и какво. Защо още никой не я е поставил на място. Изключително неприятна персона  Sick

А представяте ли си как се чувстват хората които работят за нея  Sick

# 2 378
  • София
Оооо я всички да мълчат и да спят за да е доволна Ваня!  Naughty Ще си разговарят на вечеря....аааа...срамота!  Naughty

Joy Joy  Heart Eyes

# 2 379
Ваня е непоносима. Надявам се скоро да я изгонят.

# 2 380
"Тишина, която и Биг Брадър не беше чувал "  Joy

# 2 381
Хареса ми Ирина, най-после някой да се опита да се опълчи на Ваня, макар и малко неуспешно, но все пак се опита Stop

# 2 382
  • Ямбол
Пълна лъжа каза Биг Брадър - във всяко предаване от формата е имало конспирации между съквартирантите относно номинациите, какво преувеличава.
Е, що да е лъжа, като каза, че никога не е правил компромиси, а не че никога не е имало такива случаи.
Слушай малко, тогава говори.

# 2 383
Oх,  мис Пиги вече диктува и темите за разговор на масата ...  това прасе  заминава на номинации с 200  Close

Чудех се на кой ми прилича Ваня, ама явно заради косата не съм се сетила. Ако се изруси едно към едно с Мис Пиги  Mr. Green

# 2 384
  • Стара Загора
Тервел щял да танцува страстно танго-с кого ли ще е този танц???

Общи условия

Активация на акаунт