The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 514
  • 745
  •   1
Отговори
# 450

Цитат
Perfect day/timing to get sick! Ughhhhhh!

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 15:32 от missoni

# 451
Цитат
My costar @ninadobrev & I on set of the movie #LetsBeCops ! Dropping THIS SUMMER! Look out for it!…
Let's Be Cops (2014)

# 452
Олеле, роклята на Бонка е ужасна, особено бабешките бежови гащи. ooooh!

# 453
  • София
да а видяхте ли им ноктите на краката  Shocked да бяха ходили поне на педкюр  ooooh!

# 454
да а видяхте ли им ноктите на краката  Shocked да бяха ходили поне на педкюр  ooooh!

Тези на Бони, особено, бяха ужасни! Лично аз не бих си позволила да отида на някакво парти (или каквото и да е ) и да съм с такива нокти  hahaha

# 455
  • София
Не е нужно на всички хора ноктите на краката да са цветни с декорации. Особено пък при този тип рокли. Абсолютно чисти и педикюрирани бяха тези, които аз видях.

# 456
Не е нужно на всички хора ноктите на краката да са цветни с декорации. Особено пък при този тип рокли. Абсолютно чисти и педикюрирани бяха тези, които аз видях.

Никой не казва, че трябва да има декорации и др. глупости.  Wink  Просто, че имат неподдържан вид ..  Sick  Само на Нина ми харесаха, на другата мацка така бяха лакирани все едно малко дете е мацало отгоре  hahaha  (мое мнение )

А тези на Бони, според мен, са просто ужасни. Вярно никой не е перфектен, ама все пак  Laughing

# 457

Никой не казва, че трябва да има декорации и др. глупости.  Wink  Просто, че имат неподдържан вид ..  Sick  Само на Нина ми харесаха, на другата мацка така бяха лакирани все едно малко дете е мацало отгоре  hahaha  (мое мнение )

А тези на Бони, според мен, са просто ужасни. Вярно никой не е перфектен, ама все пак  Laughing
Нина

Нина

# 458
  • София
кога започваше тоз сезон, че вече забравих датата, другата седмица или тази  newsm78

# 459
  • София
Точно това е Нина и аз не виждам нищо кой знае колко смущаващо. Всъщност изглеждат доста добре - личи, че са подържани, въпреки че са без лак с екстри. А крака от реклама за крем за крака има само след фотошоп.
Друг е въпроса, че обувките и изглеждат неудобни и това си личи по начинът, по който са и изкривени пръстите.

# 460
аууу на мен не ми харесват на Нина ноктите на краката.не защото нямат лак и т.н. изглеждат ми направо болни или все едно са и били изпадали и наскоро пак порастнали,ама.....няма нищо.пак си я уважавам:)

# 461
missoni , да моя грешка в имената  Laughing Както и да е .. Разбрахте за к'во става на въпрос?  

кога започваше тоз сезон, че вече забравих датата, другата седмица или тази  newsm78

Имаш в предвид кога излиза първият епизод за тази година? на 24 януари за нас  Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 21:26 от the_vampire_diaries

# 462
Нина замина за наградите в Холивуд след двуседмична ваканция в Австралия, какви искате да са ѝ краката  Joy Майка ѝ се радваше в туитър, че е оцеляла дори Grinning Голям диалог, боже.

# 463
  • София
еми поддържани, нищо че е на почивка, моите не изглеждат токлова ужасни  Peace

# 464
  • София
покажи ги! ще преценим по форумски!

Общи условия

Активация на акаунт