KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 682
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Синан Hug благодаря за трейлъра с превод Peace
Искам да го разкрият Тургут,но да не излиза от играта- например да избяга от затвора и да се крие ,като в същото време отмъщава на министъра...а Махир и Ясин да тръгнат в разследването по- нагоре.Стига му на Тургут един сезон,малко да пораздвижат действията Thinking

# 61
# 62
Здравейте Hug
да повдигна темичката  Heart Eyes

# 63
# 64
Delyna, благодаря за снимките.  Hug
Виждам, че Махир и Фериде ще се срещнат. Интересно ми е тия двамата мъжаги какви ще ги свършат. Simple Smile

# 65
Завръщане след кратка ваканция в Лондон.

# 66
  • Плевен
Момичета, някой има ли желание да ми помогне с превода от англ. език, защото за 3 часа съм превела едва 20 мин.

# 67
# 68

Pepitto,  не знам английски, съжалявам.

# 69
Зад кадър  

# 70

Къде се изгубихте,хулиганки newsm78 Heart Eyes Утре вечер ни очаква новата серия Laughing

Благодаря на Delyna   bouquet  и  marman   bouquet  за снимките Hug

# 71
Къде се изгубихте,хулиганки newsm78 Heart Eyes

Събираме сили за довечерашното хулиганско сборище.  Wink Май щяло да има нови включвания?!  newsm78 Да видим!  Peace

Аз искам още нещо такова:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 72
Браво на тази Герганка. Втора серия на "Чучулигата" е прекарала. Страхотно момиче!

# 73
Альоооооо, хулиганите! Бу гедже е хулиганско какво правите на втора страница?  Crossing Arms Да стягаме елеците!  bowuu

пп - Някой да е виждал хулиганка ·٠•Snejka•٠· скоро?  Thinking newsm78

# 74
Всички се тревожим за Снежка. Единствено знаем, че е останала без комп, ама доста дълго продължи.

Добре че напомни за довечера, Деляна.  Simple Smile С тази мисъл в главата по-лесно ще избутам задачите за деня, а някои мога да избутам и по-далече.  Laughing

Очаквам, че единствената ни радост от новия епизод ще бъде атаката срещу лошите, ама знам ли, може да има минутка романтик.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт