Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Milano
Пита ме, да. Сложих 15 дни (нали ти беше 3 седмици, затова помислих че си с тази другата), нали без франкиджа (за да не се вътря, в случай на нужда)?

Мерси отново.
Дребната заспа на дивана, отивам да я слагам в леглото. Лека.

# 91
  • в едно миланско село
Пита ме, да. Сложих 15 дни (нали ти беше 3 седмици, затова помислих че си с тази другата), нали без франкиджа (за да не се вътря, в случай на нужда)?

Мерси отново.
Дребната заспа на дивана, отивам да я слагам в леглото. Лека.

де да бяха  Confused
за 2 бях, следващия път, а дано! не помня за франкиджата, ако съм я слагала, е била до 200$
ще се опитам и аз да допълзя до леглото, ужасна седмица ми беше, днес едва се сдържах да не им тегля една на всички... и не знам дали съм горда от себе си, че не го направих.

# 92
.....днес едва се сдържах да не им тегля една на всички... и не знам дали съм горда от себе си, че не го направих.

ах ти! балкански темперамент Simple Smile

# 93
Къде се изпокрихте всички, есента съвсем ви е сдухала....
Хайде покажете се! Тралала, дай отчет как са бебетата?

# 94
  • Milano
Десита, кажи ми моля те, че мъжа ти е с две първи имена да те питам нещо? Laughing

# 95
Реджи, що реши, че е с две имена? С едно си е, само в църквата на кръщенето са му турили още едно, но е само за там, в акта за раждане си е с едно.

# 96
  • Milano
Питах само, мислех че имат обичай на юг да им слагат по две имена.

Чудя се как да попълня ЕСТА за съпруга, който е с две.

Хем да бъдело (името), както по паспорт, хем да не включваш второто име newsm78:

Inserire il nome (di battesimo) come appare sul passaporto nel campo Nome o Nome di battesimo. Non includere il secondo nome in questo campo.

# 97
 newsm78 не знам, най-добре питай в някоя агенция, те ще са по-ориентирани.

# 98
Ей ме. Чета ви, дето се вика, ама не смогвам да се включа  Grinning. Това не вярвах да излезе изпод моите пръсти, ама ей на, така е.
Растем, учим се да плачем, че преди не знаехме  Laughing, както и други неща - да се смеят се научиха, и да гукат... и толкова  Laughing.
Ей сега се тюхках, че някои мои най-любими дрешки вече са умалели и няма на кой да ги дам, ами трябва да ги продавам, примерно, много ми е мъчно  Rolling Eyes.

Но е вярно, че са се покрили всички като полски мишки през есента! (това го казвам, понеже четем приказки тук - за мишки, Палечки, грозни патенца... всичките тези мръзнат, тъгуват и ги сполитат още ред неволи, дойде ли есента).

# 99
Ама ова наистина нищо не прилича, никой не сеща да пише  Twisted Evil. Рано е още за зимен сън, я се стегнете!

# 100
Здравейте. Искам да ви помоля за информация. Предстои ми пътуване до Италия, но ми казаха че 31.10 и 01.11 са почивни дни в Италия. Така ли е. Ако е така ще си отложа пътуването за понеделник. Благодаря.

# 101
Здравейте. Искам да ви помоля за информация. Предстои ми пътуване до Италия, но ми казаха че 31.10 и 01.11 са почивни дни в Италия. Така ли е. Ако е така ще си отложа пътуването за понеделник. Благодаря.
31-ви е работен ден, но 1-ви ноември е почивен.

# 102
  • Италия
Голяма есенна меланхолия се е възцарила тук  newsm78. Само нас на юг ли ни пече слънцето?  Thinking

# 103
Само нас на юг ли ни пече слънцето?  Thinking

Да! Crossing Arms
Времето тук е просто  о т в р а т.

# 104
Ние днес навършваме 1/4 година  Mr. Green.

Времето е немско, ама мен почти не ме засяга, и без това не излизам много, че ми е сложно. Мъжът ми каза, че в Бари било "жега", така се изрази.

Освен това неговият зъболекар ди фидуча - ама гранде фидуча му има Микеле Laughing - днес му е направил изграждане на зъб и почистване, на намалената, приятелска (те се водят приятели) цена от 1000 евро.  Money Money Money Т.е. счупен зъб, който е доизградил (но в рамките на едно посещение). Струва ли ви се нормално? Не мога да преценя, ужасно скъпо ми се струва все пак.

Общи условия

Активация на акаунт