The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 479
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
И Дневниците също имат почивка, заради Олимпиадата. Всъщност всички телевизии имат.

Сериалът е тотално съсипан. В момента повтарят сюжетна линия от втори сезон. Когато искат да съсипат Деймън и Елена, започват от Джеръми. Или като няма от какво друго да се хванат, почват да развалят Деймън, че да има другите за какво да го мразят. Гледано и предъвквано 5 години.  ooooh!

# 541
  • София
аз гледах само епизода с Клаус... тъпо! мега-тъпо!
Катрин си изигра ролята. Не разбирам защо все още я разиграват на екрана.
Не разбирам защо Клаус се появи за 5 мин.
не знам и не ме интересува защо Джеръми е жив, както и Бони!
Тъпо, та тъпо!

# 542
Трябва да измислят нещо по интересно или по скоро да не е боза.

# 543
  • София
Бахти пръднята е тоя сериал, не мога повече. Ще превъртам само на сцените с Деймън, другите тъпотии няма да ги гледам. Ако го нямаше Иън, щях да си спестя 40 загубени минути от моя живот.

# 544
на мен пък точно деймън започна яко да ми става противен......Иън също Mr. Green наистина. какви са тия блещения,какви са тия посотянни физиономии....като тикосан някакъв е. и тая тъпа роля ме вбесява! по-голяма тъпня от това да стане пак лош,че чак до там лош,че да стане враг на брат си и Елена (ама наистина този път) неможаха ли да измислят? сигурно са си мислели,че ще е много оригинално,ама не е. и керълайн с нейните фалшиви драми.и тя нещо взе да става излишна в сериала. абе гледам ги,ма.......от навик.аз не зарязвам нищо.мъча се винаги до самия му край:) надявам се те да ме избавят от мъката,защото незнам как ще ги гледам нататък.

викам що не вземе тоя доФтор да им пусне от канибалския вирус на всичките и да се изпоядат взаимно и така да приключи.би било много забавно и наистина оригинално хахахахахааа

# 545
В нета до като се ровех видях че май имат разрешение за 6 сезон не знам какво ще измислят.

# 546
В нета до като се ровех видях че май имат разрешение за 6 сезон не знам какво ще измислят.

Не, обявленията излизат чак напролет. Някои са по-рано, но и тях още не са ги пуснали, май бяха към края на февруари. Но те са сигурни, както и Свръха и Стрелата, така че мъка, мъка...

# 547
В доста сайтове пише, че вече е обявено, че ще има 6-ти сезон. Беше ясно. Прочетох доста негативни коментари от недоволни хора, но и имаше много щастливи фенове. Аз съм някъде по средата. :д Хем не искам да свършва сериала, но пък и вече стана боза и не е толкова интересно колкото преди.

# 548
За 6 сезон сигурно ще е нещо грандиозно а пък може и Семейство Майкълсън да върнат у Мистик Фоулс.

# 549
За 6 сезон сигурно ще е нещо грандиозно а пък може и Семейство Майкълсън да върнат у Мистик Фоулс.
Охх, дано да се завърнат.  Praynig Искам пак всички да са на едно място и заедно и пак да е интересно колкото преди.
Но вече се съмнявам, че могат да измислят нещо грандиозно и нещо, което ще ни задържи вниманието.  Rolling Eyes Дано да греша.

# 550
Е как очаквате да ги върнат, след като нарочно направиха друг сериал, понеже фокуса се изместваше към тях? Няма как да играят в 2 сериала, мислете реално  Peace

И да е обявен (официално не съм го видяла), аз не съм сигурна, че 6-ти ще е последен. CW са на принципа да продължават докато има рейтинг, нищо, че няма качество. 

# 551
явно има достатъчно луди по света щом още имат рейтинг. сега ще задам един супер тъп въпрос,но как се изчислява рейтинг?

# 552
По гледаемост на канала.Точно в часа колко са го гледали тъй като сега всичко е цифрово и се отчита потребителя кой канал в колко часа го е гледал и ме до колкото знам 0,1 се пада на 1 човек и от там се сметя.Толкова знам.Дано съм била полезна.

# 553
В момента рейтинга им е малко над 2 млн. За сравнение ще кажа, че предните сезони най-слабото беше 2,5 млн...

# 554
По гледаемост на канала.Точно в часа колко са го гледали тъй като сега всичко е цифрово и се отчита потребителя кой канал в колко часа го е гледал и ме до колкото знам 0,1 се пада на 1 човек и от там се сметя.Толкова знам.Дано съм била полезна.

аааа значи яко следене става...в полицейски свят живеем:) даже кога гледам телевизия ли знаят? тогава рейтингът не се отчита реално.аз свалям от торентите. как засичат такива акто мен? те сигурно са повече от тези,които гледат директно по телевизията? или.....? newsm78
 мисля за рейтинги се говореше и преди да има цифрова телевизия.....тогава пък как са ги отчитали?

те и на това трябва да се радват  Mr. Green
В момента рейтинга им е малко над 2 млн. За сравнение ще кажа, че предните сезони най-слабото беше 2,5 млн...

Общи условия

Активация на акаунт