KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 735
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
3 фрагман, хулиганки, повече от ужасен!

# 601
http://www.viki.com/tv/21218c-karadayi-take-2 Ето ти сериите до 50. Тук номерацията е 1еп.- 37 серия, 2 еп.- 38 серия,... 14 еп.- 50 серия. Това е втори сезон. БГ субт. се слагат.  Мишка насочваш към горен десен ъгъл. Появяват се 4 иконки. Насочваш към тази с буква "А". Посочваш БГ субт.

blagodarq!!!

# 602

TÜRK TELEVİZYONLARININ EN İYİ 21 JÖNÜ.. ZİRVEDE KİMLER VAR?

http://www.ratingkurdu.com/turk-televizyonlarinin-en-iyi-21-jonu … nan-imirzalioglu/

Кенан е първи в някаква класация, но не разбирам каква точно? newsm78 Може би най-известен актьор в телевизионни филми? newsm78 newsm78 newsm78

# 603
Не ми се мисли какво ще става? Няма ли подсказки? Ако има брак става по- сложно.Да се надяваме Махир да си я открадне. А кадъра от фрагмана да е за подържане на напрежението ни и размисли.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 20:35 от tigasa1

# 604
ФРАГМАНА-prevoda e ot asi

Мехмед Саим: Дами и господа, имам честта да ви представя булката!

Мехмед Саим към Фериде: Всъщност ти знаеше за това. Казах ти, че вашата сватба ще съвпадне с годишнината от нашето сватбено тържество. Донякъде беше подготвено, донякъде идва като изненада.

Егати нищожеството. Фериде знаела. Казал й бил. И ако сега Фериде продължи да се съобразява с репутацията на татенцето си и приеме да се омъжи, а не му се опълчи, вече ще бъде повече от прекалено. #Cussing out

# 605
След такъв подъл номер Фериде ще загърби родителите си, не виждам друго решение.

Такова нещо как се преглъща?

Ще припада ли, скандал ли ще вдига, ще бяга ли, не знам, но няма да се подчини.
Фериде вече действа.

# 606
След такъв подъл номер Фериде ще загърби родителите си, не виждам друго решение.

Такова нещо как се преглъща?

Ще припада ли, скандал ли ще вдига, ще бяга ли, не знам, но няма да се подчини.
Фериде вече действа.

Права си!Трябва вече сама да отстоява любовта си, а не Махир да я вади от батака. А и лапичка още една трябва да и светне.

# 607
Добро утро. Hug Hug Hug

Вале, SilviIvanova06, благодаря за фрагмана и за превода.  bouquet  bouquet

Мехмет Саим надмина себе си. ooooh!  Коча, че е нищожество, така е, ама Фери не му е никаква и има някаква цел, макар и подла, но баща да постъпи така с дъщеря си...  Shocked Shocked Shocked  Дано се опълчи Фериде. Praynig

Приятен ден.  bouquet

# 608
Ето я Бахар.

# 609
За много години, хулигани!  Hug Hug Hug

Трейовете обещават много напрежение, а последния предполагам ще е и края на епизода за да стане още по напрегнато.  Mr. Green Wink Grinning

# 610
Честита Нова година,момичета! Hug
Не съм била отдавна във вашата компания,но сериалът не го изпускам от очи!
Ужасен трейлър - този последният.Чак не ми се вярва,че Фериде ще се остави да я направят жертвен агнец!
Докъде може да стигне жестокостта на един т.нар.баща. Mr. Green За да оцелее той,за да замете гнусните си далавери гази всички по пътя си.
Ако наистина оженят Фериде направо ще се откажа да гледам сериалът Crossing Arms - до гуша ми дойде от драматизъм и трагизъм,искам си романтиката - аман бе-е-е.... Tired Търпях упорито само и само заради любовта,ама сега... Thinking
Събуди се Фериде, прогледни най-после.... Praynig

# 611
За много години, хулигани!  Hug Hug Hug

Трейовете обещават много напрежение, а последния предполагам ще е и края на епизода за да стане още по напрегнато.  Mr. Green Wink Grinning

selfie къде се губиш, джанъм?  Hug Радвам се да те видя! В компания по-лесно ще понеса напрежението от идващия епизод.  Laughing

Снежка, и аз мисля като теб, това не е постъпка на родители и няма прошка, загубиха дъщеря си завинаги с тоя ход.

emma_60
, Фериде е будна вече. Вярва в невинността на Назиф баба и Махир, преследва Тургут и компания, ще прогледне и за баща си.

(Леле, звуча като наивен оптимист, ама дано да изляза права  Praynig)

# 612
ValentinaPHug и аз съм от оптимистите.  Grinning Не може такава голяма любов да я преборят някакви си интриги и игрички.  Mr. Green Но ще видят голям зор, че и ние с тях.  ooooh! Joy

# 613
Леле боже,какво заварвам тук,докато вършея из форума Tired ooooh! Crossing Arms

Момичета,здравейте! Hug Hug Hug
Вале, selfie - не сте сами в оптимизма си - аз съм до вас! Peace
Обаче ми се иска точно с тази си подла постъпка Мехмед Сеим да отблъсне дъщеря си и да й даде моралното право да го закове в някой пандиз Mr. Green Много съм лоша... Twisted Evil
А като гледам Махир е пред къщата и напира да влезе - дано стане нещо,че ще ме поболеят ако Фери се ожени за идиота Коча.
Айде да заразплитат вече кадаифа дето го омотаха....Искам си възмездието-о-о-о-о......

# 614
Чак ме е яд.  Mr. Green Ще омъжат коскоджамити съдия без тя да има хабер горката.  ooooh! А на Мехмет Саим възмездието ще му се стовари май по напред от любимия зет Синан, че не знае каква змия вкарва в пазвата си.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт