The Vampire Diaries / Дневниците на вампира - Сезонът на промените! (Тема 40)

• 59 472
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Най-вероятно България не са я отчитали в рейтинга. Защото ние знаем как го гледаме  Wink
Все още следя сериала и сега се чудя колко вампира ще останат след като Деймън стана новият "ловец"? Като гледам трейлъра за следващия епизод, Енцо май няма да го виждаме повече...

# 556
Никой никого не следи... Става дума за рейтингите само за САЩ и само за телевизия CW, която го излъчва директно. Измерват се със специални устройства в избрани домове, след това се смята средно на населението.

България и която и да било друга страна по света не се отчита в рейтинга. Да не говорим, че ние го гледаме нелегално, все пак става дума за торенти.

# 557
Телеметрия. И тук правят такива изследвания , но само за нашия пазар.
mokka, така е. Peace

# 558
  • В две мънички очи...
Бахти пръднята е тоя сериал, не мога повече. Ще превъртам само на сцените с Деймън, другите тъпотии няма да ги гледам. Ако го нямаше Иън, щях да си спестя 40 загубени минути от моя живот.

Колко добре си го казала. Аз след серията с Клаус не съм и гледала Simple Smile

# 559
Front Row at Jeremy Scott

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 15:53 от missoni

# 560
В нета вчера четох че поради лошите метерологични условия в Атланта са спрели да снимат епизоди.

# 561
Ох, Бона пак със страхотно тоалетче. Mr. Green

# 562
Ето ги предварително подновените сериали, както казах, още не бяха.  Peace Новината е от сега.

http://tvline.com/2014/02/13/the-cw-renewals-2014-supernatural-r … ls-renewed-early/

# 563
  • Buffyworld
Знаете ли кога ще започва новият сезон на Троновете ?  Аз отдавна изчетох и петте книги и вече ще забравя какво се е случило, докато го излъчат.  Sad

Мока, мерси за инфото.  Simple Smile Не мога да повярвам , че Супернечъръл ще има десети сезон. То  просто не виждам какъв локум още могат да разтягат и там.  Mr. Green

# 564
Бъфи, imdb  Peace

Аз се радвам за Свръха, момчетата ще ми липсват, ако го спрат, а последните 2 сезона пооправиха нещата. Иначе беше много, много зле...

# 565
  • Buffyworld
Аз също се радвам за Супернечъръл. На мен също ще ми липсват братята и предпочитам да има нов сезон. Все пак мисля, че и този сериал отдавна се изчерпа. Все пак, може би защото няма любовни истории не ме дразни като Дневниците  и няма да се откажа да го гледам. Докато при Дневниците - нямам търпение да приключи този сезон, за да приключа и аз да го гледам.

# 566
Обновяването на 6 сезон на Дневниците е от сигурно 1 седмица го писаха.И това ще е последен сезон.

# 567
Обновяването на 6 сезон на Дневниците е от сигурно 1 седмица го писаха.И това ще е последен сезон.

Ами не е от 1 седмица, а от когато пуснах статията. Тогава новината излезе за всички сериали на телевизията и беше exlusive по сайтовете. Нито пък се знае дали ще е последен сезон, защото са планувани 6, но всеки следващ се определя по рейтингите на предишния, така че може и да направят още. Всяка година е едно и също, пиша в темата от втори сезон.  Peace

# 568
В нета е написано че 6 ще е финал.Предполагам че ще е така тъй като вече няма какво да дават боза стана.

# 569
Ох, не могааа!  Joy Йо Hug

Общи условия

Активация на акаунт