KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 721
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Не би трябвало да има брак. Иначе финала е ясен, а то има още серии. Пък би трябвало "доброто да победи злото" т.е. приказка, ама знам ли...

# 616
Годишният рейтинг.  tv

# 617
Добро утро! Има много размисли в "АСИ"-то.Има някакви кратки подсказки от двете сценаристки. Но освен да чакаме утре вечер, друго не ни остава.

# 618
Добро утро за днес! Честито на именниците, ако има такива! Добра понеделнишка вечер!

# 619
Добро утро. Hug Hug Hug

Има много оптимисти, ама и аз съм една от тях.  Wink Не вярвам, че сценаристите ще направят Фериде чак толкова слабохарактерна. Peace

tigasa1, "Бахар" в сериала на Енгин ли ще участва?

Успешна нова седмица.    bouquet

# 620
Така пишат в тяхната тема, Снежка.

# 621
Така пишат в тяхната тема, Снежка.

Няма официално потвърждение за този сериал, но такива са слуховете от туитър и др. подобни източници.

# 622
Здравейте,Хулиганки!
Тази вечер  сериалът май ще е инфарктен ooooh!Дано само не не ни изпързалят Аблите newsm25 и последни да са кадрите с извеждането на булката Фериде, та да си останем без коси до следващия понеделник smile3511

Аз мисля,че ако все пак има сватба - после ще минем в друг сериал - "Четири погребения след една сватба" Mr. Green със сценарист Кундурджи Махир Joy Joy Joy

# 623
tigasa1, ВалеHug благодаря.  bouquet  bouquet

# 624
"Четири погребения след една сватба"- само да не е два сезона.

# 625
# 626
Е-е-е, направо ми иде да се сритам - май ще излязнат верни предчувствията ми
за финалните кадри Mr. Green А не ми се иска - хич,не ми се иска Crossing Arms

# 627
След сона , като изчурлявих 5-6 цигари ожесточено се паркирах  пак в темата Mr. Green
Направо не мога да повярвам smile3515 - що за извратен тип е този баща?
Ами майката ?
И с цялата си наглост дъртия престъпник говореше на Фери за приятен сюрприз - ужасТТТТТ - нямам думи и емотиконки не ни стигат.
Започвам да подозирам,че има нещо гнило и смрадливо в това "елитно" семейство newsm78 Tired
Ами онзи чернилко братът и той в конспирацията издокаран като селски ергенин - останах с чувството,че е доволен от случващото се с Фериде - няма да е само той страдащия от безумията на баща си - хак й е на любимата щерка
Фериде е в такъв шок,че не вярвам да намири сили нещо да направи,особено като видя и кой й е свидетел - нейният шеф от върховния съд

Май не видях онези кадри с Махир пред къщата, newsm78когато се дърпаха с Кибритко ,дали не съм ги изпуснала заради рекламите,че те са си направо мини сериал, а-а-а-а-а #Crazy

Много съм им ядосана на онези гъски сцераристките - направо ми иде да се метна на трена и да ги им поразроша перушината в Станбуля

Пак отивам на терасата да пална една....
А на вас - лека нощ!

# 628
Диме, недей да пушиш, хапни нещо сладичко.  Simple Smile

Аз не успях да гледам, но четох аси, там разказват по-добре от двете абли. Много съм доволна, спестих си време и нерви, пък се и забавлявах. И като дойде превода, ще ми е почти като нова серията.

Сериозно, и аз се чудя, защо трябваше да се стига до такива извращения, как им го роди умът!
Тия родители не заслужават и един поглед. Фериде ще ги загърби, трябва да ги загърби!

Лека нощ Hug

ep. 53

# 629
ДОБРО УТРО!Честит Ивановден!Ех, свършил е на най- интересното! Няма и трейлър. Дано изтече информация!

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 09:50 от tigasa1

Общи условия

Активация на акаунт