Аватарна тема 40 - Стилове в изкуството

• 22 845
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
Ленинка, първата катерица също е тематична съгласно наложилият се стил в аватарното изкуство - катерица - чайник  Peace

Предлагам следващата тема да е "катерица,до момиче,до чайник" hahaha Joy(шегувам се,разбира се)

И аз съм на мнение да си гласува,Акаша Peace

# 46
Хайде и аз в новата тема. Фусте, благодаря за старанието! Много е готина!   bouquet

# 47
Здравейте Hug
Новата тема е много весела Mr. Green hahaha
Скрит текст:

# 48
  • гр. София
Виолетке, много е сладко катеричето.   Joy Joy Joy Joy

# 49
  • В Космоса
Ми може и да гласувам тогава, щом нямате против. Ако някой не е съгласен, обаче, ще се съобразя. Peace

Половиният пост е готов, по-късно и останалата половина и може да го пускам ако няма да се включва никой друг.

# 50
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета Hug
Фустичке - страхотно оформление на новата тема! Много е хубава, чуството ти за хумор ме усмихна ей толкова Grinning Grinning Grinning Благодаря за труда!

Руми, КАТИ - добре сте се завърнали, липсвате Hug Hug

И аз чакам с нетърпение общия пост Peace
Не виждам защо не и Акаша да гласува, единствената разлика ще е че знае коя комбинация на коя от нас е - нищо повече Peace

А, всъщност да питам - как гласуваме? Първо избираме по точки комбинациите, обявява се печелившата и после пък ги разгадаваме коя на кой е......така ли, нещо се обърках newsm78

# 51
Ми може и да гласувам тогава, щом нямате против. Ако някой не е съгласен, обаче, ще се съобразя. Peace

Половиният пост е готов, по-късно и останалата половина и може да го пускам ако няма да се включва никой друг.

atwork atwork atwork ей така съм от 1 седмица......

# 52
Акаша ти сама реши, че няма да гласуваш...
Аз също не виждам нищо лошо в това да определиш своето предпочитание  Peace
Няма да те обявим в пристрастност - обещаваме.

# 53
  • Телиш/Плевен
И аз чакам с нетърпение общия пост Peace
Не виждам защо не и Акаша да гласува, единствената разлика ще е че знае коя комбинация на коя от нас е - нищо повече Peace

А, всъщност да питам - как гласуваме? Първо избираме по точки комбинациите, обявява се печелившата и после пък ги разгадаваме коя на кой е......така ли, нещо се обърках newsm78
След като обяви победителите, Акаша ще даде списък кой под кой номер е бил. Peace
Относно гласуването - да, Акаша ще вижда коя комбинация на кого е, но все пак тя предложи това безпристрастно гласуване, така че според мен е редно и тя да гласува (ако и останалите са на това мнение, разбира се). Peace

# 54
  • Once there was a Hushpuppy...
Аа, добре, значи няма да се налага да познаваме коя от нас се крие зад дадените картинки Peace
На мен не ми пречи, че Акаша ще знае и гласува....важното е купон да става все пак Party

# 55
И за мен няма проблем Акаша да гласува.Въобще newsm78 защо го коментира ме newsm78

# 56
Аз също си мислех че няма проблем Акаша да гласува, но понеже съм много от скоро в темата не посмях да се обадя първа де не вземете да ме линчувате че се меся  Joy (шегичка, някой де не се засегне)
Премених се, взех чантата и чакам с нетърпение гласуването:
Скрит текст:

# 57
И за мен няма проблем Акаша да гласува.Въобще newsm78 защо го коментира ме newsm78
Лаф да става.

# 58
  • гр. София
Баба Яка, леле колко е сладко това същество с чантата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 59
Спамаджийки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт