KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 11

• 95 753
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
vera17   ·٠•Snejka•٠·

Благодаря Ви. smile3525

# 556
Добро утро. Hug Hug Hug

PaulaSS,няма тема за "ЕЗЕЛ" сега.. Това,което върви по НОВА ТВ е повторение на филма.. Grinning

От колко часа дават повторението?

Приятен ден.   bouquet

# 557
Добро утро. Hug Hug Hug

PaulaSS,няма тема за "ЕЗЕЛ" сега.. Това,което върви по НОВА ТВ е повторение на филма.. Grinning

От колко часа дават повторението?

Приятен ден.   bouquet

Добро утро

от 12.00 до 13.00часа -всеки делничен ден

# 558
Добро утро

от 12.00 до 13.00часа -всеки делничен ден

Благодаря.  bouquet

# 559
# 560
Диме, Hug  bouquet

Т`ва е Коча в "Сървайвър", май. Mr. Green

# 561
  • гр.Добрич
Въх, Синан бей ще си загуби гащите бре.  Mr. Green

# 562
# 563
Тъй като съм много заета и от известно време не съм гледала сериала и имам някои въпроси.Като четях коментарите разбрах че сериала се превежда и ъв вики и потърсих там но там са до 36 серия.По принцип аз го гледам в дейлимоушън но там има до 44 епизод , а колко епизода са излъчени досега.Така че ако можете да ми кажете от къде мога да го гледам.

# 564
Тъй като съм много заета и от известно време не съм гледала сериала и имам някои въпроси.Като четях коментарите разбрах че сериала се превежда и ъв вики и потърсих там но там са до 36 серия.По принцип аз го гледам в дейлимоушън но там има до 44 епизод , а колко епизода са излъчени досега.Така че ако можете да ми кажете от къде мога да го гледам.

asi-bg.net - аз гледам от тук. Преведени са до еп. 44, а оригинални епизоди на турски са излъяени 51.
http://asi-bg.net/details.php?id=10359

# 565
Добро утро. Hug Hug Hug

Въх, Синан бей ще си загуби гащите бре.  Mr. Green

Joy Joy Joy Добро тяло има. Wink Embarassed

Валеbouquet

Хубав неделен ден.  bouquet

# 566
Резюме на 52 епизод Hug

Махир и Фериде са изправени пред неочаквана ситуация. Или Махир ще направи това, което му предлага Ясин – да избяга, или ще послуша Фериде и ще се предаде. Независимо какво ще реши, Махир знае, че се намира в сериозна беда. Въпреки всичко той решава да направи това, което се очаква от него и макар че е невинен, той се предава. Докато Фериде прави всичко възможно, за да спаси мъжа, когото обича, Синан не стои със скръстени ръце. С подкрепата на семейството на Фериде, което стои зад него, подготвя изненада за булката, такa че да не може да откаже. Семейство Кара не може да се зарадва на факта, че Назиф е свободен, защото сега Махир е арестуван. Този път Назиф се налага да се бори, за да докаже, че синът му е невинен. За да запази семейството си и да спаси сина си, трябва първо да намери Орхан. В същото време Орхан е поел път, от който няма връщане - избягал е с Нилай. Когато Змията научава това, той е решен да унищожи не само Орхан, а също Назиф и Махир.

petan - Аси  bouquet

Част от интервю с лошите момчета на  "Karadayi" Wink

Какви са реакциите към Вас, затова че играете лоши момчета?
Erhan Yazıcıoğlu (МС): На мен ми казват: «Какъв баща си? Нима не обичаш детето си? Защо си такъв? Нека бъдат заедно". На свой ред публиката ни преследва с такава страст и ни приравнява към ролята.
Yurdaer Okur (Тургут): На мен ми казват: "Сине, бъди справедлив, детето ми." Други така са привлечени от ролята в сериала, че биха го удушили. Други намират прокурора за интересен характер.
Erhan Yazıcıoğlu(МС): Yurdaer, това което сме чули за теб е, че много хора казват: " Голям актьор, но играе изключително лош."
Erkan Avcı (Неждет): Публиката е много ангажирана със сериала. Освен това е и подготвена. Слагат ни в чиния, когато ни видят (в смисъл "искат да ни изядат"). Мисля, че е така. Приемат ни като истински, а не актьори, които играят роля.
YO (Тургут): Като общество ние имаме морално консервативни принципи и структура. Ако имаха чувството, че всичко това е фалшиво, че това е просто един сериал, те щяха да загасят своите телевизори и да не ни гледат. Факта, че са щастливи с нас, ни радва много.

Има ли от вашите персонажи в реалния живот?
YO (Тургут): Като прокурор Тургут има повече, отколкото можем да си представим. Така или иначе изкуството имитира живота, с малко преувеличение, но го имитира.
EA (Неждет): В нашата страна преди 1990 г., е създадена една цяла генерация бандити, които обичат Неждет. Именно в Диарбекир може лесно да очистите всеки, както това би направил той с неговите сътрудници. Герои като него не са чиста мафия ...
EY (МС): Има много политици като него (МС), които играят в нашата страна. Ако не нося подобен костюм като неговия, не мога да получа удобно министерство...

Бихте ли се влюбили в една зла жена?
EA: От отчаяние ... (смее се) Simple Smile
EY: И да знаеш, че е лоша, как може да устоиш на любовта ... влюбена.
YO: "Как мога да я обичам!”, бих казал аз.

petan - Аси  bouquet

# 567
                                                Karadayi: Love of Feride and Mahir in DiziTV

Снежи, много интересно развитието на действието (нещо като смяна на местата) и интервюто с "лошите". Благодаря!  Hug

# 568
ЕТО ТУК СА СЕРИИТЕ http://www.viki.com/tv/21218c-karadayi-take-2  1епизод е 37 серия, 2еп.- 38 серия и т.н.  14еп.- 50 серия.

# 569
Сехра влиза от януари в "Курт Сеит и Шура" с Къванч Татлату и Фарах Зейнеп Абдула.

Общи условия

Активация на акаунт