Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Червено вино снощи пих..... Crazy Party Crazy Joy

И днес така ме боли главата... по-точно казано -"цепи канчето".. Mr. Green  ooooh! ooooh!

За първи път ми се случва ,на итал.територия да пия явно някой боклук...никога досега не ме е боляла главата от вино тук . Naughty Rolling Eyes

Снощи бях на почерпка с театъра /ма,какви хора...алтро ке,скумриите от рода на мъжа ми.. Joy/

Не че не видях ,че бутилките бяха предварително отворени.. Thinking Crossing Arms Outta Joint
Не че не видях ,че нито е док, да не говорим за дочг.... ooooh!
Ама пък беше хубаво на вкус.. Rolling Eyes,и както се подразбира ,вървеше мноого добре.. Wink Mr. Green/

И сега съм в леглото ,добре че цял ден съм сама в къщи и нищо не трябва да правя

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 12:40 от fio'

# 736
  • Италия
Момичета, някоя от вас има ли опит с шатъл бусовете, които правят трансфера от летище Фиумичино до гара Термини в Рим? По-точно ме интересува от къде на летището се купуват билети за тях? Четох в сайта на Теравижън, че имат гишета, но нямам спомен да съм ги виждала, а и не ми се е налагало да ги ползвам... newsm78

# 737
Да напомня и аз: лявото полукълбо са точните хора, математика, логика, анализиране на проблеми, рационалност; дясното полукълбо са разсеяните и артистични натури, интуитивно взимане на решения.  
Аз, както казах, съм чудесно балансирана, почти като Карлсон, затова съм особено подходяща да давам акъл всекиму.

Аз от близо 6 години с малки изключения нямам цикъл, то я бременност, я кърмене... голем е кеф  без цикъл Laughing. Макар че и аз го карам леко, но си е досада.

Якамоз, спорт, някакви аеробни спортове при това - ходене навън, тичане, да ти се регулират малко хормоните по естествен начин. Забравих му името, хормонът на щастието се продуцира при тези спортове.
Здрав дух в здраво тяло може да е лозунг, ама не е за подценяване.

А, да, за ЛЛЛ май няма смисъл да си казвам моето мнение Laughing. Според мен без тяхната работа България щеше да е още в епохата на 60-те по въпросите на кърменето, т.е. ако информацията идваше само от лекари и акушерки.

ПП. Ако искате аз да пускам тема, но ви казах как ще се казва. Да не кажете, че не съм предупредила.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 15:52 от tralala81

# 738
  • Milano
Мирена, на място купуваш билетите (откъдето тръгват автобусите).

Що пък и ти Терравижън?

Качваш се на първия автобус, който тръгва за Термини.
Има най-различни фирми, даже по-евтини от горепосочената.

Всички българи се бутат на нея Mr. Green и става едно меле, докато в останалите си пътуваш спокойно.

пп. Тралала, аз съм си точно за лявото полукълбо.

# 739
  • Италия
Ха ха, Реджи, ами търсейки инфо за автобуси, някак ми изплува точно за Теравижън /не помня вече как  Confused/. Явно рекламата им в интернет е по-голяма. Иначе аз утре очаквам майка ми и сина ми, които пристигат от Бг, та искам да ги улесня максимално, понеже ще се придвижат сами от Рим до нас.

# 740
Tralala, права си за спорта, аз ходих 2 седмици  Laughing на йога и сега прекъснах, защото идат празници. Ще пробвам нещо да се раздвижвам в къщи, въпреки че като се върна само гледам как да се добера до дивана.  Mr. Green

# 741
аз съм наклонена наляво с 42т, но то е от моята линеарност и (понякога) гледам всичко да ми е под конец. но се смятам по-скоро с дясна наклонност. така че малко или много май всички гравитираме към средата.  изобщо на мен ми харесват тези сегашни методи на изследване според които няма чисто ляв/десен превес в никоя област на човешката психика Grinning

ЛЛЛ нямах намерение да ги атакувам на ниво дейност и полезност, които са безспорни -  по-скоро ми се струват доста залитнали на моменти и със собствен хумор

# 742

Общи условия

Активация на акаунт