Човек и добре да живее, есента идва и в Италия ( тема 141)

• 30 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
пробвай да, смятам че ще останеш доволна.

за кошници виж http://www.margaritaflowers.com/Bulgarian/index.asp?csOp=1
вляво има различни видове.

аз не съм изпращала нищо, но братовчедка ми редовно го ползваше и от Щатите и сега от София.

ПП: Сега отворих някои кошници и ми се изправиха косите от цените.

# 616
Много искам да си изясня един път завинаги....
Говоренето за ядене  е под достоинството за тази тема ??  newsm78

Не ,да знам ,щото аз съм от иньорантите и за балет например не мога да се включа.

Не. Споменава се като единствен по рода си куриоз, понеже дори и след месечни затишия, спомене ли се ядене/рецепти/кой как го прави, веднага се навъртат поне 3 страници. Май няма друга тема, която да генерира толкова много разписвания. Simple Smile

# 617
  • в едно миланско село
що бе, и за други неща се раздвижва темата.
последния път май за даскало се бяхме доста изказали, парите и те са си сериозен пълнител на страници  Mr. Green

(отивам да видя сайта на Лени)

видях, Лени, грешно съм се изразила. искам кошница с някакви деликатеси, не с цветя. нали за ядене говорим  Joy

# 618
... аз и Тралалато, когато зациклим ... Whistling

# 619
Якамоз,ти като млада булка ,много рискуваш с ъс здравословното хранене и Матео.. Mr. Green Mr. Green

Мога само да те уверя,че италианци ,като мъжа на 10сент в случая ,са мнооого голяма рядкост.. Laughing Mr. Green  Joy

# 620
Добър вечер момичета.

Честит празник на празнуващите,бъдете живи и здрави !!!!    bouquet

Момичета  някоя от вас ходили на народни танци ,гледам във ФБ има в Милано и др големи градове.https://www.facebook.com/NarodniTanciVMilano?fref=ts

Вечерята ни тази вечер беше сърми,пълнени сухи чушки и питка със сирене.За пореден път носих и на съседите си италианци,много ги харесват или поне така казват Mr. Green.
Fio,ако си в около Милано ,ти давам веднага сухи чушки.

Приятна вечер от мен !

# 621
Феиам сложи очилата или започвай да пиеш олио от гроздови семки:) - има и с подаръци кошници, и с лакомства, и с алкохол. Цените ми се струват нереални направо, но явно всичко тече/променя

# 622
м/у другото има кетъринги които под цената на една кошница ще занесат на няколко души цялостно коледно или бъднивечерсшно меню барабар с питката с парата:) например: https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1460244_6296993 … _1373778418_n.jpg

# 623
  • в едно миланско село
Феиам сложи очилата или започвай да пиеш олио от гроздови семки:) - има и с подаръци кошници, и с лакомства, и с алкохол. Цените ми се струват нереални направо, но явно всичко тече/променя

много съм застреляна  Joy
ше купувам олио, ясно е  Mr. Green
проблемът сега е, че искам кетъринг  Crossing Arms, що ли ми трябваше да питам, сега да се чудя  ooooh!
ше им пиша на мейла за всеки случай  Sunglasses

# 624
Таня, много благодаря - в Милано съм ,ще се разберем .. bowuu- много мило от твоя страна.. bowuu

Иначе,за танците,ние тук всички сме от мързел нагоре... Mr. Green Mr. Green /мале,някой да не вземе да се обиди.../

Фей,пицоккерите ги правя със сирене каквото има /да не ти казвам и за соттилетте  Mr. Green/ ,но пък освен със зеле ,ги правя и със разл.зеленчуци. Ако имаш и др.рецепти ,казвай веднага  Peace

п.с. Таня,мой съвет - не носи нищо на комшиите си !!! Защо ,ще ти кажа др.път... Mr. Green Peace Hug
Фей,ти какво ще кажеш ,имам право?.. Rolling Eyes

# 625
има и други бе, само да се появи братовчедка ми утре на работа тя е голяма специалистка по ползването на кетърингите в София + от няколко год. организира празника така ще препоръча

# 626
... аз и Тралалато, когато зациклим ... Whistling

обаче отдавна не сме, понеже аз съм напълно зациклила в гледането на бебета... и романтични комедии!  Mr. Green Пускам си нещо да ми пълни времето, докато ги приспивам (на ръце, предимно....), тъй че така стана, че му се отвори парашута на Троппо амичи толкова бързо.

Що не пуснете една рецепта за тия пицокери да взема да се вдъхновя? Знаете ли откога не съм готвила нещо по-сложно от бъркани яйца...

# 627
У Германия пиццокери Нема ...що да се абим.. Wink Mr. Green Hug Hug

# 628
Защо да рискувам?
Матео харесва много здравословния начин на живот, със сигурност няма да е против. А и аз не искам да елиминирам нищо, просто искам да намаля месото, което не е лошо.
Трябва да ви кажа, че матео изобщо не е типичен италианец, например му харесва да пие ракия със салатата  Laughing

# 629
  • в едно миланско село

Фей,пицоккерите ги правя със сирене каквото има /да не ти казвам и за соттилетте  Mr. Green/ ,но пък освен със зеле ,ги правя и със разл.зеленчуци. Ако имаш и др.рецепти ,казвай веднага  Peace

newsm78 newsm78 Confused
ше си траем и за зелето, т'ва да не ти е касьла? (не знам как да го напиша) Joy

п.с. Таня,мой съвет - не носи нищо на комшиите си !!! Защо ,ще ти кажа др.път... Mr. Green Peace Hug
Фей,ти какво ще кажеш ,имам право?.. Rolling Eyes

ми ше кажа, че никога не ми е хрумвало да си черпя комшиите  Rolling Eyes
навремето поддържахме връзка с 2 от семействата на етажа, с едните връзката се превърна в дългогодишно приятелство, та, както и останалите ми ит. приятели са яли всичко бг, което съм в състояние да правя. другите съм ги черпила само със сладки по повод ( от сладкарницата, ъф корс).
моят мъж кльопа всичко българско, казвала съм го това, изкл. дето има кайма, ама той и рагу не яде.
и, полива с ракия и салатата, и сладоледа  Shocked

Лени, чакам подробно инфо утре вечер, много си ми полезна  Hug

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 00:09 от feiam

Общи условия

Активация на акаунт