Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 645
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Milano
Не разбрах въпроса Якамоз, носна кърпичка...трябва да е хартиена ли?
И на мъжа ми са от плат, ние също навремето ползвахме от плат в Бг.

Онези признания избягвай да ги правиш в мое присъствие..., че ще стигнем до спор. Mr. Green

Няма как Сесто (предградие, не квартал) да стъпи на малкия пръст на Милано по никакъв показател.

# 511
Благодаря за снимките, поствайте, хубаво е създава нстроение

Ние сме на хартиени от десетилетия, ама като бях дете бяха от плат, да... баба ги изваряваше, простираше и гладеше. МИсля че в София още имаме, стояха в кутия в гардероба.  Дамските сгънати на 3ъгълник, мъжките на квадат Simple Smile) Сещате се кой е бил отговорника по сгъване  Simple Smile

# 512
regina di cuori, гледам че едно момче си духа носа в кърпа от плат, това някаква мода ли е в Италия, че и моя Матео си носи такава кърпа, да ви кажа в началото като го видях бях готова да го зарежа за това хахаа.
Оххх и как си е разстлал кърпичкатаааааааааа .. Sick ooooh! Mr. Green

# 513
Благодаря за снимките, поствайте, хубаво е създава нстроение

Ние сме на хартиени от десетилетия, ама като бях дете бяха от плат, да... баба ги изваряваше, простираше и гладеше. МИсля че в София още имаме, стояха в кутия в гардероба.  Дамските сгънати на 3ъгълник, мъжките на квадат Simple Smile) Сещате се кой е бил отговорника по сгъване  Simple Smile
Ха ха точна така беше .. Laughing Peace
Аз още имам изгладени сгънати по този начин в гардероба някъде си , но изобщо не ми е минавало през ума да ги ползвам. Rolling Eyes

# 514
Шегувам се естествено, просто ми беше странно в началото като се запознахме с Матео някой да има желание да си пере кърпичките. После една приятелка ми каза, че и баща и ползва такива от плат и се успокоих донякъде, а сега като гледам, че е по-разпространено се успокоих още повече. Тука в бг не съм виждала може би от детството ми някой да ги ползва и затова ми направи впечатление. 

regina, кои квартали са по-красиви освен центъра? Аз наистина не познавам много милано, матео живее на виале зара и честно казано не ми харесва хич тая зона.

Тралала, днеска гледах едно предаване по Травел, казва се В търсене на дом по света, и имаше една двойка която се местеше да живее в Кьолн и разглеждаха апартаменти, много приятно място ми се стори, сетих се за теб докато го гледах.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 01:01 от Yakamoz

# 515
  • в едно миланско село
Добре се появила на комшийката  Hug
пиша тук и като за терапия понякога, не правя разлика дали е бг, или италиански форум, просто място, в което всички сме споделили по нещо и сме, или бихме могли, да получим подкрепа, извън  политически и други различия  Peace

Yakamoz, може да съм се изразила грешно. в центъра не мож да живеете, дори и двойно да печели Матео. аз мога да говоря за Северната част и Сесто си е ок, просто бих прегледала зоната и състоянието на сградата, също не бих пренебрегнала Брессо, Чинизелло и, що не, Падерно, щом към тази зона сте се насочили. изброените са с директна връзка с Милано, иначе има и други решения  Wink
не му мисли толкова, всичко подлежи на промяна все пак.

по повод на платнените носни кърпички : аз навремето колекционирах такива, в момента са ми тук и малката щерка много държи да ги използва. съответно се разбрахме, че не са за нос (не искам да чувам за такава гнусотия), а за дамско използване : насълзени очи, раздразнени устни и т.н. същите поводи признавам при мъж. много е противоречиво, ама ако някой идиот ме разциври, искам поне да му изцапам носната кърпа, а не клинекс-а  Crossing Arms Twisted Evil

# 516
Yakamoz, не мога да разбера 4и сей о 4и фай. хората ти написаха, 4е с бюджета на Матео при пресмятане и планиране на ВСЯКО нещо, ще се оправите, в смисъл ще си платите сметките и храната. претенции за квартал или по-вероятно община извън милано, забрави просто. за някакво по-стабилно положение трябва и ти да работиш нещо (дано имаш и умения освен диплома). това е. ако се оби4ате и държите да сте заедно, се намират на4ини. ако искаш да ти е лесно, хубаво, удобно и пресметнато търси някой по-заможен. ако намериш, питай и ще ти кажем кои са хубавите квартали.
нищо ли4но, терапевти4но пиша като феиам Wink

# 517
Супер, днеска ще погледам апартаменти, това е новата ми мания. Една приятелка, която живее в Милано каза да търсим в Монца, но там още няма метро май. Матео в началото искаше да отидем някъде извън милано, например Бусто Арсицио, обаче нещо напоследък си промени мнението. Сега като ходя в Милано, ще накарам Матео да се разходим по кварталите.

gioia. , аз спрях да питам за сметките, не виждам защо да не търсим по квартали, естествено ако нищо не намерим ще се задоволим с каквото намерим. Ако ви дразни, че питам, няма да питам повече.

ПС
Аз не му мисля чак толкова, доверила съм се изцяло на неговото решение, не искам да оставям грешно впечатление, просто искам да имам някаква представа за нещата.

feiam, гледам сега апартаментите в чинизелло и доста се вписват в нашия бюджет и изисквания. Мерси за съвета. Ние освен това търсим необзаведен, което смъква от цената на наема.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 12:27 от Yakamoz

# 518

Инвече,грешиш.. Rolling Eyes
Ходя на 4 курса  Peace Mr. Green,кой от кой по-забавен  Hug. Срещам се с много и различни хора,които са там също да се забавляват  Hug
Имам стабилно семейство и здраво дете !!! Hug

Както е казано,не всичко е въпрос на пари  Mr. Green Hug

Айде сега да чуем,ти как си.. Thinking Hug?

# 519
Yakamoz, най-важното е удобен транспорт, 4е с две коли ще ви излезе нанагорно.  Всъщност едва ли Матео има нужда от нашите съвети. Остави го да дейстава и толкова Wink 
Има и друг момент оба4е. Обикновено нискобюджетните квартали с удобен транспорт са таргет на 4ужденци, та дано да нямаш проблем с това. Огледай все пак за какъв блок става дума.

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 12:43 от gioia.

# 520
Не той абсолютно няма нужда, аз имам. Кола мислехме да нямаме в началото, докато не си намеря работа. Затова гледаме да е близо до метро или удобен транспорт до Стационе Чентрале, защото той там работи. На мен най-големите притеснения са свързани с кучето, защото съм живяла на място където нямаше къде да се разхожда и беше някакъв кошмар, затова повечето ми изисквания са свързани с това удобство. Матео не е гледал куче до сега и гледа малко идеалистично на нещата понякога, но и аз бях така преди да го имам, просто човек докато не знае с какво е свързано не може да си го представи напълно.
Аз естествено ще си търся работа, моята диплома не вярвам за нещо да послужи за съжаление, затова се надявам след време да мога да запиша магистратура. Това вече на мен ми звучи идеалистично, но не е невъзможно сякаш. Ще видим, това специално не го мисля много.

Разгледах зоните, които фейам ми каза, изглежда доста зелено и приятно и има доста апартаменти, които се вписват в нашите възможности. Пък и хубавото да си под наем е, че можеш винаги да се преместиш, въпреки че едно местене е свързано с ужасно много нерви при мен  Laughing .

fio' , леле 4 курса, това е супер!

# 521

Ходя на 4 курса  Peace Mr. Green,кой от кой по-забавен  Hug. Срещам се с много и различни хора,които са там също да се забавляват  Hug

Nищо не разбрах ? Shocked Rolling Eyes newsm78

# 522
Yakamoz, кога трябва да се преместиш има ли срок или когато стане

# 523

Nищо не разбрах ? Shocked Rolling Eyes newsm78

Не ти е за първи път ... Mr. Green

# 524
Фио, нещо съм те обидила с въпроса си ли ?
Какви са тези подмятания , какво толкова попитах ?

Общи условия

Активация на акаунт