Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 539
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Здравейте, отчитам се и аз в есенната (подсмрък  Cry Confused) тема. Тук днес е топличко, но имахме и минусови температури миналата седмица. Изредихме се и двамата с хреми и настинки, но вече май закрепихме положението.

Е&Е са си много добре Simple Smile, макар че днес пък точно Елиас (който иначе се развива като едро и добродушно бебе) нещо се цупи и съм цял ден по пижама, но пък за сметка на това успях да мина една прахосмукачка, което е сравнително лесно, защото се кефят на шума  Laughing.

Кефели се на шума, викаш  Laughing. Сладури. На два месеца и половина са вече, нали?  Heart Eyes

Лени, какво е това на заглавната снимка на темата - прошуто, смокини и крема сирене ли? Ужасно съм гладна!!! Shocked

# 46
естествено, че са ми правили снимки

Льоли, брускетата да, можеш с различни сирена да  я направиш - буррата, рикота, каквото искаш, аз с рикота в/у сухар,  смокиня узряла и балсамова редукция. като ти свършат узрелите смокини почваш от сладкото Twisted Evil

не можах да отида на плуване, ще се пукна от яд

# 47
Като сте се умълчали ,да ви поразговоря. Laughing
Дайте свесен линк за прима серата на всички или почти всички програми ТВ на ДТ.
Тези,които аз намерих или не ми дават Рай и Медиасет ,или пък само тях.

HugДнес ни пуснаха парното .. Hug

# 48
Като сте се умълчали ,да ви поразговоря. Laughing
Дайте свесен линк за прима серата на всички или почти всички програми ТВ на ДТ.
Тези,които аз намерих или не ми дават Рай и Медиасет ,или пък само тях.

HugДнес ни пуснаха парното .. Hug
В сайтовете на двете тв които изброи не намираш ли ? newsm78

# 49
  • Milano
Kакво парно, Фио? Вие централизирано ли имате, нали е от 15-ти?

Аз пробвам да чекирам майка ми за утре и за сега само първия полет излиза.

Нещо да ми препоръчате за против повръщане или обезводняване за дете?

Вчера, докато съм била на работа, малката е повърнала 5 пъти. Явно я е хванал вируса, с който бях аз преди няколко дни.
Почти не съм спала да я проверявам дали има температура, дали няма да повърне и да се задави, да я завивам и т.н.

И както винаги, не е добре уикенда, та не мога да се обадя на педиатърката.
Една колежка ми каза, че ползвала Биокетассе суппосте или нещо подобно.

Приятен ден и да се пазите (от вируси).

# 50
  • в едно миланско село
в един много приятен есенен пообед (знам, че няма такава дума, ама щом има "вкъщи", що да няма и "пообед"  Mr. Green) около Дуомото решихме да поседнем в центъра като Лени  Wink
на евтино : https://picasaweb.google.com/107473900495778671747/20131012?auth … p;feat=directlink

добре, че компанията си заслужаваше, благодаря на 3-те дами, които ме изкараха от къщи и разсеяха, но Реджи, следващия път поне бира, душата  Laughing  Hug
и ник'ъв център, че ше фалирам  Twisted Evil

пс. как е детето?  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 20:09 от feiam

# 51

Реджи,наистина ли нямате парно.. Shocked
На детето му давай да пие мн.вода ....имаше едни пликчета дето се разтваряха във вода ,против тези симптоми - отиди до аптеката ,ще ти ги дадат и без рецепта- забравила съм как се казваха. ooooh!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 02:52 от fio'

# 52
оба4е към тоста имаше и салата, та си е направо евтиния  Wink
и от мен мерси за приятния лаф моабет  Hug

# 53
Фей, на подобно евтино ,и аз там /на Дуомото/ ,съм била само 1 път - черпеше моята приятелка от Швейцария /тогава/,но тя беше със заплата 3600 Е ,стара мома... Mr. Green Mr. Green

Реджи,наистина ли нямате парно.. :shock:
На детето му давай да пие мн.вода ....имаше едни пликчета дето се разтваряха във вода ,против тези симптоми - отиди до аптеката ,ще ти ги дадат и без рецепта- забравила съм как се казваха. ooooh!
Що бе судено ли е при вас ? Rolling Eyes

# 54
  • в едно миланско село
Фей, на подобно евтино ,и аз там /на Дуомото/ ,съм била само 1 път - черпеше моята приятелка от Швейцария /тогава/,но тя беше със заплата 3600 Е ,стара мома... Mr. Green Mr. Green

ФФР, то не са кой знае какви пари, просто ми беше странно какви сандвичи е яла Лени до Дуомото за 12 евро 4 човека. в тази зона и в седнало положение е практически невъзможно, както във всеки европейски център, изключая Виена, където няма особена разлика между център и странични улички, колкото от заведение до заведение- и там ядох тост за 10 евро (без салата  Mr. Green) в някакъв тъп американски lounge bar  Rolling Eyes

Маркрит, влажно е и в къщи е по-студено от навън, трябва си малко топъл въздух от климатик, или парно. онзи ден съм сбъркала програмата на сушилнята и хавлията ми е още полу-мокра, наложи се да използвам тази на щерката, че щях да умра от клинч.

# 55
по въпроса за парното. милано е зона Е, където се пуска от 15 /10
преди това само с нареждане от общината или при определени атмосферни условия (не се знае с то4ност какви, куандо фа фре4) може до 7 4аса на ден и без специално разрешение от общината

http://milano.corriere.it/milano/notizie/cronaca/13_ottobre_09/c … 2ebe4aec272.shtml

# 56
Е добре де   Фей, ти нямаш ли парно ? Rolling Eyes
Ще излезе след малко ,че само нашето са го пуснали .. Mr. Green Hug Hug

п.с. относно евтинията на Дуомото....извинете ме,но забравих, че сме на различни иконом.нива .. Embarassed Peace
Важното е ,че сте си прекарали добре ! Hug Wink

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 02:33 от fio'

# 57
п.с. относно евтинията на Дуомото....извинете ме,но забравих, че сме на различни иконом.нива .. Embarassed Peace

о, да, след тоста се отправихме към монте наполеoне и виа делла спига, феиам забрави да спомене  Wink

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 22:37 от gioia.

# 58
  • в едно миланско село
Е добре де   Фей, ти нямаш ли парно ? Rolling Eyes
Ще излезе след малко ,че само нашето са го пуснали .. Mr. Green Hug Hug
Да ги поживи Господ !!! Hug Mr. Green Hug

не разбрах въпроса  Rolling Eyes
имам парно, което Аз решавам кога да пусна, може и в юли ако ми застудее  Laughing

о, да, след тоста се отправихме към монте наполене и виа делла спига, феиам забрави да спомене  Wink

не бе, чудех се коя пазарна торбичка да пусна  Joy

(ФФР, според мен нещо неправилно прочете какво разправях, а то е, че около Дуомото си е скъпичко и сандвичи за по 3 евра с вода не видехме, еле пък с бира  Twisted Evil)

# 59
коя беше марката с полуголия мъж на входа?

Общи условия

Активация на акаунт